تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1649 از 2403 اولاول ... 64911491549159916391645164616471648164916501651165216531659169917492149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,481 به 16,490 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یک سوال تا اخر این ماه میخوایم خونمون عوض کنیم جمع کردن سرویس در اندیشه چقد طول میده تا بتونم برای ثبت نام خط جدیدم اقدام کنم
    خیلی طول بکشه 48 تا 72 ساعت کاری

اندیشه واسه جمع آوری مثل شرکت های دیگه نمی پیچونه
    مشکلی هم نداری
    راحت جمع میکنه

2. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[IMG]http://upcity.ir/images2/32135
    اول اینکه چرا توهین ؟؟
    حالا هرچی هست توهین چرا ؟؟
    واقعا ارزشش رو نداره

بگذریم

شما رو آیکون نرم افزار کنار ساعت کلیک راست کن و وارد setting شو
    تو صفحه اولش قسمت پایین بخش Monitored Interfaced
    گزینه all ethernet connection رو انتخاب کن و سیو کن

بعد یه فایل بزار واسه دانلود و گراف رو ببین که باید همراه با سرعت دانلود بالا پایین بشه

Last edited by naim697; 11-06-2013 at 19:23.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این یه فایل بیش از یک گیگ ios 7 که مینید چد دقیقه داره تموم میشه . نمیدونم این جو سازی ها برای چی بودش !
    بعضی ها بی سوادی خودشون را نمیدون چطور توجیه کن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فعلا به هیچ یک از توهین های شما پاسخ نمدیم چون همه را تخلف ارسال کردم.فقط برای روشن شدن افکار دوستان نکات را به صورت دقیق نشون دادم.

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

این یه فایل بیش از یک گیگ ios 7 که مینید چد دقیقه داره تموم میشه . نمیدونم این جو سازی ها برای چی بودش !
    بعضی ها بی سوادی خودشون را نمیدون چطور توجیه کن
    آقای محترم، با اینکه به قول خودت سعی داری دیگران رو قانع کنی که حق با خودته. اما بطور ناشیانه ای عمل کردی و نوع عملت بسیار دور از انصاف هست. در همین پست به همه قسمتی از نمایش شما رو نشون میدم تا فکر نکنی هیچ کس چیزی نمی فهمه.

اما این 2 عکس آخر که گذاشتی. یکم خودت بهش نگاه کن. زمان ها رو ببین. زمان شروع دانلود فایل ios و زمان پایان و ساعت سیستم.
    این فایل 1.12GB هست. شما این فایل رو بر اساس عکس اول در نیم ساعت 83% رو دانلود کردی. یعنی در نیم ساعت 930 مگابایت دانلود کردی.خب سرعت شما چقدر بود؟ 220؟ حالا بشین حساب کن :
    هر ساعت 3600 ثانیه هست. هر ثانیه 220 کیلوبایت. اگه این 2 عدد رو ضرب کنیم. میشه 792MB/H . شما تو نیم ساعت چقدر دانلود کرده بودی؟ . گرفتی چی شد؟ شما تو نیم ساعت اینقدر دانلود کردی اگه یک ساعت با این سرعت دانلود میکردی میدونی چقدر میشه؟ 1860MB/H. خب پس سرعت شما اصلا طبیعی نیست. در واقع حدس من اینه که این سرویس خانگی هم نیست. سرعت شما چیزی حدود 530KB/s هست.
    بر اساس عکس دوم. بر اساس 54 دقیقه دانلود همون فایل. همین روش محاسبه رو اگه حساب کنیم. میشه 350KB/s.

جناب Jabarsink فرد شناخته شده ای هستند. من ایشون رو میشناسم. به کارشون هم وارد هستند. شما سعی نکن با این کارها ذهن افراد رو منحرف کنی.
    Last edited by zed2; 12-06-2013 at 09:37. دليل: ایجاد دادگاه نیست.

7. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حالا این بنده خدا ساسان (داریوشمون) قراره بره بگیره دیگه معلوم می شه

اگه اوکی بود منم می یام ولی اگه بعد از انتخاباتات اوکی نشد من که رفتم 256 اندیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با عرض پوزش از تمام کاربرها که امروز باعث ناراحتی انها شدم.
    با این روش توانستم دست یکی دیگر از افرادی که نمی دانم چه سودی از این کار خودشان میبرن را رو کنم.
    یکم به این عکس توجه کنید
    ایشون یک فابل به نام ios در ساعت 16:58:37 ثانیه امروز برای دانلود قرار دادند.
    که اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن 17:52 دانلود فایل به اتمام رسیده است.
    اگر حساب کنیم ایشون یک فایل 1112 مگابایتی را در 54 دقیقه دانلود کردن
    ایشون با چه سرعتی در این زمان این فایل را دانلود کردن؟
    با یک حساب ساده ایشون اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن با سرعت تقریبی 353 کیلوبایت این فایل را دانلود کردند.
    این هم تست :
    353*60=21180
    21180/1024=20.6 مگابایت در هردقیقه میشه با سرعت 353 کیلوبایت دانلود کرد.
    20.6*54=1112
    اگر ایشون دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشه سرعت تقریبی ایشون برای دانلود این فایل 353 کیلوبایت در ثانیه بوده اگر هم دیر تر شات گرفته باشه که این سرعت بیشتر بوده/
    اگر به شات های نتورکس دقت کنید چنین سرعت و چنین میزان انتقال داده در جایی امکان پذیر نیست به غیر از یک سرور که میتونه برای شرکت دانشگاه و.................... باشه.
    و در اخر دوست عزیز پا روی دم بد کسی گذاشتی .

10. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 512 - محدود

وضعیت وب گردی و باز شدن صفحات سایت های مختلف همچنان خرابه (احتمال فراوان بعد از این جمعه که در پیش داریم حل شه )

+

از وقتی که از دست اون شاتل محدود کن ! خلاص شدم اعصابم خیلی اروم شد خدایی ... اندیشه هم پشتیبانیش خوب بوده تا الان ... هم سرعتش .. هم پینگش ... و هم قیمت ترافیک اضافیش و ...( لااقل برا من ) و با این وضعیت گل و بلبل ! به همین هم خیلی راضی هستم ...

اینم اسپید تست و عجایب همیشگیش

Last edited by SA.JJ.AD; 11-06-2013 at 18:26.

12. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر کسی هستی برای خودت هستی نمیدونم حالا مشکل شما و دیگران با سرعت من چیه من که آخرش متوجه نشدم .

. اون دوستت هم میادش از شما شما دفاع میکنه .

حالا خوبه خدا شکر متوجه شدید سرعتم چقدر زیاده . دمه مخابرات گرم . با این سرعتش .

من هم به کسی بی ادبی نکردم و نه جسارت فقط با بابت تهمت توهینی که شما کردید از حق خودم با مدرک مستند دفاع کردم .

این یه فیلم که تا چند دقیقه تموم میشه . والا فکز نکنم الان هیچ نهاد یا شرکتی باشه دولتی یا غیره تا الان باز باشه ؟ بنده یوزر خونگی هستم .

با عرض پوزش از تمام کاربرها که امروز باعث ناراحتی انها شدم.
    با این روش توانستم دست یکی دیگر از افرادی که نمی دانم چه سودی از این کار خودشان میبرن را رو کنم.
    یکم به این عکس توجه کنید
    ایشون یک فابل به نام ios در ساعت 16:58:37 ثانیه امروز برای دانلود قرار دادند.
    که اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن 17:52 دانلود فایل به اتمام رسیده است.
    اگر حساب کنیم ایشون یک فایل 1112 مگابایتی را در 54 دقیقه دانلود کردن
    ایشون با چه سرعتی در این زمان این فایل را دانلود کردن؟
    با یک حساب ساده ایشون اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن با سرعت تقریبی 353 کیلوبایت این فایل را دانلود کردند.
    این هم تست :
    353*60=21180
    21180/1024=20.6 مگابایت در هردقیقه میشه با سرعت 353 کیلوبایت دانلود کرد.
    20.6*54=1112
    اگر ایشون دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشه سرعت تقریبی ایشون برای دانلود این فایل 353 کیلوبایت در ثانیه بوده اگر هم دیر تر شات گرفته باشه که این سرعت بیشتر بوده/
    اگر به شات های نتورکس دقت کنید چنین سرعت و چنین میزان انتقال داده در جایی امکان پذیر نیست به غیر از یک سرور که میتونه برای شرکت دانشگاه و.................... باشه.
    و در اخر دوست عزیز پا روی دم بد کسی گذاشتی .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جواب شما را با عکس و ساعت تاریخ و مستندات دادم . موفق باشی . قضاوت با دیگر یوزرها

آقای محترم، با اینکه به قول خودت سعی داری دیگران رو قانع کنی که حق با خودته. اما بطور ناشیانه ای عمل کردی و نوع عملت بسیار دور از انصاف هست. در همین پست به همه قسمتی از نمایش شما رو نشون میدم تا فکر نکنی هیچ کس چیزی نمی فهمه.

اما این 2 عکس آخر که گذاشتی. یکم خودت بهش نگاه کن. زمان ها رو ببین. زمان شروع دانلود فایل ios و زمان پایان و ساعت سیستم.
    این فایل 1.12GB هست. شما این فایل رو بر اساس عکس اول در نیم ساعت 83% رو دانلود کردی. یعنی در نیم ساعت 930 مگابایت دانلود کردی.خب سرعت شما چقدر بود؟ 220؟ حالا بشین حساب کن :
    هر ساعت 3600 ثانیه هست. هر ثانیه 220 کیلوبایت. اگه این 2 عدد رو ضرب کنیم. میشه 792MB/H . شما تو نیم ساعت چقدر دانلود کرده بودی؟ . گرفتی چی شد؟ شما تو نیم ساعت اینقدر دانلود کردی اگه یک ساعت با این سرعت دانلود میکردی میدونی چقدر میشه؟ 1860MB/H. خب پس سرعت شما اصلا طبیعی نیست. در واقع حدس من اینه که این سرویس خانگی هم نیست. سرعت شما چیزی حدود 530KB/s هست.
    بر اساس عکس دوم. بر اساس 54 دقیقه دانلود همون فایل. همین روش محاسبه رو اگه حساب کنیم. میشه 350KB/s.

جناب Jabarsink فرد شناخته شده ای هستند. من ایشون رو میشناسم. به کارشون هم وارد هستند. شما سعی نکن با این کارها ذهن افراد رو منحرف کنی. بهتره همینجا عذرخواهی کنی و دیگه از این مدارک رو نکنی که کسی خام نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •