سلام خدمت اساتید بخصوص حمید آقای گل.
من یه جفت DLS1073 با یه ساب اینفینیتی دارم.
برای اینکه حجم صدارو افزایش بدم به نظرتون یه جفت DLS دیگه بندازم یا یه جفت هرتز؟
ماشین 131
ممنون از راهنماییتون
سلام خدمت اساتید بخصوص حمید آقای گل.
من یه جفت DLS1073 با یه ساب اینفینیتی دارم.
برای اینکه حجم صدارو افزایش بدم به نظرتون یه جفت DLS دیگه بندازم یا یه جفت هرتز؟
ماشین 131
ممنون از راهنماییتون
سلام اقا حمیدخیلی مخلصیم
باور کن دلتنگتون بودیم اساسیچون دانشجوی یه شهر دیگه هستم اینترنت درست و حسابیم نداشتیم که حداقل بیایم احوالی بپرسیم.
حمیدجان چند روزیه ما برگشته بودیم به ولایت خودمون ( کرمان ). اتفاقا دیشب نمایشگاه خودرو بودیم و نمایندگی Ground Zero کرمان هم غرفه داشت. یدونه فولکس گلف رو داخلش کلا ساب و کامپ و اینچیزا بسته بودن. لامصب عجب ویبره ای میداد
ویبره انقد زیاد بود که تا شعاع 50 متری این ماشین حس میکردی سرت میخواد گیج بره.
ایا یارو راست میگفت قویترین سابهای دنیا رو گرند زیرو تولید میکنه ؟ خودشون که خیلی تبلیغ میکردن. البته من کلا دل خوشی از نمایندگی گرند زیرو کرمان ندارم. سیستم منو اونجوری که دلم میخواست نبستن. فک کنم خاطرتون هست چقد سر اون داستان ما اینور اونور دویدیم اخرشم مشخص شد مشکل نه از آمپه نه باند بلکه از نصابه !
گزینه اول بهتره
سلام به همه.دوستان تا 200 تومن چه پخش خودرویی بخرم.واسه 131. ضمنا باندا همون کارخونه ای هستن و فقط میخوام پخش بخرم. خیلی حرفه ای نیستم و فقط کیفیت صدا مهمه و تا حدودی بلندی صدا. مرسی
سلام ...ی تشکز ویژه از اقا حمید..من طبق نظر اقا حمید...پخش کنوود x400 با باندهای جی وی سی 7158 خریدم و خودم نصبش کردم...و همه چی خوبه ...حالا میخوام بهترین تنظیماتی ک میشه رو پخش x400 میشه گذاشت..رو بمن بگین تا بهترین صدا رو داشته باشم...
سلام
خواهش میشه داداش این چه حرفیه
ولوم55 !!! پخشت چیه؟
ولوم تا آخر بره بالا به خرخر که نمیوفته ؟
صداش جوری هست که آینه ها رو تا حدودی بلرزونه !؟![]()
9کرم ، والا پخشم 2650 پایونیره که آخرین ولومش 62ـه،میگم که اگه یه تنظیم درست بزنی خر خر نمیکنه ! ماشین هم GLX آینه وسط که قشنگ میلرزه،بیس نرم داره مثلا مثل 6975 v2 کوبشی نی ! اگه میخوای یه چیز خوب زیر 300 بخری همین کاپاس شک نکن . بازم سوالی بود در خدمتم .
دوصـــــد درود
آقا حمید ! احوالات ؟
کواک ها رو هم فروختم !
حالا درد بی درمونم شد دو تا ! کواک و آمپ !
آقا حمید با این باکسی که من سفارش دادم به آقا --- ( 55 تیون 35 ) میدبیس کلاً تعطیل ـه ؟
مثلا اگر بخوام کاپا 9 بگیرم ، که اونم بیس نرمی داره ، سیستم تو کوبش میلنگه ؟
شرمنده بابت سوال زیاد !
تشکــــّــر♥
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد خرید کامپ راهنمایی میخواستم
امپلی ساند استریم رفرنس 4.920، عقب کواک dls 1073
چه کامپی رو برا قیمت تا 800-900 پیشنهاد میدید
باتشکر اگر راهنمایی کنید
درود
واقعا میلرزونه ؟!
بخاطر بیس نرم ، کوبش ـش یعنی صفره ؟
ممنون
Last edited by aiza1372; 14-11-2014 at 15:35.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)