تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1644 از 1746 اولاول ... 6441144154415941634164016411642164316441645164616471648165416941744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,431 به 16,440 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یا علی من با janna رسیدم به دیاموند janna اگر بلد باشی همه ی ساپورت هارو میخوره jannaهیچ کانتری هم نداره
    من تو زندگیم فقط یک جانا حرفه ای دیدم که بنده خدا پاک شد از ادلیستم به دلایلی
    ولی روی این الو جانا خیلی جواب نمیده. چون بازی لیت هستش
    و سیلور گلد برنز مخصوصا روی تانک ساپ مثل ناتیلوس بیلتز لئونا باروم ترش و.... فوکوس می کنند
    و تیم راحت میتونه دشمن رو بکشه. هرچی هم میگی بابا مثلا علی التی می کنه 70% دمیج نمیخوره. از اون طرف ارمر هم داره میشه 80 90% فوکوس نکنید گوش نمیدن

در مورد چمپ هم فقط نیاز به تیم خوب داری تا بری بالا
    اسمش شانسه شما میگی اسکیل و تیم ورک. اوکی تو خوبی
    من حوصله بحث ندارم. الان یک بازی ای که می تونستیم دقیقه 15 ببریم به علت یک افک باروم در تایم 4 5 بازی باختیم
    این اسمش اسکیل و تیم ورکه؟ فیلم هندی که نیست. هرچی زور زدیم جلو بودیم بازی اونها یکی بیشتر هستند و 5 - 4 = 1
    1
    1
    1
    1
    1
    و
    1

- - - Updated - - -

یا علی من با janna رسیدم به دیاموند janna اگر بلد باشی همه ی ساپورت هارو میخوره jannaهیچ کانتری هم نداره
    و سیلور گلد برنز مخصوصا روی تانک ساپ مثل ناتیلوس بیلتز لئونا باروم ترش و.... فوکوس می کنند
    و تیم راحت میتونه دشمن رو بکشه. هرچی هم میگی بابا مثلا علی التی می کنه 70% دمیج نمیخوره. از اون طرف ارمر هم داره میشه 80 90% فوکوس نکنید گوش نمیدن

من حوصله بحث ندارم. الان یک بازی ای که می تونستیم دقیقه 15 ببریم به علت یک افک باروم در تایم 4 5 بازی باختیم
    این اسمش اسکیل و تیم ورکه؟ فیلم هندی که نیست. هرچی زور زدیم جلو بودیم بازی اونها یکی بیشتر هستند و 5 - 4 = 1
    1
    1
    1
    1
    1
    و
    1

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

1
    1
    1
    1
    1
    و
    1

- - - Updated - - -

1
    1
    1
    1
    1
    و
    1

janna اون 50+X دمیجی که اضافه به ADC میکنه رو دسته کم نگیری وگرنه اشتباه بزرگی میکنی خیلی زیاده اون 50 تا دمیج
    janna اتقاقا late game فوق العاده ای داره میخوای بیا یه بازی کنیم من جانا میشم ببین چجوری میرم البته اکانت یکی از دوستان هست runes خیلی خوبی نداره
    بهترین PEEL او بازی رو داره راحت champ های ADC کش مثل rengar talon zed رو ناکام میکنه بشدت
    البته البته اگر یکی از هم تیمی هاتون به یه سری چمپ ها مثل RIVEN ZED TALON LEBLANC فید بدن نه با جانا نمیشه کاری کرد که هیچ faker هم نمیتونه کاری کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در مورد چمپ نه ولی در مورد ساپورت تنها چیزی که نیازه که پلات یا دیاموند بشی همین شانسه
    Last edited by Fiddle; 01-11-2015 at 19:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اقا شما هم امروز قطعی و تایم اوت داشتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا شما هم امروز قطعی و تایم اوت داشتین؟
    dc داشتم . صبح هم پینگم بالا بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اون 50+X دمیجی که اضافه به ADC میکنه رو دسته کم نگیری وگرنه اشتباه بزرگی میکنی خیلی زیاده اون 50 تا دمیج
    janna اتقاقا late game فوق العاده ای داره میخوای بیا یه بازی کنیم من جانا میشم ببین چجوری میرم البته اکانت یکی از دوستان هست runes خیلی خوبی نداره
    بهترین PEEL او بازی رو داره راحت champ های ADC کش مثل rengar talon zed رو ناکام میکنه بشدت
    البته البته اگر یکی از هم تیمی هاتون به یه سری چمپ ها مثل RIVEN ZED TALON LEBLANC فید بدن نه با جانا نمیشه کاری کرد که هیچ faker هم نمیتونه کاری کنه

از بس از جانا همیشه متنفر بودم هیچ وقت این 50 تا رو ندیده بودم. جانا منو ببخش
    اره اون که اره. کلا تیم خوب نباشه که هیچکی کاری نمی تونه بکنی. اول از همه یک تیم خوب نیازه برای برد
    ولی این رفیق سابقم جانا بازی می کرد من تو این 2 3 سال ندیده بودم. میومد بالا گنک میکرد برام =))

اقا امروز انترنت خیلی باحاله. رفتم کاستوم رفیقم تو چمپ سلکت هستش من 20 ثانیه بعد تازه به چمپ سلکت وارد میشم =))
    Last edited by madmaster_3d; 01-11-2015 at 22:32.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان شما با پینگ بالای 150 میتونید با Ali کمبوی Q < W اش رو برید ؟ من هر چی به این خارجی ها میگم حالیشون نمیشه . با فلش Q میکنم میخندن

از بس از جانا همیشه متنفر بودم هیچ وقت این 50 تا رو ندیده بودم. جانا منو ببخش
    اره اون که اره. کلا تیم خوب نباشه که هیچکی کاری نمی تونه بکنی. اول از همه یک تیم خوب نیازه برای برد
    ولی این رفیق سابقم جانا بازی می کرد من تو این 2 3 سال ندیده بودم. میومد بالا گنک میکرد برام =))

اقا امروز انترنت خیلی باحاله. رفتم کاستوم رفیقم تو چمپ سلکت هستش من 20 ثانیه بعد تازه به چمپ سلکت وارد میشم =))
    جالبه اتفاقا منم به همین دلیل تا حالا اون 50 رو ندیده بودم
    از ساپورت های زن به شدت متنفرم

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ببخشید الان از چه سروری شما برای این بازی استفاده میکنین؟
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    مرسی
    یک سری بچه ها اروپای شرقن یک سری غرب
    ولی الان بعضی از شرقی ها هم با ما غربی ها پیوستند
    پس شما هم بیا غرب

- - - Updated - - -

با سلام خدمت دوستان
    مرسی
    یک سری بچه ها اروپای شرقن یک سری غرب
    ولی الان بعضی از شرقی ها هم با ما غربی ها پیوستند
    پس شما هم بیا غرب

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

TSM Doublelift

البته با توجه به مسائلی که توی فصل پیش ، پیش اومد انتظار می رفت که WildTurtle از TSM بره، شنیده ها حاکی از اینه که WildTurtle رفته توی خونه CLG و احتمالا پلیر فصل بعد CLG اه
    فقط مساله اینه که الان TSM = ADC + MidLaner، باید دید توی بقیه رول ها کیارو می گیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •