شما شرایط خاص هستی مدارکی که میگن رو تو پادگان آموزشیت ارائه بده ، احتمال این که تو شهر خودت بیوفتی زیاد میشه
شما شرایط خاص هستی مدارکی که میگن رو تو پادگان آموزشیت ارائه بده ، احتمال این که تو شهر خودت بیوفتی زیاد میشه
دوست عزیز این مدارک چی هست؟
آیا فوق لیسانس ها رو افسر راهنمایی رانندگی سر چهارراهها می کنند؟ ساعت کاریش از چند تا چنده؟
چه قدر عجله داری شما هنوز که نرفتیاونجا بهتون میگند ولی حالا که خیلی عجله داری : کپی شناسنامه خودت و پدر و مادرت (کپی ها باید برابر اصل باشه - حالا شاید هم نیاز نباشه). اگر پدر و مادر متولد یک شهر هستند اونجا یک فرم بهتون میدند اگر متولد دو شهر جدا هستند دو فرم میدند هر کدوم از این فرمها رو پر میکنید بعد با کپی های شناسنامه میدید به ستاد آموزشیتون. اونا یه برگه (یا دوبرگه) بهتون میدند میبرید ثبت احوال شهر های پدر و مادرتون اونجا تایید میشه دوباره میارید پادگان تحویل میدید. شاید یه مقدار شرایط کار فرق هم داشته باشه و دقیقا این چیزی نباشه که من گفتم من تو آموزشی منشی بودم خودمون مدارک رو میگرفتیم تقریبا مراحل کار به این شکل بود - تا اونجا که یادمه مدارک خاصی نیاز نداره که از حالا بخواید به فکر باشید. البته فکر کنم فوق لیسانس ها شهر خودشون میوفتند
Last edited by gooride; 02-07-2013 at 15:33.
مدارک همینایی بود که رفیقمون گفت
ولی من متوجه نشدم شما فوق لیسانسی
معمولا فوق لیسانس ها شهر خودشون میوفتن
نمیدونم افسر چهار راه میشه یا نه
ولی با یکیشون که صحبت میکردم میگفت یه روز در میون ، یک روز 8 ساعت و یه روز 12 ساعت و روز بعدش دوباره 8 ساعت همینجور چرخشی شیفت میدن تاااااااااااااااااااااااا اااا خدمتشون تموم بشه
البته میگفت بعضی روزا ممکنه بهشون آماده باش و اینچیزا بخوره که بیشتر میشه ساعت شیفتا![]()
سلام
هفته ای یه روز استراحت داری بقییه روزا از صبح 6.30 تا 1 وبعد از ظهرا 3.5 یا 4 تا 8.30 .
البته روزای اماده باش که بطبع بیشتر میشه و تا پایان اماده باش (مثلا همین انتخابات تا 3 نصفه شب تو خیابان بودیم ).
واس چهار راه هم بستگی به رئیس بخشت داره احتمال داره سرباز صفر بزاره احتمالم داره افسر بزاره همه چیز دسته رئیس بخشته .
البته افسر 4 راه 24 - 24 خدمت میکنن ولی بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت .
زیر 6 ماه حضور در جبهه کسری شامل حال مشمول نمیشه .
6تاپایان8ماه 2 ماه کسری
9تاپایان11ماه 3
12تاپایان14ماه 4
15تا پایان17ماه 5
18تاپایان20ماه 6
21تاپایان23ماه 7
24تاپایان26ماه 8
27تاپایان29ماه 9
خوب طبق قولی که به سایر دوستان به جز یک نفر داده بودم بخش نامه رو میذارم تا دوستان استفاده کنند :
سلام علیکم
با استناد به شماره .............. ستاد کل نیرو های مسلح که طی نامه شماره ......................... معاونت نیروی انسانی آجا به این معاونت واصل گردیده در خصوص کسر خدمت فرزندان ایثارگران بشرح زیر جهت اجرا اعلام می گردد :
1- کلیه مشمولین سال 90 ( 72 و قبل ) که به سن مشمولیت رسیده و در سال 90 غایب نبوده و بر اساس قانون خدمت وظیفه تاکنون به خدمت اعزام نشده اند مانند ادامه تحصیل و یا در حین خدمت می باشند در شمول مقررات کسر خدمت ابلاغی می باشند .
2- کارکنان وظیفه ای که که در شمول ابلاغیه بخشش غیبت سنواتی قرار گرفته اند به عنوان مشمولین غیر غایب بند 1 خواهند بود .
3- کلیه کارکنان وظیفه حین خدمت حایز شرایط ابلاغی می بایست کسر خدمت خود را از یگان سازمانی والدین خود دریافت و به یگان خدمتی ارایه و در صورت تایید سازمانوظیفه عمومی ناجا از کسر خدمت بهره مند گردند .
4- کلیه مشمولین غیر غایب سال 90 که دفترچه اعزام بخدمت خود را اخذ نموده و آماده اعزام در ماه های بعدی می باشند . نیاز به تغییر برگه اعزام خود نداشته و می توانند کسر خدمت خود را اخذ و پس از اعزام به یگان خدمتی تحویل نمایند و در صورت تایید سازمان وظیفه عمومی ناجا از کسر خدمت بهرمند شوند .
5- مشمولینی که در سال 90 واجد شرایط بودهو به دلایل قانونی به خدمت اعزام نشده و در سال های بعد به خدمت اعزام میگردند در حال حاضر نیاز به اقدام خاصی در خصوص دریافت کسر خدمت ندارند بلکه به هنگام اعزام قانونی و اخذ دفترچه آماده به خدمت بایستی کسر خدمت خود را به دفاتر پلیس + 10 تحویل نمایند تا توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا بررسی و در صورت تایید آن سازمان از کسر خدمت بهره مند خواهند شد .
6- تشخیص غیبت مشمولین متولد سال 72 و قبل بر عهده سازمان وظیفه عمومی ناجا و نیرو های مسلح مسوولیتی در این خصوص ندارد و سازمان وظیفه عمومی نیز این وظیفه را با توجه به ثبت کسر خدمت در سامانه برای مشمولین در حال حاضر و دارای دفترچه آماده به خدمت و همچنین ثبت از طریق پلیس + 10 برای مشمولینی که در آنده اعزام خواهند شد انجام خواهدشد .
7- آخرین مقررات کسر خدمت ابلاغی سال 90 ملاک محاسبه کسری خدمت افراد واجد شرایط خواهد بود و مشمولینی که قبلا بر اساس مقررات های سال های 88 و 89 کسری خدمت را اخذ نموده اند می بایست برای استفاده به یگان های صادر کننده کسر خدمت مراجعه و یگان مذکور باید گواهی صادره را بر اساس مقررات سال 90 اصلاح نماید .
علیهذا خواهشمن است دستور فرمایید نسبت به صدور و ثبت کسر خدمت ایثارگری مشمولان با شرایط فوق بر طبق مقررات اقدامات لازم مبذول فرمایند .
دوست عزیز احتمال افتادنت به تهران 50 -50 هستش ولی احتمال اینکه استان تهران بیافتی بالای 90 درصد هستش ( یعنی یکی از شهر های اطراف خود تهران )![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)