تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 222 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقاي منصوري فكر كنم اين چيز جالبي باشه داره ميگه چجوري ميشه زبان رو تعغير بدين

All players who use a Western version of Windows will see boxes in place of Asian text in the Command & Conquer Generals Zero Hour online lobby. If you are running Windows XP, you can install the Asian language font pack by opening your Control Panel in Windows, double-clicking on the "Regional and Language Options" icon, selecting the "Languages" tab, and checking the "Install files for East Asian Languages" box. You will be asked for your Windows XP CD, and you will need to restart your PC. Once this process has been done, be sure that the "Asian Text" option has been selected under your "Persona" screen in Command & Conquer Generals Zero Hour's "Online" menu

داره ميگه چجوري ميشه زبانو تعغير بدي ولي من نفهميدم كجا هارو تعغير بدم

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

گفتم شايد اينو تا حالا نخونده باشين گفتم بزار م شايد از چيز دربياد

2. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقاي منصوري فكر كنم اين چيز جالبي باشه داره ميگه چجوري ميشه زبان رو تعغير بدين

All players who use a Western version of Windows will see boxes in place of Asian text in the Command & Conquer Generals Zero Hour online lobby. If you are running Windows XP, you can install the Asian language font pack by opening your Control Panel in Windows, double-clicking on the "Regional and Language Options" icon, selecting the "Languages" tab, and checking the "Install files for East Asian Languages" box. You will be asked for your Windows XP CD, and you will need to restart your PC. Once this process has been done, be sure that the "Asian Text" option has been selected under your "Persona" screen in Command & Conquer Generals Zero Hour's "Online" menu

داره ميگه چجوري ميشه زبانو تعغير بدي ولي من نفهميدم كجا هارو تعغير بدم

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

گفتم شايد اينو تا حالا نخونده باشين گفتم بزار م شايد از چيز دربياد
    نه این به شما میگه مثلا اگر ژنرال را به زبان چینی دارید و نو شته ها را به صورت عج و جق می بینید باید زبان آسیایی شر قی رو در ویندوز نصب کنید و سی دی ویندوز را بگزارید تا فونتها نصب بشند . و یکبار ریستارت کنید بعد فونت ها را در ست می بینید .

4. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه این به شما میگه مثلا اگر ژنرال را به زبان چینی دارید و نو شته ها را به صورت عج و جق می بینید باید زبان آسیایی شر قی رو در ویندوز نصب کنید و سی دی ویندوز را بگزارید تا فونتها نصب بشند . و یکبار ریستارت کنید بعد فونت ها را در ست می بینید .
    اي بابا عجب نامرداي بجاي اين خوزولاتي كه بچه هم ميدونه اينارو مي گفتن چجوري زبان متور بازي رو تعغير بدين
    بله ديگه جنبه ندارن
    Last edited by ali.tk; 10-06-2011 at 17:21.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقاي منصوري يك چيزي ميخوام بپرسم اخه مدتي فكرش منو مشقول كرده اين خوره شده ميخوام بدونم تعريف دستوراتي كه درنقشه ها هست مثلPlayer_1_Start كه جاي شروع بازي رو براي بازي كن مشخص مي كنه بدونم دركجا ها وجود داره و مي شه كه تعريفاتي هم خودت براش بزاري ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقاي منصوري يك چيزي ميخوام بپرسم اخه مدتي فكرش منو مشقول كرده اين خوره شده ميخوام بدونم تعريف دستوراتي كه درنقشه ها هست مثلPlayer_1_Start كه جاي شروع بازي رو براي بازي كن مشخص مي كنه بدونم دركجا ها وجود داره و مي شه كه تعريفاتي هم خودت براش بزاري ممنون
    من منظور شما را متوجه نشدم منظور تون دقیقا کجاست ؟
    Last edited by ufo-alien; 12-06-2011 at 09:51.

8. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من منظور شما را متوجه نشدم منظور تون دقیقا کجاست ؟
    اقاي منصوري توي نقشه هارو ميگم
    مثل Player_1_StartوPlayer_8_Start
    ار جاي قرار دادن تيم روي نقشه از يك تا 8
    وديگردستوراتي كه توي نقشه ها از حمله تا ظاهر شدن نيرو تا خط مرزي و..........

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اينجا كسي هست!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقاي منصوري توي نقشه هارو ميگم
    مثل Player_1_StartوPlayer_8_Start
    ار جاي قرار دادن تيم روي نقشه از يك تا 8
    وديگردستوراتي كه توي نقشه ها از حمله تا ظاهر شدن نيرو تا خط مرزي و..........
    این آموزش کاملش ات به زبان اصلی اگه فر صت داشتید صفحه به صفحه معنا کنید بر ای همه قر ار بدهید من مدتها قبل صفحات اولشو گزاشتم ولی دیگه واقعا وقت ندارم ...
    با کمک تر نسلیت به راحتی می تونید این کار را انجام بدید این فایل پی دی اف هستش

لینک آموزش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک نرم افزار ادیت :PDF

کد:

12. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این آموزش کاملش ات به زبان اصلی اگه فر صت داشتید صفحه به صفحه معنا کنید بر ای همه قر ار بدهید من مدتها قبل صفحات اولشو گزاشتم ولی دیگه واقعا وقت ندارم ...
    با کمک تر نسلیت به راحتی می تونید این کار را انجام بدید این فایل پی دی اف هستش

لینک آموزش :

کد:
    لینک نرم افزار ادیت :PDF

کد:
    ممنون اينو چندي پيش توي سايت خودتون ديدم ودانلودش كردم ولي ازش فراموش كرده بودم
    بازم ممنون خدارو شكر كه مي شه از توي پي دي اف اين اموزش جملات رو كپي كرد خوب الان دارم روي فارسي سازي بازي كارمي كنم وچيزاي ديگه
    راسيتي اقاي منصوري روزي يك بار به فروم سربزنين جون من

14. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

ممنون اينو چندي پيش توي سايت خودتون ديدم ودانلودش كردم ولي ازش فراموش كرده بودم
    بازم ممنون خدارو شكر كه مي شه از توي پي دي اف اين اموزش جملات رو كپي كرد خوب الان دارم روي فارسي سازي بازي كارمي كنم وچيزاي ديگه
    راسيتي اقاي منصوري روزي يك بار به فروم سربزنين جون من
    از همه شما پوزش می خوام به خاطر دیر دیر اومدن من خیلی سر م گرمه این بازی فاینال بتل و یک بازی استثنایی دیگه است که فعلا در بارش چیز زیادی نمی تونم بگم .... و ضمنا من مشکلات زیادی دارم که به احتمال زیاد بازی فاینال بتال هم فعلا نصفه کاره بمونه ...هزار یک مشکل داریم مشکلات گروه فنی مشکلات مالی مشکلات زندگی و .........

16. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •