صبانت صداقت نداره با مشتریاش به من گفته بودن سرعت دالود شبانه ۶ مگ هست ۸ گیگ دانلود زدم الان سرعت ۲۰ کیلو هست شکایت هم کردم بی نتیجه بود
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
صبانت صداقت نداره با مشتریاش به من گفته بودن سرعت دالود شبانه ۶ مگ هست ۸ گیگ دانلود زدم الان سرعت ۲۰ کیلو هست شکایت هم کردم بی نتیجه بود
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
متاسفانه من قبلا خطم رو 12 مگ ست شده بود و در بدترین شرایط تا 8 مگ میکشید ... حالا متاسفانه با همون مقدار snr و Attenuation ، خطم رو 2 تا 3 مگ ست شده ... و احتمال زیادی میدم ک پشتیبانی سرعت من رو محدود کرده باشن ... جالب اینه که سرویس جشنواره و حجمی دارم !
امیدوارم زودتر مشکل حل بشه ...
این سرویس ها هم مثل صبحانت تو قرارداد حداقل شبانه رو 120 کیلو زده بود که الان شده 60 ؟
خطای خونمون پایچده شده بهم گفتن مخابرات محلتون داره توسعه پیدا میکنه اینطور شده ولی پینگ هم تو این شرایط باز برای من عالیه ۱۵۰ میلی ثانیه است البته ی مودم tp باید بگیرم .. چون با ی مودم دیگه دیشب تست کردم خط بد تر هم بود ۱۲۰ میلی بود ولی همچنان سرعت پایینه
SNR Up : 24.0
SNR Down : 7.8
Line Attenuation Up : 22.2
Line Attenuation Down : 39.5
Data Rate Up : 384
Data Rate Down : 5032
بله.........
من خطم حالا مشکل پیدا کرده
ولی قبلا که با پشتیبانی زنگ زدم گفتن بزودی حل میشه اون موقع ها بود پینگم ۵۰۰ ۶۰۰ بود پینگ افتضاح بود
بعد این بارندگی ها خط بدجوری مشکل دار شد . snr افت کرد خطم پاین بسته شده رو ۴ مگ ولی سرعت لود و پینگ خیلی عالیه .......
شما رو چه gateway هستید ؟ از تنظیمات مودمتون میتونید ببیند جدیدا ایپی های ۸۹.۴۱ اومده gateway تغیر کرده ..مسیر جدید اضافه کردن کیفیت خیلی بالاتر رفته
پینگ با تغییر ایپی برا من عوض میشه مثلا الان این تستی که دادم پینگ رو 200 هست ولی بعضی وقتا پینگ میره رو 120
خط شما رو چند مگ هست ؟ به نظر رو 5 یا 6 میاد ، من خطم الان 10 ساله با هر شرکتی بودم روی 4 بوده
والا gateway تا پریروز روی 89 بود از دیروز اینترنت حدود 1 روز بود قطع بود الان شده 192 ! ولی سرعت و پینگ تغییری نکرده برام
والا 13 مگ هم باز ميذارن مركز ما خلوته ...
ولي سيستماشون خودكار ميبندن رو ٧ بستن ولي گيت من عوض
كردن وضعيت من از موقع ايي ك تيكت زدن برام عالي شده ولي تلفن خش خش صدا داره گاهي اوقات بوق ازاد هم نداره خط رو busy ميزنه البته به خاطر بارندگي اخير بود قطع شد ولي الان. ك وصله اينطوري شده بنظرتون زنگ بزنم 117 برسي كنن ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)