تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1645 از 4428 اولاول ... 645114515451595163516411642164316441645164616471648164916551695174521452645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,441 به 16,450 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا چند تا سوال هر کی می دونه بگه

من الان می خوام یه اکانت 6 ماهه بگیرم حجم کلا 12 گیگ سرعت 512 الان تو این مدت 15 اسفند تا 15 فروردین بگیرم الان 12 گیگ هست با این هدیه که می خوان بدن تو این بازه بخریم میشه 24 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

می خوام انلاین هم پرداخت کنم و سرعت باز شه

بعد آیا سرعت من که الان 256 هست این سرویس 512 رو بخرم بالاتر میشه واقعاً من روزا سرعت دانلود 195 تا میده و شبا هم 1 گیگ می تونم دانلود کنم با این ترفنده 12:35 تا 6:55

ایا سرعت بالا میره روزا بشه 250 این حدودا و شبا بهتر بشه بتونم 2 گیگ بگیرم؟ یا باید سرعت 1 مگ گرفت؟
    حجم دو برابر مخصوص کسانی هستش که اولین باره از پارس خرید میکنن و مشتری جدید هستن.یعنی بین 15 اسفند 1390 تا 15 فروردین 1391 به پارس آنلاین پیوستن و برای مشتریهای قبلی فقط 15 روز به روزهای مجازشون اضافه میکنن.
    اگه با 256 سرعتتون 195 هست با 512 سرعتتون حدود 230 کیلوبایت میشه (میتونید در بهترین حالت دقیقه ای 12.8 مگ دانلود کنید).با 512 احتمالا بتونید شبی 2 گیگ بگیرین.جالبه بدونید که با یک مگ هم سرعتتون همون 230 میشه با این تفاوت که مقدار دانلود شبانه ای که با یک مگ مینونید بگیرید بیشتر هست.در کل اگه خیلی زیاد اهل دانلود هستین یک مگ بگیرین و گر نه نمیصرفه.من یک مگ دارم و در بدترین شبها 2.5 گیگ دانلودمه و برای همین بعضی شبها اصلا چیزی برا دانلود پیدا نمیکنم.میشه گفت خط یک مگ پارس آنلاین مخصوص دانلودرها هست و کسایی که دانلود های حجیم و بالایی دارن میتونن یک مگ بگیرن.

2. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من الان دارم خون میخورم،همه جام داره میسوزه
    دو شب به خاطر دیر بیدارشدن و فقط یک دقیقه دیرتر مودم رو خاموش کردن ببینید چه حجمی از دست دادم

167 مگ پایین رو هم به خاطر یه فایلی به نام svchost که موقع روشن کردن کامپیوتر خودش به اینترنت وصل میشه و حجم میخوره از دست دادم،البته هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم از طریق آنتی ویروس دسترسیش به اینترنت رو قطع میکنم ولی این دفعه اصلا حواسم بهش نبود،راستی راهی نیست که بشه برای همیشه دسترسیش به اینترنت رو قطع کرد،با آنتی ویروس هم نتونستم کاری بکنم

.
    .
    با نرم افزار bwmeter هم میتونی میزان استفاده ت از اینترنت رو داشته باشی و هم فایر وال داره که هر برنامه ای سر خود به اینترنت وصل نشه ، منم خودم که از اون استفاده می کنم و خیلی ازش راضیم

4. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با نرم افزار bwmeter هم میتونی میزان استفاده ت از اینترنت رو داشته باشی و هم فایر وال داره که هر برنامه ای سر خود به اینترنت وصل نشه ، منم خودم که از اون استفاده می کنم و خیلی ازش راضیم
    حرف دوستمون به شدت تایید میشه.من هم از BWMeter استفاده میکنم و گزارش های ساعتی ،روزانه، هفتگی و ماهانه خوبی داره.در ضمن برای اینکه روزها مصرفم زیاد نشه با همین نرم افزار سرعت رو به 30 کیلوبایت محدود کردم و فقط وقتهایی که به سرعت بالا احتیاج دارم سرعت رو بالا میبرم.
    Last edited by csssaeed; 26-03-2012 at 17:49.

6. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوستان

یه سوال خیلی مهم که شاید برای دوستانه دیگه هم پیش بیاد

من از طریق خوده ویندوز کانکشن ppop ساختم و یوزر پسورد رو می زنم وصل می شم

من ساعت 12:35 تا 6:55 کار میکنم و ساعت 6:55 کانکشن دیس میشه اتوماتیک و ساعت 10 صبح که اکانتمو چک می کنه این رو می زنه

می خوام ببینم اون قسمت دومی چیه که زده 653 دقیقه من برای عکس کاربرای دیگه تو این فروم رو می ببینم همه یه دونه ردیف هست ، آیا مودم رو خاموش نمی کنیم هنوز هم پارس آنلاین فکر می کنه من وصلم و از حجمم میره ؟ من احساس می کنم هر روز با این ترفند حجمم 300 تا 400 مگ داره کم میشه با اینکه هر روزی 300 تا 400 مگ اصلا چیزی دانلود نمی کنم و اون قدر نیست

آیا باید مودم خاموش بشه یا کانشکن هم دیس بشیم کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

==================================================
    سوال دوم

15 روز اضافه میشه تو این بازه 15 اسفند تا 15 فروردین روز خالی اضافه میشه یا حجم

یعنی 6 ماه و 15 روز وقت دارم 12 گیگ رو مصرف کنم یا قراره حجم اضافه شه؟

کسی تا حالا نخریده تو این بازه ؟؟

لطفا یکی توضیح بده

من سرویس 6 ماهه 512 خریدم هر ماه 2 گیگ
    Last edited by personal_68; 26-03-2012 at 18:46.

8. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ن بعضی شبها اصلا چیزی برا دانلود پیدا نمیکنم
    دانلود تمومی نداره
    حجم فیلمها به مرور بیشتر شد بلوری اچدی ...
    پیشرفت بازیها به سرعته نوره یکدفعه با اومدن چندتا کارت گرافیک غول بازیها توی یکماه دقیقا حجمشون دوبرابر شد از 2 دی وی دی به 4 دی وی دی رسید بشین همین MassE 3 رو دانلود کن
    موزیک پایان نداره هزاران سبک داریم و هر سبکی رو دوست داشته باشی دهها زیرمجموعه داره و هر سبک صدها بند
    کوچکترین برنامه ها هم که...
    درحالیکه سرعتمون حجممون هی محدودتر میشه هی کمتر میشه
    نتمون هی گرونتر میشه

10. 3 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دانلود تمومی نداره
    حجم فیلمها به مرور بیشتر شد بلوری اچدی ...
    پیشرفت بازیها به سرعته نوره یکدفعه با اومدن چندتا کارت گرافیک غول بازیها توی یکماه دقیقا حجمشون دوبرابر شد از 2 دی وی دی به 4 دی وی دی رسید بشین همین MassE 3 رو دانلود کن
    موزیک پایان نداره هزاران سبک داریم و هر سبکی رو دوست داشته باشی دهها زیرمجموعه داره و هر سبک صدها بند
    کوچکترین برنامه ها هم که...
    درحالیکه سرعتمون حجممون هی محدودتر میشه هی کمتر میشه
    نتمون هی گرونتر میشه
    درست میگین ولی من بیشتر تو کار فیلم و موزیکم و اهل بازی نیستم.فیلمها هم که تا اکران بشن و بعدش روی اچ دی ریلیز بشن طول میکشه و طبیعتا هر فیلمی هم ارزش دانلود کردن و دیدن نداره.
    توصیه ی من به کسایی که دانلودشون خیلی زیاده خط یک مگ هستش و گرنه پولتون هدر میره اگه یک مگ بگیرین و دانلود کم بیارین.

12. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با تشکر از دوستان

یه سوال خیلی مهم که شاید برای دوستانه دیگه هم پیش بیاد

من از طریق خوده ویندوز کانکشن ppop ساختم و یوزر پسورد رو می زنم وصل می شم

من ساعت 12:35 تا 6:55 کار میکنم و ساعت 6:55 کانکشن دیس میشه اتوماتیک و ساعت 10 صبح که اکانتمو چک می کنه این رو می زنه

می خوام ببینم اون قسمت دومی چیه که زده 653 دقیقه من برای عکس کاربرای دیگه تو این فروم رو می ببینم همه یه دونه ردیف هست ، آیا مودم رو خاموش نمی کنیم هنوز هم پارس آنلاین فکر می کنه من وصلم و از حجمم میره ؟ من احساس می کنم هر روز با این ترفند حجمم 300 تا 400 مگ داره کم میشه با اینکه هر روزی 300 تا 400 مگ اصلا چیزی دانلود نمی کنم و اون قدر نیست

