تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1645 از 2014 اولاول ... 6451145154515951635164116421643164416451646164716481649165516951745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,441 به 16,450 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نيكبخت: روز خوبي را برابر سپاهان رقم مي‌زنيم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در ديدار مقابل سپاهان روز خوبي را رقم خواهيم زد.

علي رضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: سپاهان تيم قدرتمندي است اما ما پرسپوليس هستيم و همه مي دانند مقابل ما نمي‌توانند روز راحتي را داشته باشند.
    وي تاكيد كرد: خاطرات فصل گذشته زياد براي من مهم نيست ولي هواداران مطمئن باشند پرسپوليس در ديدار روز جمعه مقابل سپاهان يك خاطره شيرين را رقم مي‌زند.
    نيكبخت ادامه داد:‌ من نمي‌دانم چرا هنوز چند هفته به پايان ليگ برتر مانده؛ مي گويند نااميد شده‌ايم. همه خيال مي‌كنند كار پرسپوليس براي قهرماني تمام شده اما من اين عقيده را ندارم. هنوز راه قهرماني ما هموار است.
    نيكبخت خاطرنشان كرد: اميدوارم با ارائه يك بازي زيبا بتوانيم 3 امتياز حساس را برابر سپاهان كسب كنيم.
    ديدار سپاهان و پرسپوليس روز جمعه در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي شود

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در دفتر باشگاه
    جلسه هيات مديره پرسپوليس شب گذشته برگزار شد
    خبرگزاري فارس: جلسه هيات مديره پرسپوليس شب گذشته به مدت 2 ساعت در دفتر باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين جلسه در مورد بازي‌هاي پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا، جام حذفي و مسائل مالي باشگاه بحث و تبادل نظر شد.
    بحث در مورد 3 بازيكن خارجي كه قرار است با تشخيص وينگادا يكي از آنها به پرسپوليس ملحق شود از ديگر مباحث جلسه شب گذشته بود.
    در اين جلسه همچنين در خصوص حضور كاروان پرسپوليس در عربستان و همچنين برنامه‌هاي وينگادا در ليگ قهرمانان آسيا بحث و تبادل‌نظر شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

پيروزي الهلال مقابل النصر
    حريفان پرسپوليس و صبا به فينال جام پادشاهي عربستان رسيدند
    خبرگراري فارس: شب گذشته در مرحله نيمه نهايي مسابقات جام پادشاهي عربستان، الهلال از سد النصر گذشت و به فينال رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در مسابقه شب گذشته و از مرحله نيمه نهايي، الهلال با نتيجه يك بر صفر النصر را شكست داد تا حريف الشباب در ديدار نهايي مسابقات جام پادشاهي عربستان شود.
    در اين ديدار پر برخورد كه 7 بازيكن اخطاري و يك اخراجي را به همراه داشت، براي آبي پوشان الهلال كريستين ويلمسون بازيكن 29 ساله سوئدي در دقايق ابتدايي بازي گلزني كرد تا اين ديدار پس از 90 دقيقه با همين يك گل به نفع الهلال به پايان برسد.
    داور مسابقه در اين ديدار، ماجد المرشدي از الهلال را در دقيقه 40 اخراج كرد.
    ديدار نهايي جمعه آينده و در ورزشگاه ملك فهد شهر رياض بين 2 تيم الهلال و الشباب برگزار خواهد شد.
    الهلال در گروه يك مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به همراه تيم‌هاي پاختاكور ازبكستان، الاهلي امارات و صباي قم قرار دارد و الشباب هم با تيم‌هاي الغرافه قطر، پرسپوليس و برنده ديدار الشارجه امارات و دمپوي هند در گروه 2 مسابقات ليگ قهرمانان به مبارزه مي‌پردازد.
    ليگ عربستان به دليل انجام اين رقابت ها تعطيل است و از يازدهم اسفند ماه پيگيري خواهد

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    وينگادا: تا آخرين روز ليگ براي قهرماني مي‌جنگيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هرگز ناميد نمي شوم و تا آخرين روز ليگ براي قهرماني مي‌جنگم.

نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي روز جمعه برابر سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيم بزرگي است و مي دانيم كار سختي برابر آنها داريم.
    وي افزود: به دنبال شناخت بيشتري از اين تيم تا روز مسابقه هستم. البته پيرواني سپاهان را به خوبي مي‌شناسد و از تجارب او استفاده خواهم كرد.
    وينگادا در خصوص اظهارنظرش پس از بازي با برق شيراز درباره قهرماني استقلال عنوان كرد: حرف هايم درست منعكس نشده و سوء تفاهماتي به وجود آمده است. من هميشه با اميد زندگي مي ‌كنم و براي پرسپوليس روزهاي خوبي را متصور هستم. دوست دارم تيمم تا روز آخر ليگ بجنگد.
    وي در خصوص عدم حضور چند بازيكن اصلي‌ پرسپوليس در بازي با سپاهان تصريح كرد: مشكلي است كه بايد با آن كنار بيايم. محروميت و مصدوميت جزيي از فوتبال است. من به نيمكت تيمم اعتقاد دارم و اميدوارم بازيكناني را كه به ميدان مي‌فرستم جايگزين هاي خوبي باشند.
    وينگادا در مورد حضور پسيرو؛ مربي پرتغالي در تيم ملي عربستان گفت: او يكي از بهترين دوستان من و مربي خوب و با افكار حرفه اي در عرصه فوتبال است اما كار سختي پيش رو دارد چون شرايط عربستان در حال حاضر خطرناك است.
    وي اضافه كرد: مطمئن هستم او مي‌تواند تيم عربستان را دگرگون كند اما بايد يك روز سخت را مقابل تيم ملي ايران سپري كند.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جالبه بازی هایی که ما میهمان هستیم رو میندازند جمعه که تماشاگرای بیشتری براشون بیاد

بازی هایی که میزبان هستیم میزارن وسط هفته اون هم ساعت 2 ظهر که کسی نتونه بیاد استادیوم

و دقیقا برای اون ها بر عکس هستش

میهمان که هستند شنبه وسط هفته گذاشتند

میزبان هم باشند جمعه اون هم ساعت 4 بعد از ظهر که همه بیان استادیوم

دقت هم کنید اکثر بازی هاشون آخرین بازیه هفته هستش تا از نتایج همه بازی ها خبر داشته باشند و با خیال راحت با باند علی تبانی کنند

ابر و باد و مه و خورشید و فلک و سازمان تربیت بدنی دست به دست هم دادند تا بعضی تیم ها قهرمان بشند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حرف شما درست ولی نمی دونم چرا این چند هفته چرا بازی های استقلال اخرین بازی هست

ظلم در حق باشگاه ای مدعی دیگه مثل ذوب و ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جالب بود اینجوری نگاه نکرده بودم موضوع رو

حال تو اصفهان ورزشگاه رفتن دل شیر می خواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

با همه احترام به دوستان اصفهانی من شنیدم که ورزشگاه فولاد شهر ترسناک ترین ورزشگاه ایرانه!
    حتی از مشهد هم خطرناک تره!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خطيبى: اميدوارم به پرسپوليس گل بزنم

ايران ورزشى - مهاجم تازه از امارات برگشته سپاهان كه خاطره خوشى از گلزنى به سرخابى ها دارد، مى خواهد اين بار هم گلزنى در سپاهان را از پرسپوليس شروع كند. او اميدوار است سه امتياز به تيمش برسد دليل هم دارد: «شخصيت سپاهان از هر نظر بالاتر از پرسپوليس است. مطمئنيم تهرانى ها با شكست سوغات تلخى را به پايتخت مى برند. ديدار خيلى حساسى است، اما سپاهان براى اينكه حضورش در ليگ قهرمانان همچنان تداوم داشته باشد، سه امتياز بازى پرسپوليس را براى خودش كنار گذاشته.» خطيبى كه يكى از بازيكنان محبوب كاظمى در خط حمله محسوب مى شود، يكى از دلايل اطمينان از پيروزى سپاهان را حضور سرمربى اين تيم مى داند: «كاظمى توانايى اش را با اقتدار مقابل پرسپوليس به سرمربى پرتغال نشان مى دهد. تيم هاى مطرح و نامى هميشه مقابل فرهادخان مغلوب محض بودند. روز جمعه مى بينيد كه سه امتياز به سپاهان مى رسد. اميدوارم بتوانم گلزنى كنم و در اين پيروزى بيشترين سهم را داشته باشم.»

ايران ورزشى- سپاهانى ها با كاظمى براى گرفتن انتقام از پرسپوليس خيلى اميدوارند. محرم نويد كيا كاپيتان با تجربه سپاهان هم همين طور فكر مى كند. او كه مقابل پيكان هم به خاطر مصدوميت بازى نكرد و احتمال دارد به بازى با پرسپوليس هم نرسد، مى گويد: فرهاد كاظمى در شكست دادن تيم هاى مطرح تخصص خاصى دارد. با درايت او و انگيزه بازيكنان روز تلخى را براى وينگادا و شاگردانش رقم مى زنيم. سه باخت متوالى، به خصوص بازى برگشت سال قبل كه پرسپوليسى ها با گل دقايق پايانى قهرمانى را از سپاهانى ها گرفتند حسابى براى اصفهانى ها گران تمام شد، آنها اين بار مى خواهند همه چيز را جبران كنند. نويدكيا كه غايب بزرگ اين بازى محسوب مى شود مى گويد: چه من باشم و چه نباشم، خلأ نبودنم احساس نمى شود هواداران سپاهان مدت هاست از ما مقابل پرسپوليس پيروزى مى خواهند. تعصب آنها و حمايت شان به ما انگيزه لازم را مى دهد. روز جمعه به پرسپوليس رحم نمى كنيم. مى خواهيم با قربانى كردن پرسپوليس بعد از مدت ها شادى را به هوادارانمان هديه كنيم.

