تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1648 از 4105 اولاول ... 648114815481598163816441645164616471648164916501651165216581698174821482648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,471 به 16,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشورتی میخواستم بکنم باهاتون من تازه 2 هفتست وارد یگان شدم پادگان سپاه هستم
    تقسیم که شدم منو انداختن قسمت قرارگاه پادگان- دفتر گردان حفاظت فیزیکی ( لوحه پست حضور و غیاب و مرخص سربازا و...) تو این دوهفته هم اصلا نتونستم با اینجا کنار بیام جایی پرمشغله,شلوغ پر از رفت و آمد سرباز صفر و... و حساس و پر دردسره
    حالا یه جا هست توی همین قرارگاه درواقع دفتر قرارگاه هستش قسمت دبیرخانه اش افسر میخواد کارش اینجور که فهمیدم ثبت نامه هایی که هرروزه میاد
    میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم به نظرتون چیکار کنم؟ کسایی هم که از این قسمت های پادگان ها اطلاع دران ممنون میشم منو راهنمایی کنن
    ناشکری تا چه حد آخه خدا ؟
    برادر اگه جای اون دکتری بودی که تو کلانتری داره زمین جارو میکنه چی و دو هفته یه بار مرخصی ساعتی میگیره ؟
    یا جای اون سربازی که وسط بیابون داره پست میده و آب برای خوردن نداره ؟
    یا اونی که توی تیپ و لشگر هست و هر 2 روز یکبار دارن تمرین رژه می کنن ؟
    یا حتی بدتر ، اونی که لب مرزه و هر از گاهی خبر شهید شدن یکی شون میاد ؟

بیخیال خدمتت رو بکن ، خیلی ها الان هستن تو همین فروم آرزوشون هست جای شما سپاه بودن و کار اداری میکردن
    اتفاقا دفتر قرارگاه یه خوبی که داره اینه که سر لوحه چیدن و رفت و آمد سربازها برش زیادی داری ، بعدا میفهمی وقتی پایه خدمتت رفت بالا

2. 12 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

برادر اگه جای اون دکتری بودی که تو کلانتری داره زمین جارو میکنه چی و دو هفته یه بار مرخصی ساعتی میگیره ؟

بیخیال خدمتت رو بکن ، خیلی ها الان هستن تو همین فروم آرزوشون هست جای شما سپاه بودن و کار اداری میکردن
    اتفاقا دفتر قرارگاه یه خوبی که داره اینه که سر لوحه چیدن و رفت و آمد سربازها برش زیادی داری ، بعدا میفهمی وقتی پایه خدمتت رفت بالا
    سلام
    داغ دلمو تازه کردی ،خدمتم تو راهنمایی .تا ماه قبلی که اداری نشده بودم با اینکه افسر بودم روزی 12 الی 14 ساعت توپل هر روز سرپا بودم بدوناینکه چند دقیقه استراحت داشته باشم .حالا درگیری و کلنجار رفتنت و قبض نوشتنت به کنار .

4. 2 کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

دوست عزیز من توی حرفام اثری از ناشکری نمی بینم و تنها سوال پرسیدم و درخواست کردم از دوستان منو راهنمایی کنن.
    بنده همیشه خدا شکر کردم و به خاطر اینکه در شهر خودم خدمت میکنم 1000 باز خدا رو شکر کردم.
    در مورد مواردی که عنوان کردین بنده این جور مناطق نبودم ولی تصور اینکه دوستانی هستن که داخل همچنین مناطقی خدمت میکنن و چه عذابی میکشن واقعا دردناکه
    براشون آرزو میکنم انشاا... خدا کمکشون که بر این سختی های خدمتشون فایق بیان و بتونن از همچین جاهایی سختی به جای بهتری انتقال پیدا کنن
    من به نوبه ی خودم همیشه سعی میکنم با سربازای که از شهر دیگه میبینمشون دوستانه تر برخورد کنم
    توی آموزشی اگه یک روز مرخصی آخر هفته میدادن سعی میکردم 2-3 تا از بچه های شهرستانی که بهم نزدیک تر بودن و به خاطر مسافت نمیتونستن برن شهرشون لااقل پیش خودم بیارم تا توی پادگان آخر هفته رو تنهایی سپری نکنن یا اگه مشکلی داشتن کمکشون کنم
    شما هم مشخصه شرایط سخت رو تجربه کردید . اگه اینطور بوده خوشحالم که اون شرایط سختتون تموم شده
    باز هم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم کمکم کنن.( پوزش از وراجی )

