دلیلی نداره که بخوای دروغ بگی نعیم جان..اینطورکه معلومه 512 مشکل داره شما که1مگی حالا واسه اظمینان دوستمون کنار ساعت رو ایکون همین نرم افزار کلیک راست کن اولین گزینه نمایش گراف رو بزن نوسانات سرعت رو نشون میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دلیلی نداره که بخوای دروغ بگی نعیم جان..اینطورکه معلومه 512 مشکل داره شما که1مگی حالا واسه اظمینان دوستمون کنار ساعت رو ایکون همین نرم افزار کلیک راست کن اولین گزینه نمایش گراف رو بزن نوسانات سرعت رو نشون میده
سلام
سوتفاهم نشه میخواستم پست آقا سینا و شما رو مولتی کوت کنم ولی انگار نشد ، ایشون گفتن ۱ مگ نامحدود دارن ولی سرعتشون مثل ۲۵۶ اندیشه هست.
شرمنده نعیم جان قصد جسارت ندارم ولی این تست شما اصلا واسه اینترنت نیست
تست سرعت شما نوشته 322 M که اصلا با سرعت دانلود همخونی نداره
شما احتمالا اطلاعات کپی تو کامپیوتر هم تو نرم افزار حساب کردید
این گرافی که نتورکس داره نشون میده اصلا واسه دانلود نیست
چون سرعت دانلود که نمیشه 300 مگ باشه (( حتی اگه به بیت هم حساب کنیم غیر ممکن هست ))
نکته 2
تو دریافت و ارسال شده زده شده 236 گیگ دریافت در امروز
که همچین چیزی کاملا غیر ممکن هست
تو 1 روز 236 گیگ دانلود ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیخوام بگم خدای نکرده دروغ میگید
ولی این چیزی که شما گذاشتید ارتباطات اینترنت نیست و ارتباطات کپی و پیست هارد هست
و اصلا ربطی به اینترنت نداره
قصد توهین ندارم ولی شاید اشتباه میکنی
![]()
Last edited by wooooow; 11-06-2013 at 15:06.
آره خودم چند بار قطع کردم لینک جدید اضافه کردم ؟؟؟ دانلود بشه ؟ خوب که چی !!! شما مشکل داری .
والا من همون موقع گفتم از این نرم افزار چیزی سر در نمیارم ؟ این چیزها نمیدونم چی هستش .
چیزی که هستش الان دارم میبنیم دارم میذارم . [حذف شد]
Last edited by Ezel; 12-06-2013 at 02:48. دليل: لحن نامناسب
ایشون یا در حال ارسال و دریافت فایل بر روی شبکه داخلی هستند یا تنظیمات نتورکس را تغییر دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by jabarsink2000; 11-06-2013 at 15:06.
داداش من والا منم میگم نمیدونم این نرم افزار چی هستش ؟؟؟ داستانش چی هستش ؟
شما به اون شخص بگو بابا اگه من چیزی از این سر در میاوردم که مرض ندارم بیام خودمو ضایع کنم ؟
سرعتم 200 تا 215 هستش همین . وسلام .ایشون گفتن نرم افزار نصب کن منم نصب عکس گذاشتم .
اول اینکه چرا توهین ؟؟
حالا هرچی هست توهین چرا ؟؟
واقعا ارزشش رو نداره
بگذریم
شما رو آیکون نرم افزار کنار ساعت کلیک راست کن و وارد setting شو
تو صفحه اولش قسمت پایین بخش Monitored Interfaced
گزینه all ethernet connection رو انتخاب کن و سیو کن
بعد یه فایل بزار واسه دانلود و گراف رو ببین که باید همراه با سرعت دانلود بالا پایین بشه
![]()
Last edited by wooooow; 11-06-2013 at 15:30.
دوستان یک سوال تا اخر این ماه میخوایم خونمون عوض کنیم جمع کردن سرویس در اندیشه چقد طول میده تا بتونم برای ثبت نام خط جدیدم اقدام کنم![]()
اگر خط برای خودتان هست که می توانید به راحتی انتقال دهید شماره خط را فقط خط های قدیمی این امکان را دارد در این صورت نیاز به جمع اوری نیست.(خط باید در یکی از دفاتر پیشخوان دولت انتقال داده شود و صاحب خط فرم انتقال را پر کند)
ولی از انجا که اعلام کردید ثبت نام خط جدید یعنی خط برای شما نیست.
در این صورت 3 روز کاری بعد از پر کردن فرم در محل شرکت وقت نیاز است برای جمع اوری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)