سلام خدمت دوستاني كه p990 دارن آقا من شنيدم هنگ زياد مي كنه درسته؟
سلام خدمت دوستاني كه p990 دارن آقا من شنيدم هنگ زياد مي كنه درسته؟
سلام دوستان من گوشی رو وقتی کوک میکنم خیلی وقتها زنگ نمیزنه یا ساعتش میریزه به هم مشکل چیه؟ ممنون میشم
سلام
ما نفهميديم كه اين دوستان با گوشيهاشون چيكار مي كنن كه اينقدر باهاش مشكل دارن!!؟
گوشي من بجز اون يكي دوباري كه اول خريدم و باهاش آشنا نبودم تا حالا هنگ نكرده!!
برنامه psiloc cristal arabic رو همون روزهاي اول نصب كردم و هيچ مشكلي جز اينكه هر چند وقت يك بار مي گفت اكسپاير شده نداشتم. تا وقتي كه مموريمو فرمت كردم و چون برنامه روي مموري نصب شده بود پاك شد.
دوباره كه اومدم نصب كنم مي گفت كه لايسنس برنامه مشكل داره و بايد بخري و از اين حرفا...
كه از خيرش گذشتم و روش كپي فونتها رو رفتم و بعد از اينكه كپي كردم و گوشي رو خاموش و روشن كردم كاملا درست شد. براي نوشتن فارسي هم از اون فايل html استفاده مي كنم. بدون هيچ مشكلي...
از اون دوستاني كه اين روش رو معرفي كردن تشكر مي كنم.
در مورد sms ها هم من كه مشكلي ندارم . يعني هر sms كه مياد بالاترين sms قرار مي گيره و تنها مشكل كوچولويي كه داره اينه كه ساعت ارسال sms رو درست نميده.(يا شايد هم من بلد نيستم)
همونطور كه قبلا هم گفتم افرادي كه بلد نيستن با اين گوشي پيشرفته (كلاس بيزنس) كار كنن ميگن دائم هنگ ميكنه و گوشي خوبي نيست.
Last edited by ms7dj; 29-07-2007 at 22:49.
راستی یادم رفت اگه میشه یه سایت برا زنگ قشنگ موبایل بگید از کجا میتونم گیر بیارم
من یه مشکل کوچلو دارم
روی p990i چند تا بازی نصب کردم
بیلیادر ماشین و تخته نر
اما وقتی میخوام بازی ها رو اجرا کنم یه پیغام میده که مموری برای شروع پر است
باید چیکار کنم
البته ماشین رو بعضی وقتها اجرا میکنه
اگه باید در مورد چیزی توضیح بیشتر بدم بگید چشم
چیزی هایی که تو مموری گوشی نصب کردی و ریختی ، sms ها ، تم های نصب شده ، ... رو پاک می کنه و تنطیمات گوشی رو هم به حالت اولش بر میگردونه و یه جورایی شبیه مستر ریست میمونه . در ضمن اینم بگم که با فرمت مموری گوشی( internal disk ) بازی گلف و دموها هم پاک میشن .
Last edited by Mahyar25; 29-07-2007 at 23:12.
من انتحان کردم ولی محتویات مموریم پاک نشد
یعنی اشتباه کردم؟
Last edited by forumwork.net; 30-07-2007 at 05:40.
ممنون از جوابتون همه راها رو انجام دادم درست نشد
با این حال از جوابتون ممنون
Last edited by forumwork.net; 30-07-2007 at 04:31.
سلام از جوابت ممنون فقط یکی سوال دارم که نیاز فوری به جوابش دارم
1.برا چی فلش نکنم آخه هر کی رو دیدم بهم پیشنهاد کرده و آپدیت مثل همون فلش رو گوشی اثر میذاره؟
ممنون از جوابتون
فقط خواهش می کنم سری تر جواب بدید![]()
سلام به همگی.یه سوال داشتم راجع به P990i.اونم اینه که وقتی از یه نفر یه SMS می گیری چطوری می شه اونو به یکی دیگه فرستاد؟هر کاری کردم نشد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)