تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1647 از 2403 اولاول ... 64711471547159716371643164416451646164716481649165016511657169717472147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,461 به 16,470 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=Sat_Sat;7687275]آقا ساسان شما هم بیا متحد شیم بری 1 مگ بگیری فایدهای نداره

بیا بزار جمع شیم بلکه این اوضاع اینترنت ضحی کیش سرور سامون بگیره به خدا زشته این مازندران چی از ما بیشتر داره جز همت !!!![/QUOTE
    باید بیخیال این شرکت شد درست میگید منم رو حساب تعریف و تمجید بچه ها اومدم 2020 نه صاحبی نه مسئولی هیچی نداره که جوابگو باشه یعنی اینقدر احمق هستن که مشتریاشونو از دست بدن؟ همه بریم اندیشه؟ دیگه حالم داره از هرچی نته بهم میخوره

آقا ساسان شما هم بیا متحد شیم بری 1 مگ بگیری فایدهای نداره

بیا بزار جمع شیم بلکه این اوضاع اینترنت ضحی کیش سرور سامون بگیره به خدا زشته این مازندران چی از ما بیشتر داره جز همت !!!!
    باید بیخیال این شرکت شد درست میگید منم رو حساب تعریف و تمجید بچه ها اومدم 2020 نه صاحبی نه مسئولی هیچی نداره که جوابگو باشه یعنی اینقدر احمق هستن که مشتریاشونو از دست بدن؟ همه بریم اندیشه؟ دیگه حالم داره از هرچی نته بهم میخوره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا همه ناراضی و پشیمون هستند از 2020

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لطفا دوستانی که می خواهند جمع اوری کنید :
    زمان پایان سرویس خودشان در ضحی کیش اعلام کنند تا یک روز را انتخاب کنیم با کمک دوستان برای جمع اوری.
    متاسفانه این شرکت صاحبی نداره و باید با جمع اوری به صورت تعداد زیاد یک درسی بهشون بدیم.که به همان صورت که یک شبه همه میام ثبت نام میکنن یک شبه همه میان جمع اوری می کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لطفا دوستانی که می خواهند جمع اوری کنید :
    زمان پایان سرویس خودشان در ضحی کیش اعلام کنند تا یک روز را انتخاب کنیم با کمک دوستان برای جمع اوری.
    متاسفانه این شرکت صاحبی نداره و باید با جمع اوری به صورت تعداد زیاد یک درسی بهشون بدیم.که به همان صورت که یک شبه همه میام ثبت نام میکنن یک شبه همه میان جمع اوری می کنند.
    من 17 همین ماه تمدید کردم چند روز پیش ولی مطمعنا اگه تا بعد از انتخابات اوکی نشه گزینه بعدی من 256 اندیشه هست

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرویس 512 نامحدود دارم سرعتش دربهترین شرایط 40 با نوسان شدید میخوام این ماه 1مگ بگیرم الان شما هم میگید سرعت 45-55 پشتیبانیش زنگ زدم گفت سرعت 90-100 عجیبه واقعا منم مث ...پشیمونم فقط به خاطر محدودیت دانلود از شاتل جمع اوری کردم فقط ماه اول خوب بود الان 2-3هفته ای هست هی میگن مشکل پهنای باند داریم و از این حرفاااا والا خودمم موندم چی کنم کلاه بزرگی سر ما رفت
    شما مرکز چندی؟
    چطور ممکنه ؟ همینجا یوزری هست از مرکز 7 رشت با سرویس 1 مگ نامحدود 2020 و تست سرعت میزاره سرعتشم از 240-250 پایینتر نیست
    یا خط شما مشکل داره یا پشتیبانی اطلاعات غلط داده یا اون دوستمون یه ریگی به کفشش هست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چطور ممکنه ؟ همینجا یوزری هست از مرکز 7 رشت با سرویس 1 مگ نامحدود 2020 و تست سرعت میزاره سرعتشم از 240-250 پایینتر نیست
    یا خط شما مشکل داره یا پشتیبانی اطلاعات غلط داده یا اون دوستمون یه ریگی به کفشش هست!

یعنی به نظر شما حط این همه آدمی که 512 دارن و سرعتشون بالای 180 بود یهویی همه با هم مشکل دار می شه ؟؟؟

شدنی هست ؟؟؟

اونم تو مراکز مخابراتی مختلف

6. این کاربر از Sat_Sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز عرض کردم 512 نامحدود دارم دوست عزیزم نعیم 1مگ داره این مشکل رو همه بچه های 512 دارن... الانم زنگ زدم گفتن که باید مدرک حقوقی داشته باشی برای 1مگ به بالا من با کارت دانشجویی 512گرفتم میگه قانون جدیده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز عرض کردم 512 نامحدود دارم دوست عزیزم نعیم 1مگ داره این مشکل رو همه بچه های 512 دارن... الانم زنگ زدم گفتن که باید مدرک حقوقی داشته باشی برای 1مگ به بالا من با کارت دانشجویی 512گرفتم میگه قانون جدیده
    زنگ بزن دوباره چرت میگن.یک اپراتور دیگه تو بخش تمدید گوشی را برداره بهت میگه مشکلی نیست و بهت شماره حساب و شناسه پرداخت میده.صحاب نداره این شرکت هر کس یک قانون جدید برای خودش درست میکنه.

9. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زنگ بزن دوباره چرت میگن.یک اپراتور دیگه تو بخش تمدید گوشی را برداره بهت میگه مشکلی نیست و بهت شماره حساب و شناسه پرداخت میده.صحاب نداره این شرکت هر کس یک قانون جدید برای خودش درست میکنه.
    1 مگ هزینه و سرعت دانلودش چنده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا بی صحابه معلومم نیست کی این وسط حرف حساب میزنه بعد پشتیبانه گفت از تهران داریم پهنای باند میخریم جک میگن.....

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی از کاربر های اینجا اعلام میکنه 200 تا 220 است ولی وقتی بهش اعلام کردیم که نرم افزار نتورکس را نصب کن و از گراف این نرم افزار در زمان دانلود عکس بزار تا نوسان را چک کنیم اعلام کرد که نرم افزار جدید رو کامپیوتر خودش نصب نمیکنه و نخواهد کرد بنده 2 تا خیابان بعد تر از ایشون سکونت دارم و در مرکز 7 مانند ایشون هستم و سرویس 512 نامحدود دارم اما سرعت من 38 تا 40 است در بهترین حالت.
    در کل تا خودم چیزی را تست نکنم و نبینم نمی توان اعلام کنم.قیمت سرویس 1 مگابیت نامحدود مخابرات=45500
    شاید سرعت 1مگ بگیرید همین حدودا باشه(حداقل 100-120طبق گفته یکی از پشتیبانا) چون به غیر این دوستمون کسی 1مگ نداره و هرکی 512 داره مشکل افت سرعت داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •