تو loading اینطور میشه راهی نداره
تو گوگل سرچ کردم ظاهرا یه پچ میخواد ولی یه لینک سالم پیدا نمیشه
تو loading اینطور میشه راهی نداره
تو گوگل سرچ کردم ظاهرا یه پچ میخواد ولی یه لینک سالم پیدا نمیشه
سلام دوستان من بازی batman Arkhamcity رو خیلی وقت پیش با یه سیستم ضعیف تموم کردم ولی الان که دوباره نصبش کردم یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون .....!!
سیستمم ...:
vga gtx550 ti
min : intel z68
cpu : intel core i5 2500
ram 16gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید ببینیم مشکل شما رو حل میکنه یانه
به نظر من که معنی نداره بازی که روی کنسول امتحان خودش رو پس داده روی pc به صورت demo (آزمایشی) بیاد
این بازی یک بار باگ گیری شده دمو بدن که چی بشه؟!!!!
ارورتون چی هست؟سلام دوستان من بازی batman Arkhamcity رو خیلی وقت پیش با یه سیستم ضعیف تموم کردم ولی الان که دوباره نصبش کردم یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون .....!!
علی جان این ارور معمولا تنها نمیاد و قبلش باید ارور دیگه ای داشته باشید که میگه فایلی پیدا نشدهسلام این اخطار واسه چیه ؟ من الان دو تا بازی نصب کردم همین اخطارو میده ! Transformers Fall of Cybertron با هیتمن.....احتمالا ویندوزم هست چون 8 هستش ولی چرا بازیای دیگه اجرا شدن ! راهی نداره درست شه ؟
the application was unable to start correctly (0x0000142).click ok to close the application
اگر ارور دیگه ای ندارید مشکل کاملا بر میگرده به ویندوزتون که دلایل زیادی از تنظیمات ریجستری گرفته تا درست کرک نشدن ویندوز داره
مطلبی که گفتم از روی تحقیقات خودمه و به نظرم بهترین کار اینه که بازی روی یک سیستم دیگه تست بشه
Last edited by Meysam Raz; 14-09-2012 at 23:54.
تو بازی مرحله ای یا اون مرحله هایی که خودت انتخواب میکنی؟
به نظر من که معنی نداره بازی که روی کنسول امتحان خودش رو پس داده روی pc به صورت demo (آزمایشی) بیاد
این بازی یک بار باگ گیری شده دمو بدن که چی بشه؟!!!!
داداش من هر جا میپرسم میگن دمو هس
اونا به این کاری ندارن که باگ گیری شده یا نه
سلام میثم این لینکه برای فورشید هستش سیستم من کلا فورشید رو باز نمیکنه انگار سرورش قطع شده بالاخره یه لینک سالم پچ پیدا کردم درست شد لینکشو میزارم اگه کسی کارش مثل ما گیر کرد استفاده کنه اگه در اینده هم کسی دید لینکه خراب شده یه پیغام برام بزره از تو کامپیوتر اپلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zone>english
باید داخل پوشه انکلیش پچ بشه
Last edited by karvas; 15-09-2012 at 12:43.
سلام
تو بعضی از بازی ها مثل mafia 2 , sniper , alan wake بازی گیر میکنه و فقط میشه با alt,ctrl,del از بازی بیام بیرون ممکن به خاطر این باشه که کارت گرافیک رو آپدیت نکردم ؟ در ضمن سیستم و 2 ماه پیش گرفتم :
cpu:g620 vga:nvidia 2gb ddr3 ram:4gb
سلام دوستان. لطفا کمکم کنید امروز یه مشکل برام پیش اومد که دیوانم کرده. من xbox دارم و الان یکی دو سال میشه دارم بدون مشکل بازی میکنم. تا اینکه امروز رفتم بازی Mortal Kombat ورژن نهایی رو خریدم. بعد از نصبش موقعی که play رو زدم که بازی اجرا بشه، یه پیغامی اومد به این معنی که باید یه آپدیت امنیتی انجام بده. اگه decline کنی بر میگرده به dashboard. منم پیش خودم گفتم خوب عیب نداره decline میکنیم ببینیم چی میشه (ایرانی جماعت از آپدیت شدن هیچ چیز به جز نود32 خیر ندیده). چند بار کنسل کردم دیدم هی گیر میکنه و یه صفحه سیاه میاد اجرا نمیشه. دیدم چاره ای نیست باید آپدیت رو accept کرد. البته به اینم فکر کردم که خوب من که به اینترنت وصل نیستم این چیو میخواد آپدیت کنه. بعد فهمیدم که انگار محتوای آپدیت داخل همین دیسک Mortal Kombat هست. خلاصه زدم که آپدیت بشه. یه نواری پر شد و یه صفحه اومد نوشت Applying Update که یه نوار جدید داشت پر میکرد.... که تا وسطاش اومد دیدم گیر کرد. از داخل xbox هم صدای خش سی دی میومد که به طور منظمی هی تکرار میشد انگار که گیر کرده باشه. آخرشم یه ارور اومد گفت can not read update files from disk و این حرفا. ته متنشم یه کدی مثل سریال نامبر میومد. خواستم xbox رو بدون دیسک یا با یه بازی دیگه بالا بیارم بازم همین اررور آخریه و سریال نامبره میومد. اگه هم یه دیسکی بذاریم توش دوباره یکم از این نوار آپدیت پر میشه و دوباره اررور میده. ببخشید که زیاد مفصل توضیح دادم خواستم اطلاعات کامل باشه. اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم..
دوستان خواهشن یکی از تو دی وی دی بازی مکس پین 3 پوشه ی Redist رو برام آپلود کنه ... حجمش 20 مگابایته .....
سیتسمم ویروسی شد این فایل دیگه نصب نمیشه ... محتویاتش شامل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه کرک سالم هم سراغ دارین بهم بگین .... ممنون
بله دوست عزیز اما من همشو رفتم! هر 9 تاشو! گفتم شاید راهی باشه که من نخوام دوباره بگردم ببینم کدومارو نرفتم!
راجع به مشکل بازی Prince Of Persia The Forgotten Sands کسی راهی نمیدونه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)