برای اقدام برای کفالت معاینه اول و واکسیناسیون لازمه؟؟؟
باید برم پیشه دکتر خودشون یا هر دکتری مشکل نداره...
برای اقدام برای کفالت معاینه اول و واکسیناسیون لازمه؟؟؟
باید برم پیشه دکتر خودشون یا هر دکتری مشکل نداره...
یه لیسانسه بره سپاه درجه اش چی میشه؟ و به طور معمول کجا مورد استفاده قرار میگیره؟
اقا ما افتادیم اموزشگاه کهریزک سماجا دژبان مرکز . میگن بدترین جای تهران ( ابش مزه مرده میده و .... ) . ولی یه جا خوندم بعد اموزشی به احتمال زیاد میفتی تهران . 19 / 4 اعزامم هست . دوستان کسی در این مورد نظری نداره ؟
سلام به طور معمول : استوار یک _ استوار دو_ اگر نمرات تیر اندازی و .. خیلی خوب باشه ستوان 3.
هر جا نیاز باشه مورد استفاده قرار میگیره ... پست _ دژبانی _مخابرات_ بخش های اداری.
یعنی صرفاچون شخصی لیسانس داره اداری نمیشه . اما یه فرد معاف از پست یا رزم قانونا اداری هست خدمتش چه لیسانس چه دیپلم . گاها معاف از رزم ها هم به صورت 24 _24 مورد استفاده قرار میگیرن اما شخصی که به دلیل مشکل روحی معاف از پست هست خدمتش در شیفت اداری هست ( بدون استثنا)
سلام...
دوستان برای کسر خدمت از ارتش مدارک من رو تحویل گرفتن و گفتن بین 2 هفته تا 20 روز دیگه با پست میاد در خونتون!...
میخواستم ببینم جریانش چی هست ؟ چرا همونجا اعلام نکردن چند روز کسری میدن؟
مگر یه کسری چه مراحلی رو باید طی کنه ؟
ممنون.
سلام من پدرم 6 ماه جبهه داره 10 درصد هم جانبازه سال 88 برادر بزرگم از کسریش استفاده کرد حدود 4 ماهی ازش کم شد حالا که من سربازم میتونم از کسری استفاده کنم یا نه
درود
آقا کجا امریه می دن؟
اینجانب در اراک می باشم
مهندس مکانیک
سلام
ما از برج 12 /91 سرباز شدیم 2 ماه پیش واسه کمیسیون پزشکی درخواست دادم کمیسیون رو رفتم (چشم پزشکی) الان توی جواب کمیسیون نوشته ماده 41 هـ
آیا من معاف میشوم؟
باید شنبه جواب کمیسیون رو ببرم تهران خودم کرمانشاه هستم.چقدر طول میکشه که تهران جواب رو بدن؟کسی خبر داره؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
مرسی
حیر..........
سلام واسه 10 درصد جانبازی که میتونی اقدام کنی .بهتره بری از پادگانی که پدرتون بوده واسه تلفیق 10 درصد جانبازی با 4 ماه جبهه سوال کنی ،احتمالاً تلفیق بشه .
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)