تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1648 از 3745 اولاول ... 648114815481598163816441645164616471648164916501651165216581698174821482648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,471 به 16,480 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من فقط با وب گردی تو 3 روز 2 گیگ تموم کردم آیا همچین چیزی امکان داره..؟همین جوری روی 500 - 600 مگ برای من میزنه فقط هم وبگردی میکنم قبلا 2 گیگ میگرفتم یک ماه منو میبرد بازی آنلاینم میکردم..؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من فقط با وب گردی تو 3 روز 2 گیگ تموم کردم آیا همچین چیزی امکان داره..؟همین جوری روی 500 - 600 مگ برای من میزنه فقط هم وبگردی میکنم قبلا 2 گیگ میگرفتم یک ماه منو میبرد بازی آنلاینم میکردم..؟
    خوب این معلومه که داره حجم میخوره با یه برنماه کنترل پهانی باند اندازه بگیر.منم با 4 گیگ مخابرات تا آخر ماه داشتم دانلود هم میکردم.ولی آسیا 6 گیگ گرفتم تا وسط ماه بدون دانلود تمام شده یه لظه مودم رو خاموش میکردی میدیدی 100 مگ کم شده 4 تا صفحه باز میکردم فقط

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان مشکلم اینه که مودم وایلرس هست و مدیریت پهنای باند هم بگیرم فقط تو pc خودم کاربرد داره راهی هست کاری کنم اصلا وایلرس مودم کار نکنه ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب این معلومه که داره حجم میخوره با یه برنماه کنترل پهانی باند اندازه بگیر.منم با 4 گیگ مخابرات تا آخر ماه داشتم دانلود هم میکردم.ولی آسیا 6 گیگ گرفتم تا وسط ماه بدون دانلود تمام شده یه لظه مودم رو خاموش میکردی میدیدی 100 مگ کم شده 4 تا صفحه باز میکردم فقط
    ........................
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

واقعا چرا اينترنت اينقدر گرونه واقعا چرا ؟ اين برميگرده به سياستي كه نميخواد ما اينترنت داشته باشيم وگرنه اين بازي حجمي رو فقط اينا تو ايران از خودشون در آوردن يا يكي دو تا كشور ديگه وگرنه اينترنت رو نبايد محدود كرد و فقط محدوديت زماني و نوع سرويس از لحاظ سرعت داشته باشه و كلا نامحدود باشه اينجا با همه جاي دنيا فرق ميكنه البته اينم بايد بدونين كه اينا پهناي باند كم دارن در كل كشور و مخابرات گرفته گلوگاه اينترنت رو تو ايران بسته و به اين شركت ها اينترنت رو خيلي گرون تر از معمول ميده و سياستشون اينه كه مردم با اينترنت كار نكنن و سانسور كنن خلاصه تا از بالا اين طرز فكر درست نشه نميتونيم اميد داشته باشيم اين شركتهاي خرده ريز زير دستي درست بشن فقط ياد گرفتيم تو سري خور باشيم از كشور هاي توسعه يافته ياد بگيريم يه اعتصاب ميكنن و پدر اون شركت رو درميارن نيازي هم به درگيري نيست فقط كافيه طرف رو ترك كني خودش مياد التماست ميكنه خلاصه بايد اصولي همه چيز از بالا عوض بشه و مخصوصا طرز تفكر ها عوض بشه تا نتونن يه عده از مردم سوء استفاده كنن و جيبهاي خودشون رو پر پول كنن موفق باشيد

6. 2 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان من می خوام بیا اسیا تک بگیرم.ازش تعریف شنیدم.اما راجع بهش زیاد اطلاعات ندارم.نمی دونم چه طرحی وچند ماهه بگیرم.دوستانی که دارن لطفا راهنمایی کنند؟من ماهانه بین 10 الی 20 گیگ مصرف دارم.
    اول 1 ماهه برای تست بگیرم یا 3 ماهه؟
    در ضمن سرعت برای من مهمه و می خوام سرعتم پایین نباشه؟دوست دارم بین 300 الی 400 کیلو بیت بر ثانیه باشه؟
    دانلود شبانه برام مهم نیست.
    خلاصه یه راهنمایی جامع بفرمایئد؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من می خوام بیا اسیا تک بگیرم.ازش تعریف شنیدم.اما راجع بهش زیاد اطلاعات ندارم.نمی دونم چه طرحی وچند ماهه بگیرم.دوستانی که دارن لطفا راهنمایی کنند؟من ماهانه بین 10 الی 20 گیگ مصرف دارم.
    در ضمن سرعت برای من مهمه و می خوام سرعتم پایین نباشه؟دوست دارم بین 300 الی 400 کیلو بیت بر ثانیه باشه؟
    یک ماهه بگیرید اگر راضی بودید بعدا مدت زمان بیشتر بگیرید.
    الان مشکلم اینه که مودم وایرلس هست و مدیریت پهنای باند هم بگیرم فقط تو pc خودم کاربرد داره راهی هست کاری کنم اصلا وایلرس مودم کار نکنه ؟
    وایرلس مودم را از توی تنظیمات مودم خاموش کنید/بعضی از مودمها هم روی مودم دکمه خاموش و روشن کردن وایرلس دارد

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با عرض سلام
    یه درخواست از شما دوستان دارم

لطفا به آدرس زیر برید که مربوط به سازمان رادیویی است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و شکایت خود را ثبت کنید

شاید چند دقیقه از وقتتون رو بگیره
    ولی ضرر نداره

من میگم 99.99 درصد جواب ندن

ولی لطفا برید شکایت کنید تا لااقل بگیم شکایت کردیم و هیچ کاری نشد

ضمنا اگه سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخش ثبت شکایت داشت اول باید برید و شکایت رو تو سایت خود شرکت ثبت کنید و منتظر جواب باشید بعد اگه جواب دادن و مورد قبول واقع نشد
    شماره شکایتتون رو تو سایتی که بالا معرفی کردم قرار بدید تا در جریان شکایت شما قرار بگیرن

10. این کاربر از mpirayesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیز هرجا هستی فقط آسیاتر نیا از ما گفتن بود :
    بدترین پینگ ایران ، حجم دزدی باورنکردنی ، نوسان سرعت و بالاخره گل سرسبدش : کم سرعت پر محدود

12. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

با سلام.
    من همیشه سرعت 512 نامحدود برنزی داشتم و از صبح تا شب هم اینترنت و بعضا هم دانلود داشتیم خیلی بخواهد مصرف کنیم 5 گیگ در ماه میشه اما من الان 512 10 گیگ گرفتم سرعت خیلی بالا هست ولی حجم خوری عجیب هست به طوری که در سه روز فقط وبگردی 2 گیگ میخوره . برنامه کنترل اینها هم چک کردم اصلا ربطی نداره یعنی چندتا سایت باز کردن این همه حجم میخوره ؟ ضمنا دوستان بین قیمت 35 تومان تا 45 توامن در ماه یک سرویس مناسب برای بنده راهنمایی کنید که سرعت مناسب و حجم بالا داشته باشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •