دوستان مسخره میکنید؟
واقعا ندیده بودید؟
- - - Updated - - -
دوستان مسخره میکنید؟
واقعا ندیده بودید؟
دوستان مسخره میکنید؟
واقعا ندیده بودید؟
- - - Updated - - -
دوستان مسخره میکنید؟
واقعا ندیده بودید؟
خداییش ندیده بودم . دیده بودم ولی دقت نکرده بودم انصافا که چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه .
جانا از نظر من بهترین ساپه . رنک بالا ها همه ساپ رو جانا میرن . البته فکر کنم بیشتر به خاطر اینه که با vayne بهترین هماهنگی رو داره . vayne هم که به نظرم بهترین ADC .
اره با vayne خیلی خوبه ولی دلیل اصلیش اینه که اکثرا thresh بر میدارن و تنها کانتر ی که شانس 50 50 داره در مقابل thresh جانا هست البته zyra و nami کانتر های اصلی janna هستن ولی در مقابل اون ها هم ezه اگر بی نقص بازی بشه caitlyin خیلی بهتره با janna چون اول بازی هی shield میکنی با range 650 له میکنی ولی در کل باید ساپورت رو بسته به کل چمپ های دشمن برداری اگر چمپ های assassin داشتن فقط janna و اگر چمپ هایی که فاقد escape ability هستن thresh من بقیه ی چمپ های ساپورت رو زیاد قبول ندارم ولی بازم میگم من نسبت به شرایط کل بازی support پیک میکنم
- - - Updated - - -
اره با vayne خیلی خوبه ولی دلیل اصلیش اینه که اکثرا thresh بر میدارن و تنها کانتر ی که شانس 50 50 داره در مقابل thresh جانا هست البته zyra و nami کانتر های اصلی janna هستن ولی در مقابل اون ها هم ezه اگر بی نقص بازی بشه caitlyin خیلی بهتره با janna چون اول بازی هی shield میکنی با range 650 له میکنی ولی در کل باید ساپورت رو بسته به کل چمپ های دشمن برداری اگر چمپ های assassin داشتن فقط janna و اگر چمپ هایی که فاقد escape ability هستن thresh من بقیه ی چمپ های ساپورت رو زیاد قبول ندارم ولی بازم میگم من نسبت به شرایط کل بازی support پیک میکنم
چه شود این سیزن جدید
تا الان پریمید 2نفری میرفتید رنکد انگار قرار مثل نرمال بشه 4 تا نوب بیان تو بازیتون =))
چمپ سلکت هم قرار یک چیز تو مایه های تیم بویلدر بشه البته با تفاوت هایی
و ....
اینقدر تغییر داره تو بازی تو سیزن جدید میاد که فکر کنم یه یک گیگی آپدیت بدن =))
Last edited by madmaster_3d; 04-11-2015 at 22:13.
الان دارم تغییرات سیزن جدید رو میخونم . ولی فکر کنم این چمپ سلکت جدیده خیلی خوب باشه . بالاخره بعد 5 سال عوضش کردن .
البته فکر کنم اینکه رایوت میخواد دست به تغییرات زیاد بزنه اینه که واسش رقیبای قدری پیدا شده . مخصوصا heroes of the storm . امیدوارم رم پیش نیاز بازی زیاد نشه که روی سیستم قدیمیم بتونم بازی کنم .
Last edited by Gregar; 05-11-2015 at 10:21.
دادا میدونی این heroes of the storm سبک بازیش شبیه lol هست یا dota یا warcraft ؟
رفتم سایتش تریلرشو دیدم خیلی جذاب بود .ببینم نزدیک به لول باشه که سریع یاد بگیرم اینو پلی میکنم . لول دیگه به درد نمیخوره با این وضیت unbalanc بودن گیمش
- - - Updated - - -
دادا میدونی این heroes of the storm سبک بازیش شبیه lol هست یا dota یا warcraft ؟
رفتم سایتش تریلرشو دیدم خیلی جذاب بود .ببینم نزدیک به لول باشه که سریع یاد بگیرم اینو پلی میکنم . لول دیگه به درد نمیخوره با این وضیت unbalanc بودن گیمش
کلا به درد نمی خوره heroes of the storm یه چند تا ویژگیش رو میگم بت خودت تصمیم بگیر 1 چیزی به نام ایتم تو بازی نیس 2-xpکل بازیکنا یکیه یعنی اگه یکی فارم نکنه لولش برابر کل تیمه مال همه جمع میشه میشه لول کل 3- هرچی با یک هیرو بازی بیشتر کنی لول کلیش میره بالا تو بازی بعدت قوی تره اسکیلاش هم بیشتره ولی یک خوبی که داره اینه که کلی زمین داره و هر زمین ویژگی خاصی داره مثلا یک زمینش اینتوری که باید با تیمت 2تا چراغ رو روشن کنی تا بتونی دراگون رو بگیری هیرو هاش هم زیاد نیست ولی اسپل باحال دارن کلا من لیگ رو ترجیح میدم اصلا با دوتا و لیگ قابل مقایسه نیست
سبک کلیش mobaهست![]()
Strife برو moba ست
البته در مقابل lol هیچی نیست
Last edited by Fiddle; 05-11-2015 at 23:45.
بازی قشنگیه ، ولی اصلا اون جدیت LoL و Dota رو نداره و حالت Casual تری داره . صورتی که بعد یه مدت آدم خیلی کمتر پاش میره و هرزگاهی یه دست بازی میکنه .
بالاخره بعد از یه ماه یه امروز و دیروز رو نت خوب بود تونستیم یه کم بازی کنیم بدون قطعی و پینگ بالا .
دوستان این صفحه لوگین جدید چیه ؟ اسکین جدیدها مربوط به هالووینه ؟ یادمه قدیما موقع هالووین summoners rift عوض میشد . الان این کار رو نمیکنن ؟
- - - Updated - - -
بالاخره بعد از یه ماه یه امروز و دیروز رو نت خوب بود تونستیم یه کم بازی کنیم بدون قطعی و پینگ بالا .
دوستان این صفحه لوگین جدید چیه ؟ اسکین جدیدها مربوط به هالووینه ؟ یادمه قدیما موقع هالووین summoners rift عوض میشد . الان این کار رو نمیکنن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)