خیلی طول بکشه 48 تا 72 ساعت کاری
اندیشه واسه جمع آوری مثل شرکت های دیگه نمی پیچونه
مشکلی هم نداری
راحت جمع میکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی طول بکشه 48 تا 72 ساعت کاری
اندیشه واسه جمع آوری مثل شرکت های دیگه نمی پیچونه
مشکلی هم نداری
راحت جمع میکنه
[IMG]http://upcity.ir/images2/32135
Last edited by naim697; 11-06-2013 at 19:23.
این یه فایل بیش از یک گیگ ios 7 که مینید چد دقیقه داره تموم میشه . نمیدونم این جو سازی ها برای چی بودش !
بعضی ها بی سوادی خودشون را نمیدون چطور توجیه کن
![]()
آقای محترم، با اینکه به قول خودت سعی داری دیگران رو قانع کنی که حق با خودته. اما بطور ناشیانه ای عمل کردی و نوع عملت بسیار دور از انصاف هست. در همین پست به همه قسمتی از نمایش شما رو نشون میدم تا فکر نکنی هیچ کس چیزی نمی فهمه.
اما این 2 عکس آخر که گذاشتی. یکم خودت بهش نگاه کن. زمان ها رو ببین. زمان شروع دانلود فایل ios و زمان پایان و ساعت سیستم.
این فایل 1.12GB هست. شما این فایل رو بر اساس عکس اول در نیم ساعت 83% رو دانلود کردی. یعنی در نیم ساعت 930 مگابایت دانلود کردی.خب سرعت شما چقدر بود؟ 220؟ حالا بشین حساب کن :
هر ساعت 3600 ثانیه هست. هر ثانیه 220 کیلوبایت. اگه این 2 عدد رو ضرب کنیم. میشه 792MB/H . شما تو نیم ساعت چقدر دانلود کرده بودی؟. گرفتی چی شد؟ شما تو نیم ساعت اینقدر دانلود کردی اگه یک ساعت با این سرعت دانلود میکردی میدونی چقدر میشه؟ 1860MB/H. خب پس سرعت شما اصلا طبیعی نیست. در واقع حدس من اینه که این سرویس خانگی هم نیست. سرعت شما چیزی حدود 530KB/s هست.
بر اساس عکس دوم. بر اساس 54 دقیقه دانلود همون فایل. همین روش محاسبه رو اگه حساب کنیم. میشه 350KB/s.
جناب Jabarsink فرد شناخته شده ای هستند. من ایشون رو میشناسم. به کارشون هم وارد هستند. شما سعی نکن با این کارها ذهن افراد رو منحرف کنی.
Last edited by zed2; 12-06-2013 at 09:37. دليل: ایجاد دادگاه نیست.
حالا این بنده خدا ساسان (داریوشمون) قراره بره بگیره دیگه معلوم می شه
اگه اوکی بود منم می یام ولی اگه بعد از انتخاباتات اوکی نشد من که رفتم 256 اندیشه
با عرض پوزش از تمام کاربرها که امروز باعث ناراحتی انها شدم.
با این روش توانستم دست یکی دیگر از افرادی که نمی دانم چه سودی از این کار خودشان میبرن را رو کنم.
یکم به این عکس توجه کنید
ایشون یک فابل به نام ios در ساعت 16:58:37 ثانیه امروز برای دانلود قرار دادند.
که اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن 17:52 دانلود فایل به اتمام رسیده است.
اگر حساب کنیم ایشون یک فایل 1112 مگابایتی را در 54 دقیقه دانلود کردن
ایشون با چه سرعتی در این زمان این فایل را دانلود کردن؟
با یک حساب ساده ایشون اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن با سرعت تقریبی 353 کیلوبایت این فایل را دانلود کردند.
این هم تست :
353*60=21180
21180/1024=20.6 مگابایت در هردقیقه میشه با سرعت 353 کیلوبایت دانلود کرد.
20.6*54=1112
اگر ایشون دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشه سرعت تقریبی ایشون برای دانلود این فایل 353 کیلوبایت در ثانیه بوده اگر هم دیر تر شات گرفته باشه که این سرعت بیشتر بوده/
اگر به شات های نتورکس دقت کنید چنین سرعت و چنین میزان انتقال داده در جایی امکان پذیر نیست به غیر از یک سرور که میتونه برای شرکت دانشگاه و.................... باشه.
و در اخر دوست عزیز پا روی دم بد کسی گذاشتی .
رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 512 - محدود
وضعیت وب گردی و باز شدن صفحات سایت های مختلف همچنان خرابه(احتمال فراوان بعد از این جمعه که در پیش داریم حل شه
)
+
از وقتی که از دست اون شاتل محدود کن ! خلاص شدم اعصابم خیلی اروم شد خدایی... اندیشه هم پشتیبانیش خوب بوده تا الان ... هم سرعتش .. هم پینگش ... و هم قیمت ترافیک اضافیش و ...( لااقل برا من ) و با این وضعیت گل و بلبل
! به همین هم خیلی راضی هستم ...
اینم اسپید تست و عجایب همیشگیش
Last edited by SA.JJ.AD; 11-06-2013 at 18:26.
هر کسی هستی برای خودت هستی نمیدونم حالا مشکل شما و دیگران با سرعت من چیه من که آخرش متوجه نشدم .
. اون دوستت هم میادش از شما شما دفاع میکنه .
حالا خوبه خدا شکر متوجه شدید سرعتم چقدر زیاده . دمه مخابرات گرم . با این سرعتش .
من هم به کسی بی ادبی نکردم و نه جسارت فقط با بابت تهمت توهینی که شما کردید از حق خودم با مدرک مستند دفاع کردم .
این یه فیلم که تا چند دقیقه تموم میشه . والا فکز نکنم الان هیچ نهاد یا شرکتی باشه دولتی یا غیره تا الان باز باشه ؟ بنده یوزر خونگی هستم .
جواب شما را با عکس و ساعت تاریخ و مستندات دادم . موفق باشی . قضاوت با دیگر یوزرها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)