6. 3 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوست عزیز من توی حرفام اثری از ناشکری نمی بینم و تنها سوال پرسیدم و درخواست کردم از دوستان منو راهنمایی کنن.
    بنده همیشه خدا شکر کردم و به خاطر اینکه در شهر خودم خدمت میکنم 1000 باز خدا رو شکر کردم.
    در مورد مواردی که عنوان کردین بنده این جور مناطق نبودم ولی تصور اینکه دوستانی هستن که داخل همچنین مناطقی خدمت میکنن و چه عذابی میکشن واقعا دردناکه
    براشون آرزو میکنم انشاا... خدا کمکشون که بر این سختی های خدمتشون فایق بیان و بتونن از همچین جاهایی سختی به جای بهتری انتقال پیدا کنن
    من به نوبه ی خودم همیشه سعی میکنم با سربازای که از شهر دیگه میبینمشون دوستانه تر برخورد کنم
    توی آموزشی اگه یک روز مرخصی آخر هفته میدادن سعی میکردم 2-3 تا از بچه های شهرستانی که بهم نزدیک تر بودن و به خاطر مسافت نمیتونستن برن شهرشون لااقل پیش خودم بیارم تا توی پادگان آخر هفته رو تنهایی سپری نکنن یا اگه مشکلی داشتن کمکشون کنم
    شما هم مشخصه شرایط سخت رو تجربه کردید . اگه اینطور بوده خوشحالم که اون شرایط سختتون تموم شده
    باز هم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم کمکم کنن.( پوزش از وراجی )
    سلام دوست عزیز.
    صرفا به عنوان راهنمایی خدمتتون عرض میکنم و لا غیر...
    الان پستی رو که شما دارید یکی از بهترین پست های پادگان های سپاه محسوب میشه. . .
    اگر با نظامی جماعت لج کردید و گفتید اینجا سختمه و نمیتونم با چند تا سرباز سر و کله بزنم شما رو میدن یه بخشی که روزی 1000 باز از بخش قبلی به نیکی یاد کنید .
    شما توجه کنید همین که دارید با سربازا سرو کله مینزنید و .. . زمان براتون چقدر زود تر از فردی میگذره که توی یه بخش باید آشغال جمع کنه !! جارو بزنه ! بیل بزنه و ...
    به هر حال در صورتی که واقعا براتون مشکل هست که این بخش خدمت کنید با مسئلتون صحبت کنید و تسویه بگیرید اگر بتونید توی بخش ترابری خدمت کنید به عنوان راننده خیلی خوبه ... همش توی شهر ... تایم اداری و ... اما اگر میتونید 24 _24 پادگان باشید خیلی گزینه های متعددی پیش روتون هست . فکر نمیکنم کسی هم که شهر خودشه دلش بخواد شب رو توی پادگان بمونه حتی 24_48

8. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه لیسانس یا فوق لیسانس که میندازن سر 4 راه باید 21 ماه 12 ساعت تو روز سرپا وایسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

یه لیسانس یا فوق لیسانس که میندازن سر 4 راه باید 21 ماه 12 ساعت تو روز سرپا وایسه؟
    دوست عزیز ... تا حالاکسی آب پاکی رو رو دستت ریخته؟؟ یک کلام جواب سوالتون بــله هست .
    توی نظام! ... کسی کاری نداره شما چقدر درس خوندی چه تخصصی داری ... و ... بعضا هم میدونن طرف فوق لیسانس داره و هیچ کاری هم بلد نیست!( توهین نشه به افراد تحصیل کرده ....) و به قول یه بنده خدایی نیرو رو تحویل پادگان دادن و پادگان هم میخواد بهترین استفاده رو ازش ببره ... شاید منظور از بهترین استفاده توی یه پادگان پست دادن سر برجک باشه یه جا بیگاری کشیدن و یه جا هم پشت میزی شدن ... حالا کاری هم ندارن طرف فوق لیسانسه یا لیسانس یا ...
    اگر اینا میخواستن به درس و خدمت به مملکت اهمیت بدن افراد صلاحیت دار رو به راحتی امریه میکردن که حداقل بازده مفیدی برای جامعه داشته باشن!...
    حالا اگر میخوای این کار ها رو نکنی راه حل معافیت پزشکی هست ! یعنی چی ؟ یعنی بری کمیسیون و توی جسم خودت ایراد پیدا کنی تا کمیسیون هم معاف از پست _ معاف از انجام فعالیت های سنگین _ معاف از دویدن _معاف از رژه و... رو شامل حال شما کنه ... اونوقت برگ برنده دست شماست . ( بعضی مواقع اگر فرد مشکل روانی داشته باشه براش قید میکنن خدمت نامبرده صرفا در شیفت اداری و مشاغل کم استرس صورت گیرد)

11. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی....
    پس جریان این مسئله که از پدر من مدارک رو تحویل گرفتن گفتن میاد در خونه چی هست! .... ؟؟
    من دو هفته منتظر شدم تا رفتم پایگاه مدارک رو خودم گرفتم.
    ...........................
    یکی از دوستان بنده پدرش در ارتش خدمت میکرده (جبهه) که به اون هم گفتن مدارک کامل شد پست میکنیم دم در خونه برات. البته هزینه پست هم ازش گرفتن.
    یه چیزی فکر کنم اگه پدر کسانی که دوره جنگ سرباز ارتش بودن 3 ماه اموزشی کم کن.
    ولی اگه از طریق بسیج رفته باشن اموزشی کم نمیکنن. چون اموزش 10 روزه تو منطقه داشتن فقط.
    Last edited by alivw71; 04-07-2013 at 17:39.

13. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

من دو هفته منتظر شدم تا رفتم پایگاه مدارک رو خودم گرفتم.
    یکی از دوستان بنده پدرش در ارتش خدمت میکرده (جبهه) که به اون هم گفتن مدارک کامل شد پست میکنیم دم در خونه برات. البته هزینه پست هم ازش گرفتن.
    یه چیزی فکر کنم اگه پدر کسانی که دوره جنگ سرباز ارتش بودن 3 ماه اموزشی کم کن.
    ولی اگه از طریق بسیج رفته باشن اموزشی کم نمیکنن. چون اموزش 10 روزه تو منطقه داشتن فقط.
    کم میکنن ...
    توی کارت پایان خدمت پدر من زده مدت خدمت 28 ماه ...
    توی کارت ایثار زده مدت حضور درجبهه دو سال و یک ماه.

15. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم میکنن ...
    توی کارت پایان خدمت پدر من زده مدت خدمت 28 ماه ...
    توی کارت ایثار زده مدت حضور درجبهه دو سال و یک ماه.
    پدر من کارت ایثار نداره همون 14 ماه محاسبه شد براش.
    چون اموزشی نداشت اونم 3 ماه. اگه بسیجی رفته باشه 10 روز منطقه اموزش دشتند.

17. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دو هفته از مدت آموزشیم در پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور گذشته.واقعا سخته !!! نه به خاطر تمرین هاش رو سختگیری های نظامیش بلکه به خاطر تحقیر و توهین های فرماند هاش . فقط همین رو بگم که من و سه نفر دیگه رو برای تفکیک زباله انتخاب کردن من که کارشناسی مکانیک دارم سه نفر دیگه یکی ارشد شیمی داره یکی دکترا ژنتیک داره و یکی هم ارشد ریاضی داره. حالا من که هیچ اون بد بختی که 30 سالش و دکترا داره چرا باید اینکارا رو بکنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •