سلام دوست عزیز من حرفی از تایید نمیزنم ولی ترافیک کمپرس 1 برنامه خیلی قدیمی و تقریبا خوب است حالا به 1/4 نه ولی باز 1تغییراتی بوجود میاره چون من قبلا تست کردم .
سلام دوست عزیز من حرفی از تایید نمیزنم ولی ترافیک کمپرس 1 برنامه خیلی قدیمی و تقریبا خوب است حالا به 1/4 نه ولی باز 1تغییراتی بوجود میاره چون من قبلا تست کردم .
سلام دوستان
اخرش متوجه نشدیم مخابرات تایم رایگان داره یا نه
ضمن من زیاد دانلود میکنم مخابرات جوابگو هست حداقل ماهی 100گیگ میشه دانلود کرد پولش مهم نیست
یکی میگی مخابرات خوبه یکی میگه بده ما هم حسابی گیج شدیم
دوستان بصورت شفاف تر توضیح میدن
با تشکر
سلام
من 10 مگ دارم رایگان شبانه هم داره
شبی بین 8 تا 12 گیگ تو چهار ساعت رایگانش دانلود میکنه!!
فقط حیف که ماهانه نمیشه تمدیدش کرد فقط سه ماهه داره که با 15 گیگ حجم 84 تومن در میاد!!
در بدترین حالت ماهی 200 گیگ میشه دان کرد فقط شارژ خوری داره!
Last edited by alikhaleghi; 15-10-2014 at 18:24.
برا دان خوبه
ذوستان کسی نظری نداره؟وایرلس یا ADSL ?
دوستان بنظرتون حالا که قراره شماره تلفن های استان خوزستان کلاٌ عوض بشن، وضعیت اینترنت ADSL چطور میشه؟ منظورم اینه که آیا یوزرهامون عوض میشه برای اتصال؟ آیا قراره قطعی در پیش داشته باشیم؟
کرمان یه 20 روز پیش عوض شدن 2 ساعت قعطی داشتیم ولی یوزر هامون عوض نشد.فقط یوزر های جدید شما رو تلفن جدید یوزرشون هست
تو پنل هستن
![]()
تغییر یوزر رو نمیدونم اما اگه کسی میدونه بگه موقع تغییر اینترنت قطع میشه ؟
من هر دو رو دارم .اگه adsl از یه جای درست و حسابی باشه با پینگ پایین و قطعی و حجم خوری نداشته باشه 100 درصد adsl بهتره اما وایرلس هم مزایای خودشو داره میتونی همزمان از چند تا شرکت سرویس بگیری و اگه از یکی راضی نبودی در چند ثانبه از شرکت دیگه سرویس بگیری و دردسرهای adsl رو نداره .اما اونم شرکت های ارایه دهندش میتونه مثل adsl پینگ بالا یا پایین یا حجم خوری یا پشتیبانی بد داشته باشه .باید خودت ببینی وضعیت چطوریه و تضمیم بگیری داداش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)