دوستان میشه کد بسته های جدید 2 تا 6 صبح یا بسته های دیگه این شکلی رو بذارید اینجا ؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم..ممنون.![]()
دوستان میشه کد بسته های جدید 2 تا 6 صبح یا بسته های دیگه این شکلی رو بذارید اینجا ؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم..ممنون.![]()
*555*5*1# بسته ها روزانه که شامل بسته 2 تا 6 هم میشه
*555*5# سایر بسته ها
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
عاقا وضعیت با فــــیـ لــتر شکن بهتر هم که میشه :
محتوای مخفی: تست ها
Last edited by OMiD.1080p; 01-11-2015 at 02:54.
بسته ی شبانه دو تا 6 صبح . 3G رشت هم اکنون
![]()
من که با 2 بار فعال کردن این طرح امشب 20 گیگی زدم تو گوشش .
عجب طرحی هست خوراک دانلود .
طرح 6تا12
3g
اردبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
طرح 6تا12
3g
اردبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حال شماها با این سرعت های خفن...این ایرانسل و همراه اول اصلاً تو منطقه ای که ما زندگی میکنیم...هیچ پوششی ندارن...حتی Gprs رو هم با هزار بدبختی میشه گرفت...که اون هم به سختی یه Receive ای داره
این عکس پوشش شبکه ی 3g توی خرمشهر ـه...اونجا که تو نقشه قرمز کردم (کوی سوم خرداد)..خیلی قشنگ، آنتن 3g از کنار منطقه ی ما رد شده.
خیلی باحاله...روستاهای اطراف 3g دارن...ولی ما که یه شهرک ـیم و بیشتر از 1200خانوار اینجا زندگی میکنیم....پوشش 2g هم نداریم
وضعیت آنتن توی گوشی هم اینه....هم ایرانسل و هم همراه اول، مرتب صفر میشن
P.S
وضعیت ADSL هم که توی این منطقه واقعاً داغونه...شهرداری چند سال پیش امده خیابون ها رو کنده و اسفالت کرده...زده تمام خطوط رو خراب کرده...مخابرات هم میگه که درست کردن ـش، هیچ به من ربطی ندارههمینی که هست
![]()
Last edited by t.63; 01-11-2015 at 11:44.
دزدی های طرحی هم میکنه ایرانسل :|
من دیروز ساعت 11 ثبل از ظهر یه 6 تا 12 زدم و شاید 300 مگ بیشتر استفاده نکردم.گفتم بقیه ش رو فردا استفاده میکنم.الان اومدم استفاده کنم دیدم زده شما طرح ندارید ! قبلا زده بودم و میشد تا فرداش استفاده کرد ولی الان این خرف رو زد.
ولی خوشبختانه توی مقدار گیگ دزدی نکرده فعلا.دقیقا همون مقدار رو میده.
دوستانی که سرعتشون بالاست حواسشون باشه که تستها حجم زیادی استفاده می کنند
این تست من 71 حجم خورد
این هم 31 مگ
![]()
سلام, من یک بسته 30 گیگ 6 ماه خریداری کردم که حجم و زمانش باقی مانده, میشه همزمان بسته شبانه هم خریداری کنم مشکلی پیش نمیاد یا از حجم 30 گیگ 6 ما هم کسر کنه?
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)