آیا باید مودم خاموش بشه یا کانشکن هم دیس بشیم کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

==================================================
    سوال دوم

15 روز اضافه میشه تو این بازه 15 اسفند تا 15 فروردین روز خالی اضافه میشه یا حجم

یعنی 6 ماه و 15 روز وقت دارم 12 گیگ رو مصرف کنم یا قراره حجم اضافه شه؟

کسی تا حالا نخریده تو این بازه ؟؟

لطفا یکی توضیح بده

من سرویس 6 ماهه 512 خریدم هر ماه 2 گیگ
    جواب سوال اول: احتیاجی به خاموش کردن مودم نیست و دیسکانکت کافیه.گزارش هم عادیه و اون 653 دقیقه ای که نشون میده مصرفی هست که تا ساعت 12:23 شب و قبل از اون داشتین یعنی میشه گفت حدودای 10 یا 11 صبح روز قبلش شما کانکت شدین و در نهایت ساعت 12:23 دیسکانکت شدین که تو این مدت 260 مگ مصرف کردین و ربطی به دانلود رایگانتون نداره.

جواب سوال دوم: به شما 6 ماه و 15 روز وقت داده میشه تا اون 12 گیگ رو مصرف کنید.من هم امروز 6 گیگ 3 ماهه گرفتم ولی چیزی اضافه نشده.

14. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سوالارو جواب میدی ، اسمتم نمی دونم

من 1.6gb دارم سریع دانلود کنمش بره طرح 512 ببینیم سرعت دانلود شبانه چطوریه اینا که اضافه نمی کنن حجم رو به سرویسی که کردی نامردا

16. 2 کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سوالارو جواب میدی ، اسمتم نمی دونم

من 1.6gb دارم سریع دانلود کنمش بره طرح 512 ببینیم سرعت دانلود شبانه چطوریه اینا که اضافه نمی کنن حجم رو به سرویسی که کردی نامردا
    خواهش میکنم دوست عزیز.اسمم سعیده.راستش من جواب 99 درصد سوالهای خودم و سایر دوستان رو تو صفحات قبلی همین تاپیک قبلا خوندم و حالا هم به دوستان منتقل میکنم.دوست عزیز هر وقت 512 برات فعال شد و دانلود شبانه رو با 512 انجام دادی یه لطفی کن و مقدار دانلود شبانتو همینجا بزار چون من یک مگ دارم و میخوام 512 بگیرم.ببینم 512 وضعش چطوره.خدا کنه وضعش خوب باشه.

یه نکته آخر:وقتی داری اون 1.6 گیگ رو مصرف میکنی مواظب باش که یه دفعه اتوماتیک که میره تو 512 اونم مصرف نکنی.من که میخواستم از 512 بیام به یک مگ حدود یک گیگ برام مونده بود و داشتم خالیش میکردم و قاعدتا وقتی 512 تموم شد انتظار داشتم دیسکانکت بشه و بگه تموم شده و بعد یک مگ رو فعال کنه ولی 200 مگ هم از یک مگ پروند و دیسکانکت نشد.حالا شما هم مواظب باش چون فکر کنم قرارداد پشتیبان (همون 512 که خریدی) اتوماتیک فعال میشه و دیسکانکت نمیکنه که بگه تموم شده.
    Last edited by csssaeed; 26-03-2012 at 20:57.

18. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره این کلکشون برام پیش اومده حواسم هست ، تست می کنم خدا کنه تاثیری پیدا کنه زنگ زدم پشتیبانی پارس آنلاین گفتم آقا سرعت دانلود فرقی می کنه ؟ گفت 128 تا 1 مگ سرویس هاشون تو تنظیمات مودم تا 2048 بسته شده و سرعت دانلود بالاتر از 220 تا نمیره و فقط شبا سرعت فرق می کنه و بالاتر میره

بی شعورها از قصد این سرویس هارو گذاشتن که وقتی ما سرویس 512 رو پولشو گرون تر از 256 می دیدم در حد 30 - 40 هزار تومان این پول بابت این ازمون می گیرن که کمی سرعت دانلود شبانه بالاتر بره و پولشونو در بیارن از این راه

===========================
    داش سعید سرعت دانلود شما چنده روزا و شبا چنده ؟ شبا چه گیگ می گیری با ترفنده؟

20. 2 کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •