معلوم نیست چه خبره اینحا هرچی سایته قیلتره!!!!!!!! دیگه همین مونده بود میهن دانلود هم قیلتر بشه پس فردا اگه اینجا هم قیلتر شد جای تعجب نداره....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
معلوم نیست چه خبره اینحا هرچی سایته قیلتره!!!!!!!! دیگه همین مونده بود میهن دانلود هم قیلتر بشه پس فردا اگه اینجا هم قیلتر شد جای تعجب نداره....
تا بعد از فتنه 22 بهمن همین آش هست و همین کاسه!!!
از الان میگن فتنه 22 بهمن![]()
من اینجا نمی تونم وارد میهن دانلود بشم قیلتر شده ولی دانلود چرا![]()
علاوه بر میهن دانلود وطن دانلود هم فیلتر شده!
Ghiltered
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اااااااای خداااااااااا
دیگه موزیکم نمی شه دانلود کرد.
یکی بگه پس این اینترنت به چه دردی می خوره.![]()
سلام
دوستان هم مشكل باز نشدن ويدئو هاي نت را دارند؟
نه فلش نه FLV
سرعت هم شبها بعد از ساعت 1 خيلي تو دانلود خرابه؟
تست ميگيرم بين 580 تا 600 كيلوبيت ميده بهم اما تو دانلود روز بين 60 تا 73 هست. جديدا شبها مياد روي 15 و 16
چرا؟
![]()
جدی چی کار کنیم من همه دانلود هام مونده خیلی هم واجب هست .. انقدر که دارم دچار ضرر مالی میشم به کجا باید شکایت کرد ؟
فقط پول مفت باید بدیم هر ماه ؟ خدایا 23 بهمن رو برسون زودتر تموم بشه این سانسور ها
جالبه بعد از قیلتر کردن فروم ها
سایت های دانلود قیلتر شدن
در آینده نه چندان دور :
مشترک گراميدسترسي به هیچ سايتی امکان پذير نمي باشد
یا علی!!!!
فکر کنم هر چی سایت ایرانی هست دارن میبندن! نه, اغراق نمیکنم, دلیل داره.
میخوان همه سایتهای ایرانی رو ببندن تا بری تهران و امضا بدی و همه مشخصاتت رو بدی. اون وقت باز میکنن. وبلاگ ها رو نمیبندن. فقط سایت...! سایت دانلود و غیر دانلود هم نداره. احتمالا و تعهدی که میدی, حق گذاشتن فیلم و این چیز ها رو نداری!
دوست عزیز که پست بالای رو زدی, بهتره بری لینک امضات رو عوض کنی! اگر پیدا کنند حتما شیلتر میشی.
خدای من, سایت من رو هم که هرگز انتظارش رو نداشتم, الان باز نمیشه و فکر کنم به زودی شیلتر میشه (آخه با شیلتر شکن باز میشه). فکر کنم در حال بررسی هستن و تا نوبت من برسه چند روز طول میکشه!
برید هر چیزی خلاف قوانین تو سایتها تون دارید ببندید.
Last edited by online_amin; 06-02-2010 at 06:57.
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)