اون یکی افزونه هم مخفی هستاونی که همیشه مخفیه!
من همیشه از tinypic.com استفاده میکردم. از وقتی فیل شد توی پرشن گیگ آپلود میکردم. حالا پسورد پرشن گیگ یادم نیست. بقیه سرویس ها هم میترسم بعد از مدتی عکسو پاک کنن یا خودشون پاک بشن!) پست اول رو نگاه کن
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اون یکی افزونه هم مخفی هستاونی که همیشه مخفیه!
من همیشه از tinypic.com استفاده میکردم. از وقتی فیل شد توی پرشن گیگ آپلود میکردم. حالا پسورد پرشن گیگ یادم نیست. بقیه سرویس ها هم میترسم بعد از مدتی عکسو پاک کنن یا خودشون پاک بشن!) پست اول رو نگاه کن
![]()
نه ایشون سرور ماست... ما حرف بزنیم بن دائمیم!
آرش برای سرچ توی اسکریپت ها روی installs کلیک نکن! (نمی دونم این کار رو کردی یا نه، توصیه کلی هست!) من این کار رو کردم، به ترتیبی ببین اسکریپت ها رو که احتمال دیدنشون توسط من کمتر باشه! ممنون
من تا صفحه 3 installs همه اسکریپت ها رو امتحان کردم. اونایی که خوب بودن+چیزایی که آرش پیشنهاد داده بود اضافه می شود. بقیشو الآن حال ندارم!
یعتی چی؟آرش برای سرچ توی اسکریپت ها روی installs کلیک نکن! (نمی دونم این کار رو کردی یا نه، توصیه کلی هست!) من این کار رو کردم، به ترتیبی ببین اسکریپت ها رو که احتمال دیدنشون توسط من کمتر باشه! ممنون
من صفحه 8 رفتم![]()
شاید زمانی پیش بیاد که حال کار کردن با موس رو نداشته باشید یا اصلا موستان خراب شده نگران نباشیدلوول
چون مشکلتون دیگه حل شد با این اسکریپ میتونید از صفحه کلید برای یعضی کار ها به جای موس استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUp arrow key -> Map scroll up
Down arrow key -> map scroll to the left
Right arrow key -> map scroll to the right
Down arrow key -> Map scroll down
Alt + 1 -> Reports
Alt + 2 -> Telegrams
Alt + 3 -> Working
Alt + 4 -> Inventory
Alt + 5 -> City
هیچی! این نشون میده اون کار رو نکردییعتی چی؟![]()
من dial up ـم. حق دارم اینقدر کند باشم!من صفحه 8 رفتم![]()
یه سرویس آپلود عکس معرفی نکنین بعضی از اسکریپت ها بی عکس معرفی میشن!
منظورت همون install سبز رنگ هست؟؟هیچی! این نشون میده اون کار رو نکردی
برو بگرد پیدا کنیه سرویس آپلود عکس معرفی نکنین بعضی از اسکریپت ها بی عکس معرفی میشن!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این واقعا چیز خوبیهالبته برای من روی کروم کار کرد
نه گلابیمنظورت همون install سبز رنگ هست؟؟![]()
وقتی داری سرچ میکنی میتونی به ترتیب بعضی چیزا سرچ کنی. مثلا تعداد استفاده (installs) یا آخرین آپدیت و...
از اون لحاظ میگم
اهانه گلابی
وقتی داری سرچ میکنی میتونی به ترتیب بعضی چیزا سرچ کنی. مثلا تعداد استفاده (installs) یا آخرین آپدیت و...
از اون لحاظ میگممن الان انجام
![]()
اکثر اسکریپ ها تکراری هستند و بعضی ها هم قدیمی هتند خوب ست نمیشنتازه اینا اسکریپ ها پاب هستند پرایوتهاش باید چیز توپی باشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)