راستی وضعیت مجیدی چطور هست؟
می تونه بازی کنه؟
جان واریو : با استقبال پر شور هواداران امیدوارم كه استقلال قهرمان لیگ شود
هورا اسپرت : هافبك تیم استقلال تهران گفت : با وجود آمادگى بالا براى حفظ صدرنشینى باید صددرصد صبا را هم در ورزشگاه آزادى شكست دهیم.
فابیو جان واریو اظهار داشت : بازیكنان تیم با وجود پیروزى مقابل تیم برق اكنون در شرایط خوبى به سر مى برند و همگى از انگیزه بالایى براى دیدار مقابل صبا برخوردار هستند تا بتوانیم با ارائه یك فوتبال شناور و حساب شده پیروزى و صدرنشینى خود را حفظ كنیم.او افزود: ما مى توانیم مقابل صبا به پیروزى برسیم زیرا تمرینات فشرده و خوبى را در طول هفته زیر نظر مربیان انجام داده ایم.
هافبك تیم استقلال گفت: هر چند كه شناخت كافى از تیم صبا را كادر فنى به بازیكنان داده و مى دانیم كه امتیاز گرفتن مقابل آنها سخت است اما براى حفظ موقعیتمان باید پیروز شویم.وى ادامه داد: اطمینان دارم اگر در بازى با صبا همان هماهنگى بازى هاى قبلى را داشته باشیم مى توانیم با حمایت هواداران به یك نتیجه پر گل برسیم.
جان واریو در خصوص اینكه ۲ اخطاره است و مجوز بازى دارد، گفت: ابتدا فكر مى كردم كه ۳ اخطاره شده ام و خیلى ناراحت بودم اما وقتى فهمیدم كه در بازى با صبا مى توانم بازى كنم خیلى خوشحال شدم.
وى اظهار داشت: با توجه به شرایط كنونى و استقبال پر شور هواداران امیدوارم كه استقلال قهرمان لیگ شود . هافبك تیم استقلال اضافه كرد: تیم ما با تلاش هایى كه تاكنون از خود نشان داده شایستگى قهرمان شدن را دارد.
قلعه نویى: نمى خواهیم صدرنشینى را از دست بدهیم
خبرگزاری آریا- امیر قلعه نویی گفت: تیم استقلال فردا در ورزشگاه آزادى مقابل صباى قم صف آرایى خواهد كرد. این دیدار براى هر 2 تیم از اهمیت بالایى برخوردار است. تیم من صدرنشین لیگ است و در حال حاضر نمى خواهیم این صدرنشینى را از دست بدهیم. به همین خاطر باید 3 امتیاز دیدار با صبا را كسب كنیم تا همچنان در رده اول جدول رده بندى به كار خود ادامه دهیم.
وى ادامه داد: بازى كردن مقابل شاگردان فیروز كریمى همیشه این نوید را به هواداران داده است كه شاهد یك بازى جذاب باشند چرا كه هر 2 تیم در این بازى به دنبال ارائه یك بازى هجومى براى هر 3 امتیاز مسابقه هستند.
قلعه نویى خاطرنشان ساخت: ما روى صبا شناخت كافى داریم. نقاط ضعف و قوت این تیم را شناسایى كرده ایم. مى دانیم خط هافبك صبا نقطه قوت آنهاست و نقاط ضعف این تیم را هم پیش خودمان به امانت نگاه مى داریم.
سرمربى استقلال در مورد رویارویى فیروز كریمى با استقلال نیز گفت: در فوتبال حرفه اى دنیا این صحبت ها معنایى ندارد. كریمى فصل پیش در استقلال حضور داشت و اكنون در صبا مربیگرى مى كند. من به عنوان جانشین كریمى در استقلال به وى احترام مى گذارم چرا كه او استاد من است. با این حال امیدوارم استقلال در بازى فردا پیروز شود.
وى با ابراز خرسندى از موفقیت هاى اخیر استقلال تصریح كرد: از وقتى پاى به رقابت هاى لیگ گذاشتیم فقط در جهت موفقیت استقلال تلاش كردیم واكنون مزد زحمات خود را گرفتیم. این موفقیت ها حاصل تلاش تمام بازیكنان و اعضاى كادرفنى تیم مى باشد. به نظر من اگر همفكرى و مشاركت آنان نبود شاید در حال حاضر در صدر جدول نبودیم چرا كه بدون همفكرى و مشاركت هیچ كارى به درستى انجام نخواهد شد.
قلعه نویى در رابطه با جمع كردن حاشیه هاى اطراف استقلال اعلام كرد: در وهله اول خوشحالم كه حاشیه هاى پیرامون تیم پراكنده شد و اكنون در شرایطى كم حاشیه بازى هاى خود را ادامه مى دهیم. این را هم اضافه كنم كه من به تنهایى این حاشیه ها را جمع نكردم بلكه یكدلى و اتحاد همه عوامل باعث شده تا بتوانیم با حل كردن مسائل كلى به مشكلات جزیى هم تسلط داشته باشیم. البته برخى ها دوست ندارند این موفقیت ها را در استقلال ببینند و با ایجاد حاشیه هایى قصد تخریب استقلال را دارند. مهمترین این حواشى این است كه مى گویند ما با چند بازیكن صبا تماس گرفته و آنها را هوایى كرده ایم. به آنها مى گویم كه به هیچ وجه در كار خود موفق نخواهند شد چرا كه من این اجازه را به آنها نمى دهم.
وی در مورد وضعیت هاشم بیك زاده افزود: بیك زاده در تمرینات بسیار عالى عمل مى كند و تازه همان بازیكن مورد نظر من شده است. هاشم كنونى با بیك زاده ابتداى فصل تفاوت بسیارى دارد. او واقعاً پیشرفت كرده و امیدوارم روزبه روز بهتر هم بشود.
وى درباره غیبت برهانى در بازى با صبا گفت: آرش در این فصل بسیار خوب كار كرده و 15 گل هم براى ما به ثمر رسانده است. قطعاً نبود او مشكلاتى را براى ما به وجود خواهد آورد. با این حال فكر مى كنم بازیكنان دیگر مى توانند جاى آرش را پر كنند تا در امر گلزنى مشكلى نداشته باشیم. به هر حال فكر مى كنم برهانى در حد اروپا بازى مى كند.
قلعه نویى در پایان صحبت هایش اضافه كرد: با این كه در صدر جدول قرار داریم اما هنوز ضعف بسیارى در تیم ما وجود دارد كه باید آنها را پوشش دهیم. استقلال روند رو به رشدى را در پیش گرفته است و بازى به بازى بهتر مى شود. در این بین هواداران نیز نقش قابل توجهى در موفقیت هاى استقلال دارند. امیدوارم مقابل صبا سكوهاى ورزشگاه پر شود تا با حمایت آنها با قدرت به پیروزى برسیم
استقلال - صباى قم
بازى حیثیتى
جمعه ۴/۱۱/۸۷ ، هفته بیست و سوم از هشتمین دوره لیگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت: 15
داور: احمد صالحى
كمك ها: حسن كامرانى فر و داود رفعتى
نگاه فنى
ایران ورزشى- فارغ از حاشیه ها و بى توجه به انگیزه هاى پنهانى كه براى سوژه هاى اصلى این بازى وجود دارد مى توان به اندیشه هاى پیروز قربانى و فرهاد مجیدى از استقلال و فیروز كریمى و صادق ورمزیار از صبا اشاره داشت، این بازى به لحاظ فنى چشم هاى بسیارى را به دنبال خود مى كشد. غالب كارشناسان معتقدند تقابل استقلال و صبا برترین بازى سال را به معرض دید خواهد گذاشت. صبا تیمى است كه به لحاظ تاكتیكى مورد تحسین همه قرار دارد. این تیم در اجراى بازى گروهى زبانزد خاص و عام است و تقابلش با استقلال كه از درجه فنى برترین تیم سال هاى اخیر فوتبال ایران لقب مى گیرد و نگاهى به آمار گل هاى زده و خورده این تیم گواهى صادق بر این مدعا است كه مى تواند یك فوتبال «نو» را به نمایش بگذارد. شاید تماشاى این بازى از طریق گیرنده هاى تلویزیونى براى تماشاگران واقعى فوتبال جذابیت آنچنانى نداشته باشد به همین دلیل شاید عصر جمعه شاهد حضور بى سابقه تماشاگران در ورزشگاه آزادى باشیم و این بازى خاص را در حال و هواى تازه اى به نظاره بنشینیم. عصر جمعه آزادى میزبان گروهى از حرفه اى هاى فوتبال ایران خواهد بود؛ یك طرف استقلال و در سوى دیگر صباى قم. نگاهى به داشته هاى دو تیم روى نیمكت و در میدان این ادعا را به اثبات مى رساند كه این برترین بازى سال فوتبال هم خواهد بود!
تركیب احتمالى استقلال
دروازه بان: وحید طالب لو - مدافعان: بیژن كوشكى، پیروز قربانى و هادى شكورى - هافبك ها: حسین كاظمى، فابیو جانواریو، خسرو حیدرى، مهدى امیرآبادى و فرهاد مجیدى - مهاجمان: سیاوش اكبرپور و علیرضا عباسفرد.
تركیب احتمالى صبا
دروازه بان: المیر تولیا - مدافعان میانى: مرتضى اسدى و شیث رضایى - مدافعان كنارى: محسن بیات و امیرحسین فشنگچى - هافبك ها: عادل كلاه كج، محمد همرنگ، محسن یوسفى و مهدى خیرى - مهاجمان: غلامرضا رضایى و فریدون فضلى.
چهره ویژه
پیروز قربانى (استقلال)
مدافع استقلال براى آنكه به همه نشان دهد بى دلیل در زمان مربیگرى فیروز به نیمكت زنجیر شده بود با انگیزه هاى متفاوتى گام به میدان خواهد گذاشت. گذشته از این پیروز براى حضور دوباره در تركیب اصلى تیم ملى هم انگیزه هاى متفاوتى مقابل صبا خواهد داشت. پیروز كه خود را به عنوان یكى از گلزن ترین مدافعان لیگ معرفى كرده عصر جمعه همه انگیزه اش را به كار خواهد بست.
غلامرضا رضایى (صبا)
مهاجم تیز پا و سرعتى صبا جدى ترین خطر براى وحید طالب لو به حساب مى آید. رضایى كه نمایشى خوب مقابل سنگاپور داشت حالا با خستگى كمتر مقابل استقلال قرار خواهد گرفت. سرعت و قدرت دریبل زنى مهاجم كوتاه قامت صبا باعث آزار خط دفاع استقلال هم خواهد شد البته به شرط آنكه درغیاب نورى این مهاجم خوب تغذیه شود.
خبرگزاری موج - گروه اقتصاد ورزش
طلب 40 میلیون تومانی باشگاه استقلال به فیروز كریمی یكشنبه هفته آینده پرداخت خواهد شد.
به گزارش موج، فیروز كریمى سرمربى اسبق استقلال بابت حضور خود در فصل قبل در این تیم مبلغ ۴۰ میلیون طلب دارد كه خواهان پرداخت آن شده است.
قرار است این پول اوایل هفته آینده كه به احتمال فراوان یكشنبه خواهد بود به این مربى پرداخت شود تا مشكلى از این بابت گریبان آبى پوشان را نگیرد.
در حال حاضر تیم صبا باتری با 35 امتیاز در جایگاه پنجم رده بندی رقابت های لیگ برتر فوتبال كشور قرار دارد و در هفته ی بیست و سوم در دیداری حساس فردا و از ساعت 14 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال تهران خواهد رفت.
جبارى: براى حضور در تركیب استقلال آماده ام
تهران IranSport.Net - مجتبى جبارى هافبك تیم استقلال طى اظهارنظرى گفت: با صلاحدید كادرفنى براى حضور در تركیب استقلال مقابل صبا آماده ام. وى در خصوص دیدار روز جمعه مقابل صبا یادآور شد: بازى سختى را مقابل این تیم خواهیم داشت زیرا آنها مدعى قهرمانى هستند و این مسأله كار ما را براى پیروزى دشوار مى كند.او تصریح كرد: با شناخت كامل به مصاف شاگردان كریمى مى رویم تا در نهایت بتوانیم با كسب هر ۳ امتیاز این بازى صدرنشینى خود را استحكام بخشیم.هافبك تیم استقلال اضافه كرد: مطمئناً كسب حداكثر امتیاز در این دیدار حساس مى تواند تا حدود زیادى به ما كمك كند تا با حاشیه امنیت خوبى نسبت به سایر تیم هاى مدعى در صدر جدول باشیم.وى درخصوص وضعیت خود افزود: چند هفته اى است كه به همراه تیم تمرین مى كنم و از لحاظ بدنى به شرایط آرمانى رسیده ام و مى توانم با نظر قلعه نویى در تركیب قرار بگیریم.جبارى تأكید كرد: تیم ما هفته هاى اخیر عملكرد خوبى داشته و امیدوارم با ادامه همین روند و حمایت هاى هوادارانمان جام قهرمانى را بالاى سر ببریم.هافبك تیم استقلال با اشاره به حضورشان در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: در گروه سختى هستیم. باید در آسیا قدرتمندتر از لیگ ظاهر شویم تا خودمان را به عنوان یك مدعى قهرمانى نشان دهیم.
فیروز كریمى: گفتم كه به احترام هواداران استقلال روى نیمكت نمى نشینم
تهران IranSport.Net - فیروز كریمى سرمربى تیم فوتبال صباى قم گفت: به احترام هواداران تیم فوتبال استقلال تهران در بازى روز جمعه روى نیمكت صبا نمى نشینم.وى تصریح كرد: این موضوع را سال گذشته زمانى كه از استقلال جدا شدم اعلام كردم و هنوز هم بر این عقیده مصمم هستم و به احترام هواداران تیم فوتبال استقلال، تیمم را از روى جایگاه هدایت خواهم كرد. وى اظهار داشت: من در مدت حضورم در استقلال تهران كه همراه با نتایج خوبى هم نبود، سختى هاى زیادى را تحمل كردم اما وقتى در روزهاى بد استقلال در فصل گذشته هواداران این تیم از هر نظر به من محبت داشتند و بارها از من حمایت كردند، به واقع نمى توانم از كنار لطف آنها به سادگى بگذرم. سرمربى تیم صباى قم تأكید كرد: شاید هر كس جاى من بود این كار را نمى كرد اما چون به هواداران استقلال قول داده ام كه در هر تیمى كه مربیگرى كنم در بازى هایى كه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود، روى نیمكت تیمم ننشینم، در این بازى نیز این كار را خواهم كرد. وى در خصوص بازى روز جمعه صباى قم مقابل استقلال تهران در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال باشگاه هاى كشور ابراز داشت: یقیناً بازى سخت و دشوارى خواهد بود اما هم ما و هم استقلال به دنبال ۳ امتیاز این مسابقه هستیم و امیدوارم به دور از هرگونه حاشیه و اتفاق خاص، تیمى كه شایسته كسب ۳ امتیاز است به پیروزى در این مسابقه دست یابد. كریمى خاطرنشان كرد: وضعیت صباى قم در حال حاضر كاملا مطلوب است و ما روندى را در پیش گرفته ایم كه بتوانیم در پایان فصل جزو ۳ تیم بالانشین جدول رده بندى باشیم و امیدوارم در بازى هاى آینده بتوانیم نتایج خوبى به دست آوریم.
پیروز قربانى:اگرقهرمان شویم فتح الله زاده هم در آن سهیم است
تهران IranSport.Net - پیروز قربانى كاپیتان تیم استقلال تهران گفت: به طور صد درصد در صدرنشینى كنونى تیم استقلال تهران على فتح الله زاده مدیرعامل گذشته باشگاه نیز سهیم است. وى افزود: على فتح الله زاده، كادر فنى، بازیكنان، هواداران و واعظى آشتیانى در صدرنشینى تیم استقلال در مسابقات لیگ برتر سهیم هستند. او اضافه كرد: اگر بتوانیم قهرمان شویم نمى توان از تلاش هاى این عزیزان به سادگى گذشت. هر كس در گذشته و حال در استقلال حضور داشته براى سربلندى این تیم زحمت كشیده است و نمى توان به سادگى از كنار تلاش هاى این عزیزان گذشت. وى با اشاره به دیدار مقابل صباى قم عنوان داشت: بازى سختى پیش رو داریم. به هر حال این تیم از بازیكنان و مربى خوبى بهره مى برد اما امیدوارم ما برنده شویم. در بازى رفت هم اگر به این تیم باختیم به هیچ وجه مستحق شكست نبودیم و اشتباهات داورى باعث شد ۲ پنالتى ما بسوزد ضمن اینكه در دور رفت تیم ما شرایط امروز را نداشت. حالا در این بازى معلوم مى شود كدام تیم برتر است. كاپیتان تیم استقلال ادامه داد: متاسفانه من از دو، سه ناحیه مصدومیت دارم. در تمرین روز دوشنبه هم مجدداً مصدوم شدم كه خیلى اذیتم مى كند. امیدوارم با تلاش دكتر نوروزى آماده مسابقه شوم. وى اضافه كرد: من بازى هاى تیم صباى قم را ندیده ام اما آنالیزور تیم ما با ارزیابى نقاط ضعف و قوت این تیم نكات لازم را به ما اطلاع خواهد داد اما فكر مى كنم نقطه قوت صباى قم محمد نورى و غلامرضا رضایى ۲ ملى پوش این تیم باشند كه نورى در این دیدار ۳ كارته و غایب است. من هم تلاش مى كنم با مهار رضایى شرایطى را به وجود بیاورم كه تیم استقلال برنده میدان باشد. قربانى گفت: تیم ما در صدر جدول قرار دارد اما خیلى سخت خواهد بود كه بتوانیم این جایگاه را تا پایان فصل حفظ كنیم. باید بیشتر تمرین كنیم و تمركز كافى را در مسابقات داشته باشیم تا بتوانیم همچنان درصدر بمانیم. وى در خصوص حضور رینالدو هافبك برزیلى در تیم استقلال عنوان داشت: به نظر من او بازیكن خوبى است. چند جلسه با ما تمرین كرده و مى تواند به دردمان بخورد.كاپیتان استقلال تهران با اشاره به لقب گروه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان گروه مرگ اضافه كرد: به هر حال براى تیمى كه داعیه قهرمانى دارد و به هدفى جز قهرمانى در این رقابت ها فكر نمى كند دیگر فرقى نمى كند با چه تیم هایى روبرو شود. الاتحاد عربستان و الجزیره امارات تیم هاى خوبى هستند اما ما هم تیم خوبى را تشكیل داده ایم و آنها هم باید از رویارویى با ما ترس داشته باشند. اگر بتوانیم از این گروه صعود كنیم فكر مى كنم تا فینال راه سختى پیش رو نداشته باشیم.قربانى ادامه داد: ما بهترین سرمایه مان در لیگ قهرمانان آسیا هواداران مان هستند. انشاءالله در بازى هایى كه میزبان هستیم با حمایت آنها بتوانیم امتیازات را جمع آورى كنیم و در مرحله بعد حاضر شویم. مطمئن باشید استقلال به خوبى از این گروه صعود مى كند و حریفانش را هم شكست مى دهد. وى گفت: از لحاظ هزینه هاى مالى هم خدا را شكر كادر مدیریتى جدید خیلى خوب كار مى كند و مشكلى هم تاكنون وجود نداشته است. مدیریت، كادر فنى و بازیكنان، مجموعه خوبى را تشكیل داده اند تا روى همان هدفى كه داریم پیش برویم. كاپیتان استقلال در خصوص درگیرى هاى لفظى مدیریت فعلى با على فتح الله زاده مدیرعامل قبلى این باشگاه گفت: من به این موضوع كارى ندارم. بالاخره هم آقاى فتح الله زاده براى تیم استقلال زحمت كشیده اند و هم آقاى واعظى آشتیانى كه خودم شاهد هستم كه تلاش بسیارى انجام مى دهد تا به رتق و فتق مشكلات بازیكنان بپردازد. تاكنون هم خیلى از مشكلات ما را مرتفع كرده اند اما اگر در پایان فصل تیم در هر یك از ۳ جام قهرمان شود باید بخشى از آن را سهم آقاى فتح الله زاده دانست. قربانى افزود: از زمانى كه واعظى آشتیانى به استقلال آمده هم از لحاظ مالى و هم سایر مسایل هیچ گونه مشكلى نداشتیم. خوشبختانه تعامل بسیار مناسبى بین بازیكنان و كادر مدیریتى وجود دارد اما باید قبول كرد مدیریت در باشگاه استقلال تهران بسیار سخت است.
قلعه نویى: برهانى در حد اروپا بازى مى كند
تهران IranSport.Net - تیم استقلال فردا در ورزشگاه آزادى مقابل صباى قم صف آرایى خواهد كرد. این دیدار براى هر ۲ تیم از اهمیت بالایى برخوردار است. امیر قلعه نویى، سرمربى استقلال با تأیید این مطلب اظهار داشت: تیم من صدرنشین لیگ است و در حال حاضر نمى خواهیم این صدرنشینى را از دست بدهیم. به همین خاطر باید ۳ امتیاز دیدار با صبا را كسب كنیم تا همچنان در رده اول جدول رده بندى به كار خود ادامه دهیم. وى ادامه داد: بازى كردن مقابل شاگردان فیروز كریمى همیشه این نوید را به هواداران داده است كه شاهد یك بازى جذاب باشند چرا كه هر ۲ تیم در این بازى به دنبال ارائه یك بازى هجومى براى هر ۳ امتیاز مسابقه هستند. قلعه نویى خاطرنشان ساخت: ما روى صبا شناخت كافى داریم. نقاط ضعف و قوت این تیم را شناسایى كرده ایم. مى دانیم خط هافبك صبا نقطه قوت آنهاست و نقاط ضعف این تیم را هم پیش خودمان به امانت نگاه مى داریم. سرمربى استقلال در مورد رویارویى فیروز كریمى با استقلال نیز گفت: در فوتبال حرفه اى دنیا این صحبت ها معنایى ندارد. كریمى فصل پیش در استقلال حضور داشت و اكنون در صبا مربیگرى مى كند. من به عنوان جانشین كریمى در استقلال به وى احترام مى گذارم چرا كه او استاد من است. با این حال امیدوارم استقلال در بازى فردا پیروز شود. وى با ابراز خرسندى از موفقیت هاى اخیر استقلال تصریح كرد: از وقتى پاى به رقابت هاى لیگ گذاشتیم فقط در جهت موفقیت استقلال تلاش كردیم واكنون مزد زحمات خود را گرفتیم. این موفقیت ها حاصل تلاش تمام بازیكنان و اعضاى كادرفنى تیم مى باشد. به نظر من اگر همفكرى و مشاركت آنان نبود شاید در حال حاضر در صدر جدول نبودیم چرا كه بدون همفكرى و مشاركت هیچ كارى به درستى انجام نخواهد شد. قلعه نویى در رابطه با جمع كردن حاشیه هاى اطراف استقلال اعلام كرد: در وهله اول خوشحالم كه حاشیه هاى پیرامون تیم پراكنده شد و اكنون در شرایطى كم حاشیه بازى هاى خود را ادامه مى دهیم. این را هم اضافه كنم كه من به تنهایى این حاشیه ها را جمع نكردم بلكه یكدلى و اتحاد همه عوامل باعث شده تا بتوانیم با حل كردن مسائل كلى به مشكلات جزیى هم تسلط داشته باشیم. البته برخى ها دوست ندارند این موفقیت ها را در استقلال ببینند و با ایجاد حاشیه هایى قصد تخریب استقلال را دارند. مهمترین این حواشى این است كه مى گویند ما با چند بازیكن صبا تماس گرفته و آنها را هوایى كرده ایم. به آنها مى گویم كه به هیچ وجه در كار خود موفق نخواهند شد چرا كه من این اجازه را به آنها نمى دهم. او در مورد وضعیت هاشم بیك زاده افزود: بیك زاده در تمرینات بسیار عالى عمل مى كند و تازه همان بازیكن مورد نظر من شده است. هاشم كنونى با بیك زاده ابتداى فصل تفاوت بسیارى دارد. او واقعاً پیشرفت كرده و امیدوارم روزبه روز بهتر هم بشود. وى درباره غیبت برهانى در بازى با صبا گفت: آرش در این فصل بسیار خوب كار كرده و ۱۵ گل هم براى ما به ثمر رسانده است. قطعاً نبود او مشكلاتى را براى ما به وجود خواهد آورد. با این حال فكر مى كنم بازیكنان دیگر مى توانند جاى آرش را پر كنند تا در امر گلزنى مشكلى نداشته باشیم. به هر حال فكر مى كنم برهانى در حد اروپا بازى مى كند. قلعه نویى در پایان صحبت هایش اضافه كرد: با این كه در صدر جدول قرار داریم اما هنوز ضعف بسیارى در تیم ما وجود دارد كه باید آنها را پوشش دهیم. استقلال روند رو به رشدى را در پیش گرفته است و بازى به بازى بهتر مى شود. در این بین هواداران نیز نقش قابل توجهى در موفقیت هاى استقلال دارند. امیدوارم مقابل صبا سكوهاى ورزشگاه پر شود تا با حمایت آنها با قدرت به پیروزى برسیم.
سعی میكنیم صبا را با گلهای زیاد به خانه بدرقه كنیم
هورا اسپرت : سرمربی تیم استقلال گفت : با هر تیمی كه كار كردهام آن را به تیمی هجومی تبدیل كردهام و حالا استقلال نیز همین شرایط را دارد .
قلعه نویی افزود : به تیم هجومی علاقه زیادی دارم و حالا استقلال این شرایط را پیدا كرده و توانایی اینكه حریفان خود را با گل های زیاد از پیش رو بردارد را دارا است.
وی ادامه داد : در دیدار مقابل صبای قم هم چنین وضعیتی را داریم و با توجه به اینكه احترام زیادی به فیروز كریمی می گذارم و او را جز مربیان بزرگ میدانم، اما سعی میكنیم صبا را با گلهای زیاد به خانه بدرقه كنیم.
سرمربی تیم استقلال در پایان گفت : امیدوارم بتوانیم سه امتیاز این بازی را از آن خودمان كنیم تا نتیجه رفت جبران شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)