ممنون. آخه خيلی شلوغ بود نديدم. بازم ممنونآقامازیار منبعو زیرش نوشنه بودم
ممنون. آخه خيلی شلوغ بود نديدم. بازم ممنونآقامازیار منبعو زیرش نوشنه بودم
بچه ها من بازي world poker را گرفتم اما اجرا نميشه
firmware:3.52 m33-4
كسي اطلاعي داره بعضي ها ميگند شايد براي فيرمور 3.71 باشه
cheerz
سلام :
مازي من تو تاپيكه معرفي بازيهات گفتم كه سايلنت هيل اومده ولي امروز رفتم بگيرم يارو گفت نسخه ناقص هستش .
راستي اين بازي هاي پي اس پي مثل بازي هاي كامپيوتر چيزي يا كدي نداره كه بزنيم مثلا نسوز كننده فعال بشه يا چيزاي ديگه ؟
ببخشید اشتباهی اینجا نوشتم.
خوب پس مازيار جان حرف شما رو ظاهرا سند قرار داده بودن من هي مي گم نيومده اين مي گه اومده ! چرا بازي هاي PSP هم رمز دارن البته نه به صورت ترينر البته اون مدلي هم هست ولي واسه بعضي از بازي ها ...سلام :
مازي من تو تاپيكه معرفي بازيهات گفتم كه سايلنت هيل اومده ولي امروز رفتم بگيرم يارو گفت نسخه ناقص هستش .
راستي اين بازي هاي پي اس پي مثل بازي هاي كامپيوتر چيزي يا كدي نداره كه بزنيم مثلا نسوز كننده فعال بشه يا چيزاي ديگه ؟
به خيلي چيزا مي تونه ربط داشته باشه كه يكش فريم وره البته اگه بازي جديديه !بچه ها من بازي world poker را گرفتم اما اجرا نميشه
firmware:3.52 m33-4
كسي اطلاعي داره بعضي ها ميگند شايد براي فيرمور 3.71 باشه
cheerz
بی زحمت یه برنامه ی کم حجم برای تبدیل فیلم ها به فرمت قابل اجرا در psp بزارین![]()
bazi baziha hastesh ke masalan faghat ro firmware 1.5 ejra msihe
psp ro kamel khamoosh kon bad roshan kon va r ya l ro negah dar nemidoonam kodoomeshoon ro daghighan
bad ye menu miyad onja begard va yek ja neveshte
kernal 1.5 ono enable kon
omidvaram hal beshe
البته جاويد جان بازيش اومده ولي نسخش كامل نيست ناقصه . الان تو همه جاهايي كه بازي پي اس پي ميفوروشن هستش .
Last edited by mehdi30nema; 19-10-2007 at 11:11. دليل: اشتباه نقل قول شدن
ای بابا از دست این تهرانی ها. من به هرجا زنگ زدم گفت آمده. همچين هم که ميخوای بپورسی نسخه اصله يا نه قطع ميکنه!خوب پس مازيار جان حرف شما رو ظاهرا سند قرار داده بودن من هي مي گم نيومده اين مي گه اومده ! چرا بازي هاي PSP هم رمز دارن البته نه به صورت ترينر البته اون مدلي هم هست ولي واسه بعضي از بازي ها ...
ديگه شرمنده.
ميدونم ميدونی لطفا فارسی تايپ کن.bazi baziha hastesh ke masalan faghat ro firmware 1.5 ejra msihe
psp ro kamel khamoosh kon bad roshan kon va r ya l ro negah dar nemidoonam kodoomeshoon ro daghighan
bad ye menu miyad onja begard va yek ja neveshte
kernal 1.5 ono enable kon
omidvaram hal beshe
برای رفتن تو ريکاوری هم بايد قبل از اینکه دستگاه رو روشن کنی دکمه Rرو نگاه داری و بعد روشن کنی تا بری تو ريکاوری.
عزيز نيازی به دانلود نيست. برنامه خاصی نميخواد.بی زحمت یه برنامه ی کم حجم برای تبدیل فیلم ها به فرمت قابل اجرا در psp بزارین![]()
با يک کانورتر معمولی ميتونی هر فرمتی رو به MP4که پی اس پی ميتونه بخونه تبديل کنی.
تو برنامه هات بگرد پيدا ميکنی
Last edited by mazi_z_PSP; 19-10-2007 at 11:18.
بی زحمت چنتا سایت برای دان بازی های psp بزارین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)