پدر بنده 14 ماه سابقه جبهه داشت. که به ازای هر ماه 9 روز کشری داند که در کل شد 6 ماه و 6 روز.
برای گرفتن کسری باید به محل خدمت پدر یا جایی که پرونده رزمندگی خودش انجا باشه. بعد مدارک لازم خودت و پدر را باید اماده کنی و ...
پدر بنده 14 ماه سابقه جبهه داشت. که به ازای هر ماه 9 روز کشری داند که در کل شد 6 ماه و 6 روز.
برای گرفتن کسری باید به محل خدمت پدر یا جایی که پرونده رزمندگی خودش انجا باشه. بعد مدارک لازم خودت و پدر را باید اماده کنی و ...
سلام...
میگم الان کسر خدمت شما توی سیتم ناجا ثبت شده ؟ یعنی الان برگ سبز رو که از پلیس +10 میگیری نوشته چند روز کسری داری؟
ما که نفهمیدیم اینا چیکار میکنن ....
فقط میدونم 3 ماه آموزشی رو که صد درصد از خدمت کم میکنن...
کسری جانبازی رو بنیاد شهید و امور ایثار گران صادر میکنه نه پادگان محل خدمت پدر.
یعنی اگر کسی بخواد از معافیت تلفیق جبهه و جانبازی استفاده کنه باید 1 کارت ایثار ( مدت حضور در جبهه) + کارت جانبازی ( در صد جانبازی ) داشته باشه.
برای کسری هم به همین صورت اقدام میشه .
کسی واسه 19 / 4 نیست ؟
بیا یالا ......
دوستان من که الان اموزشیم مشخص شده ( دژبان مرکز کهریزک ) دیگه تموم هست ؟ چون من ساوه هستم باید اول برام اراک . اینطور نیست که بریم اراک بعد از اونجا دوباره واسه خودشون تقسیم کنند ؟
دوستان شرایط کامل معافیتها یعنی انواع معافیتها و به روز ترین مطلب در این مورد را از کدوم سایت و کجا پیدا کنم؟
سلام دوستان من یه مشورتی میخواستم بکنم باهاتون من تازه 2 هفتست وارد یگان شدم پادگان سپاه هستم
تقسیم که شدم منو انداختن قسمت قرارگاه پادگان- دفتر گردان حفاظت فیزیکی ( لوحه پست حضور و غیاب و مرخص سربازا و...) تو این دوهفته هم اصلا نتونستم با اینجا کنار بیام جایی پرمشغله,شلوغ پر از رفت و آمد سرباز صفر و... و حساس و پر دردسره
حالا یه جا هست توی همین قرارگاه درواقع دفتر قرارگاه هستش قسمت دبیرخانه اش افسر میخواد کارش اینجور که فهمیدم ثبت نامه هایی که هرروزه میاد
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم به نظرتون چیکار کنم؟ کسایی هم که از این قسمت های پادگان ها اطلاع دران ممنون میشم منو راهنمایی کنن
بله ثبت شده
3 ماه اموزشی کم نکردن .
ماهی 9 روز دادن که شد 4 ماه و 6 روز.
مرسی....
پس جریان این مسئله که از پدر من مدارک رو تحویل گرفتن گفتن میاد در خونه چی هست! .... ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)