اقا لطفا جو الکی نده ویندوز 10 بدون اجازه چیزی ب کسی نمیده share نمیکنه لطفا اطلاعاتتونو بیشتر کنید
اقا لطفا جو الکی نده ویندوز 10 بدون اجازه چیزی ب کسی نمیده share نمیکنه لطفا اطلاعاتتونو بیشتر کنید
من بیشتر احتمال میدم آپدیت امنیتی 1 گیگی که اخیرا برای ویندوز ده ارائه شد عامل تمام شدن ترافیک 1 گیگ شما باشه نه قابلیت WiFi Sense
پیشنهاد میشه حداقل در خانه از داخل صفحه ی تنظیمات مودم دسترسی های وایرلس رو بر اساس MAC Address تعریف کنین تا احتمال سرقت ترافیک بکلی منتفی بشه
کار ساده ای که زحمتش در حد یک copy/paste مک آدرسهای متصل در فهرست مجازه. با اینکار لزومی هم به تعریف رمز وایرلس نخواهد بود ...![]()
نه رمز خیلی مهمتر از مک ادرسه.مک ادرس میشه دستی عوض کرد و جعل بشه! ب عنوان ی مکمل خوبه نه اینکه رمز نذاری مک ادرس فیلترینگ فعال کنی! رمز هم فقط 10 رقمی حداقل wpa2 چیزی
QSS یا WPS غیر فعال بشه
ی مورد دیگه رمز شماره موبایلتون نذارین ک راحت کرک میشه با ی دیکشنری مخصوص...اکثر ایرانیا شماره موبایل میذارن
Last edited by ArashMiniStar; 10-08-2015 at 11:00.
زنگ زدن از مخابرات که شما طرح فلان داری و حجمت تموم شده و مصرفت بالاس و بیا 50 گیگ ببر 130 تومن تازه 64 تا شارژ میشه
دیگه تا گفت شروع کردم به روزه خوندن که شبانه چی شد نامحدود چی شد این چه وضعشه که فقط باید از مخابرات بگیریم و قطعی و فلان و فلان و فلان
برگشته میگه مگه شهرهای دیگه روی فیبر نوری میتونن از شرکتهای دیگه بگیرن؟ طرف خودش خبر نداشت!
الانم که رفتم تو سیستم میزنم برای 50 گیگ نوشته 97 تومن
چه میشه گفت واقعا!
+
یکم سرم خلوت بشه اون قضیه بررسی طرح های سایر ispها رو انجام میدم و این بحث نامحدود و انحصار فیبر نوری رو هم میندازم تنگش یه شکایت درست درمون از مخابرات بکنیم
متنش رو هم میذارم هرکی خواست استفاده کنه
حتی میتونید از طرف دوستاتون تو سامانه شکایت کنید و شماره تلفن اونها رو بدین
من با یکی از دوستام صحبت کردم اونم از مخابرات شاکیه گفت از طرفش شکایت کنم
آخه نمیشه که نگرفتبا این تعرفه ها و سرویس ها اصلا بصرفه نیست کسی 1 یا 2 ساله بگیره
اگر همه دست نگهدارن و به همون طرحهای یکی دو ماهه اکتفا کنن مخابرات رو میشه براه آورد
اگه میشد از شرکت دیگه ای گرفت آره ولی به هر حال بای بخریم طرح یک ماه با یه ساله هم اون قدرها تفاوتی نداره به نظرم چون یه ماهه رو باید ماه بعد تمدید کنی و به هر حال پول میره جیب مخابرات
دسترسی بقیه گرفته میشه ولی خود مخابرات که نه
دقیقا بعد از اینکه همین کار رو کردم بیست و چند گیگم کم شد و آخرشم کسی پاسخگو نبود
به بنده خدا میگم من با گوشی خودم که رمز وایفای رو هم دارم نمیتونم وصل بشم و مودم بهم ip نمیده ولی نتیجه ای نداشت
البته این اتفاق تو سیستم قبلی افتاد تو این partak که تا حالا از این لحاظ مشکلی نبوده
سلام واسه طرح های شبانه جوابشون چی بود ؟ امیدی هست به روال گذشته برگرده ؟ و کمپین هاشون مثل ادم بشه طرح هاش ؟ جواب چی دادن ؟
مرسی
جواب: "پیشنهاداتتون رو انتقال میدیم"
چی میخواستی بگن؟
طرف فکر کنم کارشناس فروش بود
- - - Updated - - -
جواب: "پیشنهاداتتون رو انتقال میدیم"
چی میخواستی بگن؟
طرف فکر کنم کارشناس فروش بود
باشه.......
سلام
مخابرات جدیدا یه سری طرح داره که 4 تا 9 صبح نوشته با 99 درصد تخفیف و نمایندگی ها نوشتن دانلود رایگان در این ساعت
در مورد سرعتش نوشتن 128 کیلو بیت تا 10 مگابین
کسی نمیدونه ذقیقا سرعتش چقدره؟
128 تا 10 مگ خیلی تفاوت داره
سرعت این طرح در طول روز تا 10 مگ بازه و در ساعات رایگان هم رو 1 مگه
چون کسی نتونه اعتراض کنه که چرا سرعت من در ساعات رایگان از 10 مگ میاد به 1 مگ اونا هم میگن چون سرویس شما 128 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)