تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1648 از 1805 اولاول ... 6481148154815981638164416451646164716481649165016511652165816981748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,471 به 16,480 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم اگر جواب بدهید ممنون تان می شوم.
    قبلنا میشد با یوزر پسورد یه اکانت دیگه رو هم استفاده کرد اما مثل اینکه جدیدا این امکان وجود ندارد.
    درسته یا راه دیگه ای داره ؟ اگه داره لطف کنید به بنده اطلاع دهید.
    با تشکر
    باید از همون شماره یوزری که می خواید استفاده کنید زنگ بزنید 2020 بگید پورتش رو باز کنند تا بتونیدجای دیگه استفاده کنید واگرنه نمی شه

2. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

معلومه پولها کجاست سرمایه گذاری تو جاهای دیگه ساخت و ساز پولا اینطوری خرج میشه قانون که نیست که قانونه جنگله

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
    وقتی که ناظر انجمن اینطوری میگن ، من دیگه چی بگم .

دوستان ، لطفا در مورد راه چاره صحبت بکنیم .
    در اینکه یه عده دارن از ضعف قانون به نفع خودشون استفاده میکنند ، متاسفانه شکی نیست.
    ناظر عزیز انجمن ، راه حل چیه ، الان چکار بکنیم ، داداش گلم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وقتی که ناظر انجمن اینطوری میگن ، من دیگه چی بگم .

دوستان ، لطفا در مورد راه چاره صحبت بکنیم .
    در اینکه یه عده دارن از ضعف قانون به نفع خودشون استفاده میکنند ، متاسفانه شکی نیست.
    ناظر عزیز انجمن ، راه حل چیه ، الان چکار بکنیم ، داداش گلم ...
    من تو سایت complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx شکایت نوشتم.چند روز بعد یه بی سواد از آشغال نت مخابرات بهم زنگ و گفت من خطتون رو ریست کردم و چرت و پرت های همیشگی رو گفت که برین سیم تلفونو به دم در نصب کنین و ... که همه رو قبلا انجام داده بودم.
    روز بعد وضع بدتر شد و منم تجدید نظر زدم. بعد از اون چندین بار به من زنگ زدن و مخمو تیلیت کردن.
    آخرین بار طرف نیم ساعت داشت با من بحث می کرد و دلیل می آورد که مشکل ندارین یا مشکل از خودتونه. به یارو گفتم خانم من مهندس کامپیوترم این چرت و پرتارو تحویل من نده و هر دلیل الکی که آورد من جوابشو دادم.آخر سر کلافه شدم گفتم اینترنتتون هیچ مشکلی نداره و خداحافظ.
    من از سال 90 از مخابرات آشغال سرویس دارم قبل از اون 2 سال از صبانت سرویس داشتم و هیچ مشکلی نداشتم. تو این 4 سال فهمیدم که ما با یه مشت حروم لقمه ی به تمام معنا طرفیم که هر کار دلشون بخواد میکنن و توپ هم تکونشون نمیده . اگه از اون 9 استان بتونن 8 استان رو منتفی کنن بازم مخابرات مشهد به ارائه آشغال ترین سرویس اینترنت جهان و دزدی کردناش ادامه خواهد داد.

5. 3 کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اقا من الان زنگ زدم به بخش فروش مخابرات
    سرویس نامحدود کلا بر داشتم
    ن.حالا خود اپراتور میگفت شاید دوباره بزارن(عمرا)
    بعد در مورد دانلود شبانه پرسیم که فقط طرح کمپین تابستانه پیشنهاد داد از 4 تا 7 صبح.
    والا تا اونجایی که من تجربه این جور چیزا درام یعد از یه مدتی کمپین تابستانشون تموم میشه و دیگه شبانه هیچ
    من خودم قبالا طرح بعثت داشتم که تموم شد و الان از سروبس حجمی 512kbبدون شبانه استفاده میکنم
    درکل بادی کم کم به فکر کوچ به شرکت های خصوصی دیگه باشیم
    شماها چه پیشنهادی میکنید؟
    شاتل؟ های وب؟عصر تلکام؟........

7. 2 کاربر از farsad05111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

درکل بادی کم کم به فکر کوچ به شرکت های خصوصی دیگه باشیم
    شماها چه پیشنهادی میکنید؟
    شاتل؟ های وب؟عصر تلکام؟........
    سلام
    ماها متاسفانه فیبر نوری هستیم و متاسفانه تر انتخاب دیگه ای نداریم.
    خدا مفقود الاثر کنه این انحصار طلب ها رو... برن زیر 18 چرخ.

9. 2 کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

با سلام. از شما دوستان کسی هست که از این طرح یا امثال این طرح خریداری کرده باشه؟: کمپین استانی - دو ساله-91 گیگ-128 کیلوبایت ازاد تا 10 مگابایت- شبانه رایگان 4-9 صبح-1642500 ریال. اگه واقعا کسی این طرح را داره یا اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه . سرعت این طرح خیلی واسم ابهام داره مگه میشه این قدر بین ماکسیموم و مینموم سرعت فاصله باشه؟ ایا سرعت واقعا تا 10 مگ میره بالا ؟ ایا امکان داره سرعت از 128 تا نره بالا!!!!!!؟ وضعیت سرعت تو ساعت رایگان چطوریه؟ اصلا این طرح خیلی مشکوک و نمیشه به این مخابرات اعتماد کرد به خصوص با این بازه سرعت عجیبش. خواهشن راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

با سلام. از شما دوستان کسی هست که از این طرح یا امثال این طرح خریداری کرده باشه؟: کمپین استانی - دو ساله-91 گیگ-128 کیلوبایت ازاد تا 10 مگابایت- شبانه رایگان 4-9 صبح-1642500 ریال. اگه واقعا کسی این طرح را داره یا اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه . سرعت این طرح خیلی واسم ابهام داره مگه میشه این قدر بین ماکسیموم و مینموم سرعت فاصله باشه؟ ایا سرعت واقعا تا 10 مگ میره بالا ؟ ایا امکان داره سرعت از 128 تا نره بالا!!!!!!؟ وضعیت سرعت تو ساعت رایگان چطوریه؟ اصلا این طرح خیلی مشکوک و نمیشه به این مخابرات اعتماد کرد به خصوص با این بازه سرعت عجیبش. خواهشن راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

11. این کاربر از hojjat_mpl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرعت این طرح در طول روز 10 مگه و از ساعت 4تا9 که رایگان هست تو این مدت زمان سرعت 128 کیلوبایت هست

13. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

این بازه عجیب و غریب یعنی اینکه دو سال برده ما هستی و هر بلایی دلمون خواست سرت در میاریم.
    بعدشم سرعت شبانش ، اسمن 128 هست ، ولی در عمل قطعا چیز دیگه ای از کار در میاد ، مثلا 30 واقعی.
    از اون طرف ساعت شبانه رو هم کم کردن ، پس با این سیاست مخابرات ، انتظار دانلود شبی بیش از 200 یا 300 مگ رو نداشته باشید.

الهی برن زیر 18 چرخ ... و فقط از روی DNA شون قابل شناسایی باشن

15. 2 کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت این طرح در طول روز 10 مگه و از ساعت 4تا9 که رایگان هست تو این مدت زمان سرعت 128 کیلوبایت هست
    تو ساعات رایگان پهنای باند یک مگ که سرعت دانلود می شه 128 کیلو بایت یا پهنای باند 128 کیلو بایت که سرعت دان می شه ؟16 اگه گزینه دوم باشه که باید ... به این طرح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این بازه عجیب و غریب یعنی اینکه دو سال برده ما هستی و هر بلایی دلمون خواست سرت در میاریم.
    بعدشم سرعت شبانش ، اسمن 128 هست ، ولی در عمل قطعا چیز دیگه ای از کار در میاد ، مثلا 30 واقعی.
    از اون طرف ساعت شبانه رو هم کم کردن ، پس با این سیاست مخابرات ، انتظار دانلود شبی بیش از 200 یا 300 مگ رو نداشته باشید.

الهی برن زیر 18 چرخ ... و فقط از روی DNA شون قابل شناسایی باشن
    کجاست آن 18 چرخ، کاشکی بیاد و جماعتی رو از دست مستراح نت نجات بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •