من پیش بینی نکردم
2-1 به نفع استقلال
رحمتي: دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال مس كرمان گفت: با وجودي كه دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم، اما از حضور در مس راضي هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي در حالي كه پيش از بازي با پرسپوليس اعلام كرده بود ممنوع المصاحبه است؛ در پايان ديدار اظهار داشت: با توجه به قراردادي كه با باشگاه مس دارم اختيارم دست خودم نيست.
وي افزود: تصميم گيرنده در اين باره باشگاه مس است. پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا بازي دارد و دوست دارم به آنها كمك كنم اما از اينكه در مس هستم ناراحت نيستم و احساس راحتي مي كنم.
اين دروزاه بان در مورد بازي امروز گفت: بازي خوبي بود. چند موقعيت خوب داشتيم كه آن را از دست داديم. به نظر من نتيجه يك بر يك عادلانه نبود و ما بايد مي برديم.
انتهاي پيام/
من یه سوالی همیشه تو ذهنم هست چرا از وقتی لیگ برتر راه افتاد یا بهتر بگم طی چند سال اخیر همیشه یه فصل استقلال بالا اومده پرسپولیس ضعیف و فصل بعدش کاملا برعکس شده... یعنی هیچ وقت پیش نیومد که هر دو تا تیم تو صدر باشن و با هم رقابت کنن و حساسیت داربی صدبرابر بشه... مشکوکم....
من یادمه استقلال 3 سال با قلعه نوعی مدعیه قهرمانی بود.و بالاتر از پرسپولیس بود...
من یادمه استقلال از همون سال اول مدعی بود ! فقط پارسال به بد روزی افتاده بود !
به نظر من در گذشته هم تا حدودی وضع همینطور بوده!
وقتی استقلال تو اوج بوده پرسپولیس وضعش جالب نبوده و وقتی که پرسپولیس خوب بوده استقلال وضع خوبی نداشته اما الان تنها تفاوتی که کرده اینه که اون زمان سایر تیمها حرفی برای گفتن نداشتند حتی تیمهای بحران زده استقلال و پرسپولیس هم حریفشون بودند و به ندرت از رده سوم پائین تر می رفتند و در نتیجه کمتر بحرانشون به چشم می اومد!
اما حالا کافی یکی از این دو تیم وضعش بد باشه اینقدر مدعی هست که خیلی راحت با یک شکست به وسطهای جدول پرتاب میشند و وقتی هم که این تیمها به رده های پائین سقوط می کنند از دل یک بحران ده بحران زاییده میشه و در مشکل به حدی غرق میشند که دیگه توان کمر راست کردن را ندارند!
وای خدا اگه فردا بازیرو ببریم کلی می ذوقم
کلی شرط بستم![]()
حاشیه دیدار مس و پرسپولیس/
مصاحبه صادقی با پیراهن علی كریمی
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال مس كرمان در پایان بازی با پیراهن علی كریمی مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیرحسین صادقی پس از پایان بازی مقابل پرسپولیس پیراهن خود را با علی كریمی تعویض كرد و و با همان پیراهن شماره 8 علی كریمی مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به خبرنگاران تلویزیونی هم اصرار داشت كه با همین پیراهن از او مصاحبه بگیرند.
* قبل از اخراج فرزاد حسین خانی داور 4 دقیقه وقت اضافه اعلام كرد. حسین خانی در دقیقه 93 اخراج شد به همین دلیل در پایان بازی پیروانی اعتقاد داشت داور باید وقت اضافه بیشتری می گرفت.
* پرویز مظلومی زمانی كه كاپیتان تیمش اخراج شد به داور بابت این تصمیم اعتراض كرد.
* بازیكنان مس در صحنه ای كه شیری در محوطه توپ را كنترل كرد معتقد به خطای هند بودند.
* تماشاگران كرمانی بعد از بازی در كنار اتوبوس تیم پرسپولیس بودند تا بازیكنان این تیم را تشویق كنند.
* ماموران یگان ویژه بیرون ورزشگاه مستقر شده بودند تا درگیری بین هواداران پیش نیاید.
*با پایان بازی فرماندار كرمان در رختكن تیم مس حضور پیدا كردند.
انتهای پیام/ا
اي بابا
همينجوري كه باهاشون كري نميخونيم ميان ازمون شكايت ميكنن.
امروز دوباره جناب آكوآ به سفارش يكي از ......... خدمت ما رسيد و يك اخطار داد.
باشه اشكالي نداره
به قول قديميا هر باختن يا مساوي ، يه سوختنم داره.ديگه
چرا كریمی در استقلال موفق نبود؟
![]()
جدال فردای استقلال و صبا بیشتر از آنكه جنگ داخل زمین یا حتی دوئل بهترین خطوطحمله و دفاع لیگبرتر باشد؛ رویارویی فیروز كریمی و امیر قلعهنویی است. اولی سالها در آرزوی نشستن روی نیمكت استقلال و پرسپولیس زندگی كرد و از تكفرصت بهدست آمده هیچ استفادهای نكرد و دومی حالا بدل به ماكت منصور پورحیدری در دهههای 60 و 70 شده است. فیروز كریمی در استقلال هرگز موفق نبود و نتوانست از فرصت بادآورده استفاده و خودش را اثبات كند شاید به همین دلیل است كه میگوید: «خودم را زود خرج كردم، میتوانستم در ابتدای فصل به استقلال و پرسپولیس بیایم، خودم تیم را ببندم و حاصل تلاشم را ببینم نه اینكه در آن شرایط بحرانی به استقلال بیایم و هدایت تیمی را در دست بگیرم كه دیگران بستند.» كریمی با یك اشتباه آرزوی 15 سالهاش را به ورطه نابودی كشاند. او در استقلال یك بازنده مطلق لقب گرفت.
هواداران استقلال باور نمیكنند چیزی را كه میبینند، واقعیت دارد. آنها شكست مقابل پاس و صنعتنفت را در خانه تحمل كردهاند اما اینكه همه غرورشان و ستارههایش در ملأعام تحقیر شوند قابلتحمل نیست. فیروز كریمی بازیكنان را به نشانه تنبیه پیش روی تماشاگران میدواند و اولین میخ را به تابوت خود میكوبد. كریمی میخواست همان روشی را كه در راهآهن و استقلالاهواز جواب در استقلال هم تكرار كند و این اولین و بزرگترین اشتباه او بود.
فیروز كریمی اولین ادعایش را مطرح میكند: «یا 20 جلسه تمرین تیمی میسازم كه منچستر را هم ببرد.» هر روز بر تعداد جلسات تمرین استقلال اضافه میشد و به موازات این اتفاق عدد حاضر در ستون باختها هم افزایش می یافت. تیمی كه قرار بود مقابل منچستریونایتد هم كم نیاورد به هیچ حریفی نه نگفت؛ شاید ذوبآهن، سپاهان، داماش، صنعتنفت و پاس تیمهای قویتری نسبت به منچستر بودند. كریمی شاید نمیدانست در استقلال روی هر حرف و وعدهاش حساب میشود و دیگر در اهواز و اكباتان كار نمیكند كه كسی نداند او چه میگوید و چه میكند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)