خوب اون کابلی که سرشون سفید قرمز هست واسه خروجی صدا هست دیگه....مرسی بزرگوار
اما خروجی صدا رو چیکر کنم ؟
خوب اون کابلی که سرشون سفید قرمز هست واسه خروجی صدا هست دیگه....مرسی بزرگوار
اما خروجی صدا رو چیکر کنم ؟
سلام بچه ها خوبین
قیمت داش میثم خودمونه
XBOX360 Elite ۳۵۰
XBOX360 arcad ۲۳۵
خوشم مياد مثل قاصد خوش خبر مياي پست ميدي.هر دفعه قيمت رو گفتي كلي ارزون شده.
حالا دليله ارزون شدن چيه؟!
من شنيده بودم تا مهر و آبان قيمت بالاست.اتفاقي افتاده؟!
سلام
ممکنه ایکس باکس جدیده بازی هایی رو بخونه که این قدیمی ها نخونه.ممکنه این ایکس باکس جدیده نیاز به آپدیت نداشته باشه؟
یا یه ریجن مخصوص به خود داشته باشه؟مثلا ریجن 1 2
سلام دوستان خسته نباشید
یک سوال داشتم می خواستم بدونم که آیا می شه از فلش مموری به عنوان هارد برای Xbox 360 استفاده کرد.
با تشکر
سلام. نه غیر ممکن هست این که بازی های رو بخونه که این قدیمی ها نخونن.سلام
ممکنه ایکس باکس جدیده بازی هایی رو بخونه که این قدیمی ها نخونه.ممکنه این ایکس باکس جدیده نیاز به آپدیت نداشته باشه؟
یا یه ریجن مخصوص به خود داشته باشه؟مثلا ریجن 1 2
این جدیدا هم نیاز به اپدیت داره.
الان هم همه ۳۶۰ تا ریجن دارن.
سلام دوست عزیز. بله میشهسلام دوستان خسته نباشید
یک سوال داشتم می خواستم بدونم که آیا می شه از فلش مموری به عنوان هارد برای Xbox 360 استفاده کرد.
با تشکر![]()
محیط live از طریق اینترنت فراهم می شه؟ اصلا چه جور محیطی هست؟ این هدست برای چتیدن به کار می ره؟1- هدست :
دستگاهی که برای مکالمه در محیط LIVE به کار میرود و هیچ استفاده ای در بازی ندارد و شما نمی توانید صدای بازی را از طریق آن بشنوید
این وسیله ارزش خرید داره؟7-Play chargekit:
این وسیله که یک شارژر و یک باطریه ی موبایلی قابل شارژ برای دسته ی Xbox 360 شما است که با آن میتوانید به طور میانگین حدود 4 روز بازی کنید و ازش لذت ببرید.(این وسیله در تمام فروشگاه های معتبر موجود میباشد)
راستی بچه ها کسی تا حالا از طریق نت بازی کرده ؟ اصلا توی ایران امکانش هست؟من سرعتم 128 هست چه جوریاست؟
سلام.محیط live از طریق اینترنت فراهم می شه؟ اصلا چه جور محیطی هست؟ این هدست برای چتیدن به کار می ره؟
بله با اینترنت کار داره.
به این درد میخوره که مثلا وسط بازی با هم گروهتون صحبت کنید.
اگه زیاد با xbox360 بازی میکنید بله خوبه.این وسیله ارزش خرید داره؟
راستی بچه ها کسی تا حالا از طریق نت بازی کرده ؟ اصلا توی ایران امکانش هست؟من سرعتم 128 هست چه جوریاست؟
بله خیلی ها هستن که بازی میکنن خیلی. سرعت ۱۲۸ ملاک نیست باید دید سرعت دانلود چه مقدار هست. الان واسه من ۱۲۸ هست از صبا نت گرفتم ولی سرعت دانلودم ۱۰۰ کیلو بایت هست
سلام شما سرعت دانلودت 100 کیلو بیت هست نه بایت
راستی یه سوال .. من چند وقته بازی نخریدم یه بازی توپ معرفی میکنید؟ red dead رو بازی کردم
بچه ها این اسلیمها رو هم تونستن هــک کنن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)