عماد بقيه شركت كنندگان كجايند
چرا اسم من نيست
يعني من تا بازي برد براي استقلال پيشبيني نكردم كه حد اقل امتياز داشته باشم؟![]()
عماد بقيه شركت كنندگان كجايند
چرا اسم من نيست
يعني من تا بازي برد براي استقلال پيشبيني نكردم كه حد اقل امتياز داشته باشم؟![]()
اینجوری نیست محمد..
92 نفر شرکت کننده داریم ! من نمیتونستم امتیازهای تمامشون رو بذارم، رو همین حساب با بچه ها تصمیم گرفتیم که 18 نفر اول جدول (مثل تعداد تیم های حاضر در لیگ برتر)، همیشه امتیازهاشون رو بذاریم. بقیه امتیازهشون تو سیستم منه
رتبه_امتیاز___نام
27__Mohamma__8
تو بیست و هفتم هستی.. یه خورده تلاش کنی میتونی بیای لیگ برتر![]()
تیمهای سوم و چهارم امتیاز دادند تا استقلال فردا بتونه فاصلش را باهاشون زیاد کنه.
سپاهان هم مساوی کرد.
محمد جون احتمالا شما الان تو دسته دو هستی
بچه ها امروز هم قسم شدن تا پیشبینی من را (برد 3-1) را برای یکبار هم که شده عملی کنند.![]()
عجب
پس حالا حالاها مونده تا بيام با بقيه رقابت كنم.
ايشالا فصل بعد با يه مربي خارجي ميام كل همتون رو ميخوابونم
دیگه حال نمیده با پرسپولیسی ها کری خوند
اون پرسپولیسی ها که من باهاشون کری می خوندم دیگه پیداشون نیست!
البته پرسپولیسی ها ناراحت نباشند تیمشون درست میشه. این فصل پرسپولیس بازیکن بزرگ زیاد داره یک تکونی به خودشون بدند تیمشون راه می افته.
فوتبال همینه یک فصل ما اون بالاییم و یک فصل هم باز ما اون بالاییم و یک فصل دیگه هم باز ما اون بالاییم خلاصه اینکه همیشه ما اون بالاییم![]()
تمام حرفاتو قبول دارم وبه عینه دیدم . یه زمانی حتی یادمه که جاسوس استقلال کی بود.بدترین بازیها راانجام می داد توتیم وهمیشه بهترین نمره هارامیگرفت. ازخبرورزشی . اما براشون جاسوسی میکرد.
سپاهان و مس هم مساوی کردند.
ذوب هم ببازه مساوی کنه فرقی نمیکنه..
مهم اینه که استقلال ببره.
حاشيه ديدار مس و پرسپوليس/ مصاحبه صادقي با پيراهن علي كريمي
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مس كرمان در پايان بازي با پيراهن علي كريمي مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اميرحسين صادقي پس از پايان بازي مقابل پرسپوليس پيراهن خود را با علي كريمي تعويض كرد و و با همان پيراهن شماره 8 علي كريمي مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به خبرنگاران تلويزيوني هم اصرار داشت كه با همين پيراهن از او مصاحبه بگيرند.
من تا امروز از صادقی و رفتارش حمایت میکردم چون معتقد بودم جوان هست و اینکارها را برای جلب توجه میکنه تا کمی تو چشم بیاد(هنوز هم همین اعتقاد را دارم) اما دیگه از حد گذرونده!
براش متاسفم.
به نظر من يه جور سوزش توش ايجاد شده!خوب حقم داره برا چند مليون بيشتر تيم رو ول كرد و رفت حالا هم داره حرص ميخوره از نبودن تو تيم طوفاني اين فصل.خيلي ها بودن كه از تيم رفتن ولي اين كارا رو نكردن .اگه يه ذره آدمانه تر و سنجيده تر رفتار ميكرد فصل بعد حتما مياوردنش دوباره تو تيم.هر چند من مطمئنم فصل بعد قلعه نوعي برش ميگردونه!ولي چه فايده ديگه تو دل هوادارا ...... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)