سلام من بازی Gears of Warرو خیلی وقت پیش نصب کردم ارور داد و حالا هم بعد از مدتها دوباره نصب کردم همین ارور رو داد این ارور مربوط به چی هست
wargame-g4wlive.exe
ویندوز من سون هست ولی روی اکس پی قابل اجرا هست
ممنون
سلام من بازی Gears of Warرو خیلی وقت پیش نصب کردم ارور داد و حالا هم بعد از مدتها دوباره نصب کردم همین ارور رو داد این ارور مربوط به چی هست
wargame-g4wlive.exe
ویندوز من سون هست ولی روی اکس پی قابل اجرا هست
ممنون
سلام دوستان
من بعد از سالها دوباره POP2 رو نصب کردم و دارم میرم! منتها الان که رسیدم آخرش میبینم 8 تا Life Upgrade بیشتر نرفتم و نمیدونم کدومشو نرفتم!!!
این عکس اتاق ساعت شنی بازیه:
فقط اینجا یه نمادی از Life Upgrade هست! گفتم شاید کسی بدونه کدومو جا انداختم!!!
ممنون
EDIT
بازی POP The Forgotten Sands هم رو سیستمم اجرا نمیشه! صفحه سیاه میشه و هنگ می کنه یا Ubisoft Luncher رو میخواد Update کنه! از چند تا سایت بازی و دانلود و از چند تا فروشگاه من کرک رو و بازی رو تهیه کردم، همشون همینجوری بودن! یادمه یکی هم از دوستم گرفتم که قبلا رو سیستمش نصب بوده و بازی می کردیم! مشکل کجاست؟!
Last edited by MRHArtsClube; 13-09-2012 at 21:41.
سپهر جان احتمالا شما همون نسخه ای رو داری که پست قبلم گفتم
موقع نصب کلا سه گزینه هست اولی و دومی(دایره ای ها ) تک انتخابیه (یعنی یا اولی رو میتونی بزنی یا دومی) و فکر کنم بازی رو حالت پیش فرض گزینه دوم رو انتخاب میکنه شما اولی رو بزنی درست میشه
با گزینه سوم هم کار نداشته باش و بزار باشه
g4wlive = Games for Windows LIVE
یه ذره رمزی گفته اون برنامه رو نصب کنی حل میشه
این ارور رو موقع اجرای بازی میگیرید؟
چون مربوطه به بخش مولتی پلیر بازی که کرک مخصوص داشت اما من کرک رو تست نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای بازی که هستمحتوای مخفی: راهنما
Last edited by Meysam Raz; 14-09-2012 at 01:55.
سلام الان من یک بار دیگه بازی رو نصب کردم همون طور که شما میثم جان گفتین گزینه اولی رو زدم و بازی رو اجرا کردم از همون اول که بازی worms reloded رو اجرا کردم زبان بازی من انگلیسی شده بود ممنون از کمک شما نمی دونید که من چه قدر خوشحال هستم.![]()
Last edited by sepehr 2011; 14-09-2012 at 18:33.
من بازی i am alive یه بار نصب کردم.چون مشکل تو اجرا داشت.پاکش کردم. وقتی که میخوام بازی رو دوباره نصب کنم میگه که باید نسخه قبلunistallکنی.حالا موقع unistallاین ارور رو میده.
error number:0.80040702
description:failed to load dll:
game unistall helper setup will now terminate.
لطفا یه راهنمایی کنید؟
با نرم افزارهای uninstaller بازی حذف کن یا می تونی از قسمت Add Or Remove Program خود ویندوز بری و حذفش کنی یا کلا پوشه ی بازی حذف کن![]()
کمکککککککک
بازی کالاف6 وقتی اولین مرحلهact ||| رو میخواد بیاره تو لادینگ صفحه سیاه میشه و این پیغام میادdisc read error
اقا جونه من مگه کامله i am alive اومده من رفتم پرسیدم میگن دموش هست فقط
این مشکل تو mw3 هم بود دلیلش این بود که راهو اشتباه رفتیم و باگ بود
باید از یه راه دیگه میرفتیم
برای شمام شاید این باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)