ايران ورزشى- در گل زدن به پرسپوليس يك جورهايى مهارت هم دارد. سال قبل در بازى رفت يك گل زد، امسال هم دو بار اما او و سپاهان ناكام بزرگ نام گرفتند. به همين دليل است كه عمادرضا حالا از انتقام ويژه، تسويه حساب با پرسپوليس حرف مى زند. در چند بازى گذشته پرسپوليسى ها با خوش شانسى اما به زحمت و با چنگ و دندان از دست ما فرار كردند و نفس راحتى كشيدند اما اين بار قرار نيست اين اتفاقات بيفتد. روز جمعه يك روز سخت براى پرسپوليسى ها مى شود. آنها خاطرات تلخى ازشكست هاى سنگين و سرنوشت ساز مقابل ما داشته اند و اين بار هم چنين اتفاقى برايشان مى افتد.
    عمادرضا هنوز باختى را كه منجر به از دست رفتن قهرمانى سپاهان شد، فراموش نكرده و دلش پر است. اتفاقاً امسال در بازى رفت در آزادى خيلى تلاش كرد، ۲ گل هم زد اما ۳-2 باختند و با دست خالى به اصفهان برگشتند: «پرسپوليس پارسال در دقايق اضافى به صورت عجيب و غريب به گل رسيد. حالا ما يك انتقام به آنها بدهكاريم. روز جمعه با پرسپوليس مى خواهيم تسويه كنيم.»

هنوز هم يادشان نرفته. با يك مساوى سپاهان مى توانست قهرمان ليگ هفتم شود. اما گل سپهر تمام معادلات را به هم زد. گل احسان حاج صفى مى توانست جواز قهرمانى را مال سپاهان كند اما اين اتفاق نيفتاد. هافبك سپاهان اما با اميدوارى زيادى از بازى روز جمعه مى گويد: پرسپوليس براى ما فرقى با ديگر تيم ها ندارد. شكست دادن اين تيم هم مثل بقيه تيم ها است اما اين بار مى خواهيم با گرفتن ۳ امتياز از پرسپوليس، نشان دهيم كه از هر نظر شايستگى هاى ما از آنها بيشتر است. مى خواهيم يك پيروزى به يادماندنى را به هواداران بدهيم.
    احسان حاج صفى هافبك جوان اصفهانى ها براى گفته هايش دليل دارد: «وينگادا و شاگردانش نمى توانند مقابل ما عرض اندام كنند. آنها با دست خالى به تهران برمى گردند. سپاهان نايب قهرمان آسيا است و اولين تيم ايرانى است كه در جام باشگاه هاى جهان بازى كرده. قطعاً شايستگى هاى ما بيشتر از پرسپوليسى ها است. آنها هنوز رنگ فينال آسيا را نديده اند. با فرهاد كاظمى ما پيروز مسابقه هستيم و پرسپوليس بازنده.

خدا کنه جمعه روشون کم شه

کریمی و پتروویچ نرسن فاتحمون خوندس!!!

بچه ها اگه غیرت دارن باید جمعه نشون بدن...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حال تو اصفهان ورزشگاه رفتن دل شیر می خواد
    کاملا درسته!!! اونم اگه بخوای بری تو پرسپولیسی ها ....
    من خودم تا حالا بازی سپاهان پرسپولیس رو نرفتم ولی چند تا از رفیقای پرسپولیسیم که رفتن بدون استثنا همشون رفتن تو سپاهانی ها : دی

با همه احترام به دوستان اصفهانی من شنیدم که ورزشگاه فولاد شهر ترسناک ترین ورزشگاه ایرانه!
    تو جاهای دیگه بخاطر جو ورزشگاه و تعداد تماشگر ها و میگن ترسناکه ، اما اینجا بخاطر پرتاب اشیا و کور شدن و اینا میگن ترسناکه
    راستی یه چیز عجیب رو بگم .... میدونستین ساکت موقع بازی های سپاهان مخصوصا بازی با پرسپولیس و استقلال میره یه سری از زندانیهای گردن کلفت و معروف رو آزاد میکنه و یه پولی بهشون میده اینا هم هرکدومشون 200-300 نفر دیگه رو با خودشون میارن استادیوم و .... دیگه واسه همینه که اینقدر جو این بازیها وحشتناکه و طرف ترقه رو میخوابونه تو چشم سرباز و از این چیزا

شاید خنده دار باشه و باور نکنید ولی 100 درصد عین واقعیته ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •