تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 312 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان کسی اسم کتاب جدید پائلو رو می دونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    من می خوام قدرت دیدن هاله افراد رو بدست بیارم. اگه کسی توی این زمینه وارده و یا مطالب کاملی در این زمینه داره ممنون میشم برام ارسال کنه. (((برای دیدن هاله چه تمریناتی باید انجام داد؟)))

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو بیداری حسشون میکنم صدای پاشون رو میشنوم بعضی وقتها هم میزنن منو و جاش کبود میشه،
    ایمان و اعتقاد دارم اما خیلی مذهبی نیستم(یه نفر بهم گفت که اینا جن نیستن! نمیدونم...)
    ميترسيــــــــــــــــــم !

من چيزي نميگم

من تاپیک فرکانس هاتو دارم!!!
    قاتی اونا هست؟
    اولندش كه تاپيك فركانس هاي من كه بايد پاك شده باشه

ديمندش كه نچ!

این موضوع رو شما جدی میگی ؟ چون من خیلی تو این حوالی وول خوردم اما تا به حال همچین چیزی نشنیدم
    در هر صورت اگه جدیه و خودتم امتحان کردی خب لینکی چیزی بده یا خودت این فرکانس معروف رو آپ کن یه جا ماهم استفاده میکنیم و دعات هم میکنیم.

آرام باشیم.
    اگه در اين حوالي وول(!) خوردي بايد قضيه ي فركانس رو بدوني ولي فك كنم يه جايي ديگه وول خوردي!

آپلود هم چون اي دي اس ال ندارم نميتونم آپلود كنم. وگرنه مي كردم.ولي شما در هر صورت دعاتو بكن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت فركانس هاي جادويي/فركانس سفر اختري

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من می خوام قدرت دیدن هاله افراد رو بدست بیارم. اگه کسی توی این زمینه وارده و یا مطالب کاملی در این زمینه داره ممنون میشم برام ارسال کنه. (((برای دیدن هاله چه تمریناتی باید انجام داد؟)))
    تو همین تاپیک تمرین حاله بینی هست(یه سرچ)
    ولی مواظب باش این کارها مقدمات داره

راستی
    از جن نترسید
    ترس شما به شما ضرر میرسونه و به سود اونهاست
    اونها شما رو میتونن بترسونن اما آسیبی به شما نمیرسونن اگر با ایمان باشید

همهء انسانها مرده بودند . خداوند راننده ی قطاری بود که تمام انسانها مسافر ان بودند. قطار به جهنم رسید خداوند فریاد زد جهنمیان پیاده شوند. عده ای پیاده شدند . قطار بار دیگر حرکت کرد. چندی گذشت. خداوند بار دیگر فریاد زد اینجا بهشت است .
    افراد زیادی پیاده شدند ولی افراد کمی در قطار ماندند. زمانی که درهای قطار بار دیگر بسته شد .
    خداوند برگشت و گفت : آری کسانی که مرا برای خودم می خواهند در مقصد بهشت پیاده نمی شوند .

--------

يك بار كشيشي بسيار مذهبي با كشتي مسافرت مي نمود. در طول سفر در جزيره ايي پياده شدند. در آن جا با سه موجود ساده دل روبرو شدند كه در مقابل صخره ها و درختان و آب خم مي شدند و دعا مي خواندند و مي گفتند: " اي خداي بزرگي كه كه همه اين چيز ها شدي، تمنا داريم عبادت ما را بپذير"
    وقتي كشيش سخنان آنان را شنيد لرزه بر اندامش افتاد و گفت: " آيا شما نماز گزاردن صحيح را ياد نگرفته ايد؟ نمي دانيد چگونه عبادت كنيد و نماز به جاي آوريد؟ دليل و معناي سر فرود آوردن در مقابل آب و درخت و صخره چيست؟"
    مردان از كشيش درخواست بخشايش نمودند و گفتند:" تا كنون هرگز كسي به اين جا نيامده بود تا ما را آموزش دهد. از شما تمنا مي كنيم پيشواي ما شويد"
    كشيش فن نماز گزاردن را به آنان آموزش داد و به كشتي بازگشت. كشتي بادبان برافراشت و رهسپار شد. چند لحظه بعد كشيش آن سه مرد را ديد كه از روي آب به سرعت به جانب كشتي مي ايند. هنگامي كه به كشتي رسيدند فرياد بر آوردند:
    " اي كشيش بزرگوار ما نماز گذاردن را به آن طريقي كه به ما آموخته ايي فراموش كرديم. نمي دانيم چطور صحيح نماز گزاريم. تمنا داريم درس ديگري به ما دهي"
    كشيش كه مبهوت و حيران بود گفت:"‌ چگونه از عهده بر امديد كه روي آب راه پيماييد؟"
    مردان پاسخ دادند:" قبل از پا نهادن بر آب از خداوند در خواست نموديم . گفتيم اي خداي بزرگ تو بسيار مقتدري. تمنا داريم آب را تا آن اندازه غليظ كني كه ما بتوانيم روي آن راه برويم و آب غليظ شد"
    هنگامي كه كشيش نتيجه پارسايي و سادگي آنان را ديد خودنمايي را از خود دور كرد و فروتنانه گفت:" شما هستيد كه معناي حقيقي نماز گزاردن را مي دانيد، خواهش مي كنم آن را به من ياد دهيد.

----------------------------
    اشاره به برون فکنی

الله يتوفي الانفس حين موتها و التي لم نمت في منامها فيمسك التي قضي عليها الموت و يرسل الاخري الي اجل مسمي ان في ذلك لايت لقوم يتفكرون

خداود ارواح را به هنگام مرگ قبض ميكند ، و ارواحي كه نمرده اند نيز به هنگام خواب ميگيرد؛سپس ارواح كساني كه فرمان مرگشان را صادر كرده نگه ميدارد و ارواح ديگري را (كه بايد زنده بمانند) باز ميگرداند تا سر آمدي معين؛در اين امر نشانه هاي روشني است براي كساني كه انديشه مي كنند.

سوره ي زمر ، آيه ي 42

در پناه نور حق باشید

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

این سوشیانت از اولین کسانی بود که انجمن و ماورا راه انداخت.اینم یکی از پر بیننده ترین تاپیک هاشه

در آغاز فعالیت حمید تفرشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام عزیز
    از راهنمایی شما متشکرم امیدوارم روزهای خوشی داشته باشی

در آغاز فعالیت حمید تفرشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ابراز تشکر

سلام به همه
    حمید جان امیدوارم حالت خوب باشه من که فکر می کردم الان به جاهای خیلی بالایی رسیدی
    من تجربه هات را خوندم و انجام دادم و اثر داشت وسط شب همون احساس تو بهم دست داد داشتم به بیرون کشیده می شدم
    راست می گی ترس مانع بزرگی هست البته نا امیدی بدتر از اون هست اما یه چیزی کهمن تازه بهش رسیدم اینه که بعد از یه مدت انجام تمرین یه حالت روزمره توی ما پیدا میکنه انگیزه اولیه بدون اینکه بفهمیم توی ما از دست می ره شاید هنوز داریم به تمرینات ادامه می دیدم اما اونا یه حالت عادی گرفتند مثل کسی که داره ممطلبی را گوش می ده ولی اصلا نمی فهمه چی می گند . نمی دونم درست گفتم یا نه خلاصه اروم اروم قسمتی از تمرینا حذف می شند و در نهایت ناخوداگاه به حالت اول بر میگردیم یعنی ذهن در مبارزه خودش علیه تغییرات جدید پیروز می شه پس بهتره اراده را بکار ببندیم و با عزم راسخ کاری را که شروع کردیم تموم کنیم . چند وقت پیش تلوزیون یه سریال چنینی گذاشته بود یه جیز جالبی گفت: ادما به طمع بدست اوردن چیزی کاری را شروع می کنند اما اونا نیمه تموم رها می کنند . برای من این حرف جالبی بود.
    حمید جان هر چند منزل شلوغی داشته باشی اما فکر کنم شب بشه در ارامش و سکوت بسر برد . ببین تمرین حلسه را انجام بده اگه خیلی شلوغ هست می تونی از گوشیهای مخصوص که صدا را می گیره استفاده کنی البنهشاید این مانع از ریلکس کامل بشه ولی اگه دیلکس شدن در بدنت جا بیوفته و بدنت شرطی بشه دیگه تاثیری نداره اما یکار بهتر اینکه یک تکه پنبه بردار فشارش بده یکم اونا چرب کن که گوشتا اذیت نکنه و توی گوشات بذار و بعدش هم یه کرم مثلا ویتامین A+d روی پنبه ها بمال خیلی خوب می تونه جلوی سر و صدا را بگیره و یه مدت به صورت جدی تمرینات خلسه را انجام بده فکر کنم وقت خوابیدن دیگه کسی کاری به ادم نداشته باشه البته هر شب انجام بده تا بدنت شرطی بشه اونوقت حتی بدون گوشی هم می تونیحتی در یه حالت غیر عادی هم بدنت سریع رلکس شده و می شه به حالت الفا هم رسید. می دونید چیه خوندم که توی حالت الاف وارد نیمکره راست مغز می شیم و خوندم که خیلی از مشکلات را میشه براشون راه حلهایی پیدا کرد و خیلی کارای دیگه می شه توی او مرحه از خلسه انجام داد. مرور دسا هم بهتر انجام میشه حتی با داشتن یه خلسه خوب می تونید شروع به کتاب خوندن بکنید.

در ضمن به همه توصیه می کنم که مطالبی که قبلا هم می دونستند داستانهای در این مورد تجربه هایی در این باره هر چند تکراری باشه بازم بخونند تا انگیزه سابقشون را بدست بیارند و.اقعا کارسازه.
    نگاه کردن بصورت پخشی سخت نیست کافیه به دور دست خیره بشید اونوقت می بینید که می شه هر چهار طرف چشمها را دید بعد تمرکزتون را به ناحیه های اطراف چشم انتقال بدید خیلی راحت البته نمیگم دقیق می شه گوشه ها را دید اما می شه یکم از اطراف را دید البته نمی دونم منظور مرسدس همین مقدار بوده یا نه.
    درباره تا کردن پول فکر نکنم زیاد به انرژی درون مربوط باشه منم گذاشتمش کف دستم البته پول کاملا صافی نبود و بهش هم فکر نکردم دیدم خودش تا شد.
    ولی حرکت دادن جسمی روی زمین نه اینکه روی بدن ما قرار گرفته باشه اون خیلی سخت می ش البته من روی بدنم جسمی باشه بازم نمی تونم کاریش کنم .
    بچه سعی کنید از امروز حتی اگه شده چند ثانیه هم برای خاموش کردن گفتگوی درونی تلاش کنیم و زمانش را زیاد کنیم و اونوقت تاثیراتش را ببینیم. منظورم اینه دیگه با خودمون حرف نزنیم ذهنمون را خاموش کنیم . فکر کن توجه کردید که مثلا داریم یه مسیری را طی می کنیم چقدر توی فکرمون درباره هرچی می بینیم با خودمون حرف می زنیم . می دونید کسایی که برای تمرکز برای حرکت چیزی تلاش می کنند اگه این ذهن خاموش نشه مدام تمرکزشون را بهم می زنه.
    یه توصیه دیگه به همه اگه بتونید به هیچی فکر نکنید سریع خوابتونمی بره خیلی سریعتر از اونی که فکر کنید خب حالا اگه بتونید هوشیارتونا حفظ کنید میشه گفت که جالب می شه اگه مطالب این تاپیک را خونده باشید بهتر می فهمید چی می گم. ولی حفظ کردن هوشیاری خیلی سخت هست در ضمن طریقش هم مهمه چطوری باشه که از بخواب رفتنمون جلوگیری نکنه از طرفی باید بدن کاملا اماده برای خواب باشه می دونید چیه این مطلب توی ذهنم هست نمی دونم جایی خوندم یا بهش رسیدم و اون اینکه وقتی روح کاری نداره که برای بدن انجام بده اونا ترک می کنه و بدن به خواب می ره.
    خب امیدوارم مفید باشه.
    بیایید سعی کنیم لحظاتی چشمامون را ببندیم و به هیچ چیز فکرنکنیم تا اروم اروم ندای درونمون را بشنویم.
    سلام دوست عزیز
    من از راهنمایی شما خیلی متشکرم
    اگر شما کسی را می شناسید که بتواند مرا هیپنوتیزم کند لطفا معرفی کنید
    میخواهم یکبار تجربه ان را داشته باشم
    التماس دعا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Niloofarak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو قسمت فركانس هاي جادويي/فركانس سفر اختري
    خب اگه ریسکش بالاست بگو با خانواده بریم!
    Last edited by Niloofarak; 03-10-2007 at 19:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •