بله دوست عزیز تو راهنمایی فوق لیسانس ها هم تو چهار راه ها پست میدن متاسفانهیکیشون دوست خود من که تقریبا نصف بیشتر هفته رو پست میده از صبح ساعت 9 تا 2 و از 4 تا 8
![]()
بله دوست عزیز تو راهنمایی فوق لیسانس ها هم تو چهار راه ها پست میدن متاسفانهیکیشون دوست خود من که تقریبا نصف بیشتر هفته رو پست میده از صبح ساعت 9 تا 2 و از 4 تا 8
![]()
شما که می فرمایید نصف بیشتر هفته رو پست میده منظورتون اینه که یک روز کار یک روز استراحت؟
بله تقریبا یه همچین چیزیالبته توضیح کامل تر رو این دوستمون دادند .
سلام
هفته ای یه روز استراحت داری بقییه روزا از صبح 6.30 تا 1 وبعد از ظهرا 3.5 یا 4 تا 8.30 .
البته روزای اماده باش که بطبع بیشتر میشه و تا پایان اماده باش (مثلا همین انتخابات تا 3 نصفه شب تو خیابان بودیم ).
واس چهار راه هم بستگی به رئیس بخشت داره احتمال داره سرباز صفر بزاره احتمالم داره افسر بزاره همه چیز دسته رئیس بخشته .
البته افسر 4 راه 24 - 24 خدمت میکنن ولی بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت .
منظور از بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت چیه؟
ای بابا چرا زیر 6 ماه کسری نمیدن
مثلا طرف 6 ماه داره 2 ماه میدن اما منی که پدرم 4 ماه داره هیچ
این عین بی عدالتیه
اگه قراره 6 ماه معادل 2 ماه کسری باشه 3 ماه باید 1 ماه داشته باشه که دیگه ....
چه برسه به 4 ماه![]()
یعنی ظره ساعت 1 یا 1.30 میره برای استراحت و ناهار و 4 بر میگرده سر پست و منظور از مداومت هم همون ادامه دادن پست هستش دیگهمیره تا ساعت 8 تا 8.30 و بعدش بعد اون میره برای استراحت و آماده شدن برای راند بعدی
![]()
سلام دوستان میخواست بدونم کسی از دوستان داره اطلاع داره بهترین قسمت(ها) داخل یک پادگان سپاه ( برای یگان ) چه جایی یا جاهایی هستش؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
فکر کنم تلفنچی بودنه
این کسری خدمت تنها استفاده امثال ما از سابقه جبهه پدرامون بود که باطلش کردن!!!!
الان باید 21 ماه تمام خدمت کنیم!![]()
منتظر راهنماییتون هستم دوستان
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)