تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1647 از 1805 اولاول ... 6471147154715971637164316441645164616471648164916501651165716971747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,461 به 16,470 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

هر روز بدتر از دیروز.
    سرویس مخابرات داغون تر از هر روز

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و پریروز به طرز کاملا عجیبی دیدم اینترنتم قطع شده هر چی هم صبر می کنم درست نمیشه
    وارد پیج مودم هم هر چی پسورد می زدم نمی شد
    پسورد دیفالت زدم وارد شد !! در حالی که برای پیج مودم پسوردش رو عوض کرده بودم ، دیدم اصلا مودم ام ریست شده !!! یعنی کامل reset factory و مجبور شدم مودم رو مجدد تنظیم کنم و بعدش نت وصل شد
    واقعا علتش رو نمی فهمم چرا ریست شده ؟ چه طوری ؟!

قبلا هم گفته بودم که پسورد پیج مودم ام چن بار اتفاق افتاده خود به خود شده دیفالت !! این دفعه که اصلا مودمم ریست فکتوری شد!!

چن صفحه قبل یکی از دوستان در مورد ریست مودم می پرسید که کی مودمش ریست شده فک کنم من شامل این حالت میشم !!!
    پسورد نت رو خود پشتیبانی واسم عوض کرد ولی پسورد پنل ام همچنان همون پسورد اولیه که گذاشته بودند.تقربا 3 بار پسورد خودم از پنل عوض کردم ولی پسورد وصل شدن تغییر میکنه و پنل همچنان همون اولیه !خدا نکنه یکی هک شه و پسوردش همون پسورد اولی باشه که براش تنظیم کردند چون هکره مستقیما میره تو پنل اش دخلشو میارهحتی اگه پسورد رو بعدن عوض کنه بازم اون تغییر نمیکنه

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

پسورد نت رو خود پشتیبانی واسم عوض کرد ولی پسورد پنل ام همچنان همون پسورد اولیه که گذاشته بودند.تقربا 3 بار پسورد خودم از پنل عوض کردم ولی پسورد وصل شدن تغییر میکنه و پنل همچنان همون اولیه !خدا نکنه یکی هک شه و پسوردش همون پسورد اولی باشه که براش تنظیم کردند چون هکره مستقیما میره تو پنل اش دخلشو میارهحتی اگه پسورد رو بعدن عوض کنه بازم اون تغییر نمیکنه
    فک نمی کنم بشه ربطش داد به هکر !! فک کنم واسه تاخیر و عدم سینک شدن پسورد تغییر داده شده از سمت کاربر با سیستم مخابرات باشه
    واسه منم قبلن چند بار اتفاق افتاده بود از پنل پسورد عوض کرده بودم اما پسورد جدید اعمال نشده بود و با قدیمی وصل میشد
    پیگیری کردم از پشتیبانی (البته بعد از چندین باز تماس با صبر ایوب و صحبت کردن با چندین پشتیبانی کم اطلاع و نفهم، بالاخره نفر پنجم تقصیر رو به گردن من ننداخت و گفت مشکل از تاخیر سیستم های مخابرات هست که پسورد جدید رو با تاخیر در نظر می گیره و چون سیستم هاشون باگ داره با همون پسورد قبلیه هنوز کار می کنه)

- - - Updated - - -

فک نمی کنم بشه ربطش داد به هکر !! فک کنم واسه تاخیر و عدم سینک شدن پسورد تغییر داده شده از سمت کاربر با سیستم مخابرات باشه
    واسه منم قبلن چند بار اتفاق افتاده بود از پنل پسورد عوض کرده بودم اما پسورد جدید اعمال نشده بود و با قدیمی وصل میشد
    پیگیری کردم از پشتیبانی (البته بعد از چندین باز تماس با صبر ایوب و صحبت کردن با چندین پشتیبانی کم اطلاع و نفهم، بالاخره نفر پنجم تقصیر رو به گردن من ننداخت و گفت مشکل از تاخیر سیستم های مخابرات هست که پسورد جدید رو با تاخیر در نظر می گیره و چون سیستم هاشون باگ داره با همون پسورد قبلیه هنوز کار می کنه)

4. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- - - Updated - - -

به هکر ربطی نداره اما اگر کسی اولین پسورد یک خط رو داشته باشه چون پسورد پنل تغییر نمیکنه میتونه هر بار با تغییر پسورد از خط طرف استفاده کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    مخابرات منطقه ما آزادگان (سرافرازان)هست
    فعلا خودم مخابرات دارم.
    میخواستم بدونم میشه از شرکت های خصوصی طرح گرفت
    کابل مسی هس
    ممنون

- - - Updated - - -

سلام
    مخابرات منطقه ما آزادگان (سرافرازان)هست
    فعلا خودم مخابرات دارم.
    میخواستم بدونم میشه از شرکت های خصوصی طرح گرفت
    کابل مسی هس
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

امروز نمی‌دونم چه فیلمی می‌خوان سرمن دربیارن که امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه.
    یعنی الآن حق نیست من فوحش بدم؟؟
    هرسایتی که باز میکنم باید ۱۰۰بار رفرش کنم تا صفحه باز بشه(در واقع ۵بار و گاهی ۸بار باید رلود کنم.)

- - - Updated - - -

امروز نمی‌دونم چه فیلمی می‌خوان سرمن دربیارن که امروز http://translate.google.com باز نمیشه.
    یعنی الآن حق نیست من فوحش بدم؟؟
    هرسایتی که باز میکنم باید ۱۰۰بار رفرش کنم تا صفحه باز بشه(در واقع ۵بار و گاهی ۸بار باید رلود کنم.)

8. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

باز دوباره جدی شد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات بابت خرید پهنای باند اینترنت، ۴۰۰ میلیارد تومان به شرکت زیرساخت بدهکار است و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز باید بابت خرید پهنای باند بین‌الملل به اپراتورهای بین‌المللی همین مقدار پول را پرداخت کند.

معلوم نیست مخابرات پول مردم رو کجا برده حالا نداره بده مثل موسسه میزان پول رو از موسسه خارج کرد داد پدیده حالا نداره بده به صاحبان حساب

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

باز دوباره جدی شد:

مخابرات بابت خرید پهنای باند اینترنت، ۴۰۰ میلیارد تومان به شرکت زیرساخت بدهکار است و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز باید بابت خرید پهنای باند بین‌الملل به اپراتورهای بین‌المللی همین مقدار پول را پرداخت کند.

معلوم نیست مخابرات پول مردم رو کجا برده حالا نداره بده مثل موسسه میزان پول رو از موسسه خارج کرد داد پدیده حالا نداره بده به صاحبان حساب

اره ظاهرا داره جدی می شه به بهونه باگ سیستم هاشون ، هی ترافیک می خورن چون توی ساعات شبانه درطی دو هفته اخیر برای چهار شب از من حجم کم شد با این که توی تایم شبانه مودم رو قطع و وصل کردم که ای پی جدید بگیره این که زا این شاهکارشون ، دزدی توی شب تاریک
    یکی دیگه از دوستان چند وقت پیش توی تاپیک گفت از 1 تا 1.20 شب از حجمش کم میشده از همون زمان چندین بار واسه منم اتفاق افتاد

- - - Updated - - -

باز دوباره جدی شد:

اره ظاهرا داره جدی می شه به بهونه باگ سیستم هاشون ، هی ترافیک می خورن چون توی ساعات شبانه درطی دو هفته اخیر برای چهار شب از من حجم کم شد با این که توی تایم شبانه مودم رو قطع و وصل کردم که ای پی جدید بگیره این که زا این شاهکارشون ، دزدی توی شب تاریک
    یکی دیگه از دوستان چند وقت پیش توی تاپیک گفت از 1 تا 1.20 شب از حجمش کم میشده از همون زمان چندین بار واسه منم اتفاق افتاد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باز دوباره جدی شد:

معلومه پولها کجاست سرمایه گذاری تو جاهای دیگه ساخت و ساز پولا اینطوری خرج میشه قانون که نیست که قانونه جنگله

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم اگر جواب بدهید ممنون تان می شوم.
    قبلنا میشد با یوزر پسورد یه اکانت دیگه رو هم استفاده کرد اما مثل اینکه جدیدا این امکان وجود ندارد.
    درسته یا راه دیگه ای داره ؟ اگه داره لطف کنید به بنده اطلاع دهید.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •