اینم اسکریپی هست که کار های مورد علاقهتو عدد میکنی تازه میتونی گروه بندی هم کنی بعد میتوی مقدار پول وmotivation و اینا رو بینی چیز عالیه تازه خودشم 99 % ترجمه شده هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اینم اسکریپی هست که کار های مورد علاقهتو عدد میکنی تازه میتونی گروه بندی هم کنی بعد میتوی مقدار پول وmotivation و اینا رو بینی چیز عالیه تازه خودشم 99 % ترجمه شده هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اسکریپ قبلی که گذاشتم کار منوی work رو انجام میده ( که نیاز به گلد داره ) حالا با این اسکریپی که الان میزارم گزینه work + اون گزینه زیر که برای فعال کردن پرمیوم 8 تا کار (صف کار ها رو ) پاک میکنه تا اسکرپیهایی که نصب میکنید جا باشه و خوب نمایش داده بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=========================================
اگه دوست ندارین گزینه های اسکریپ هایی که نصب میکنید ( اسکریپ های دارای منو ) زیر تبلیغ کار نیوفته میتونید با این اسکریپ اونها رو روی بنر کار ها قرار دهید
برای مثال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Baltaza; 29-10-2010 at 22:27.
ماهی گندیده رو من شانسی پیدا کردم ، اون یکی آیتم کوئیست هالووین رو باید چوری بدست بیارم؟
برداشت شکر.جای تو بودم سریع انجامش می دادم.فکر کنم 2 ساعت و نیم دیگه زمانش تموم میشه.فکر کنم.
Last edited by Little Sparrow; 29-10-2010 at 22:43.
2 ساعت فقط ؟ من الان تا یک ساعت و نیم دیگه بگیرم ولی فکر نکنم بیدار باشم!!!
فقط به همون پستت بزار چون علی اون پستت را به پست اول تاپیک ضمیمه کرد
همش یک جا باشه بهتره ....
من میگم همه رو جمع کنیم بعد یک آموزشش میکنیم میزاریم برا بچه هافقط به همون پستت بزار چون علی اون پستت را به پست اول تاپیک ضمیمه کرد
همش یک جا باشه بهتره ....
__________________![]()
کویست فعال شد ( آرش نرو فعلا چون زیاد دوری او دعوت نامه بگیر از شهر کتاریش بعد بهشون ملحق بشو و خودت را پس اوت کن تا زود برسی به اونجا)
Second part
On 30.10 until 5.11, this part of the quest opens:
1º► Henry will have a new quest, finish it.
2º► Go to Ghost town and do the quest there, you will get a Message from the sheriff
3º► Go back to Henry with the Message from the sheriff and finish his quest.
4º► Go to the Sheriff and finish his quest.
5º► look up a new place on the map called The old lady, Go there and finish that quest.
6º► Now you will need to find 3 new items:
Granite mining,
River fishing,
Hunt Coyotes
I do not know yet were to find them, will update this as soon as I find out.
When you got all items go back to the old lady and finish the quest.
7º► Go back to the Sheriff and finish his quest. Accept the next one and you have to duel your bad twin. Finish him and you'll get a phantom drawing:
8º► Go to Henry and you have to win another duel, this time against the Grim Riper himself!! Win and you'll get the Death's Scythe:
باشهفعلا نمیرم بزار این انرژی تموم بشه
دوستان به نظرتون اسکریپی که که بگه مثلا فلان کوئست که نیاز به آیتم داره آیتمش از این کار در میاد و بگه شما لابورشو داری یا نه خوبه؟؟
Last edited by Baltaza; 30-10-2010 at 10:34.
من دقیقا اون طرف ورد هستم. تا ghost town حدود 10 ساعت فاصله دارم. کوئست هالوین چطوریاست؟ یه لول 10 میتونه انجام بده؟ ضمنا من فقط ماهی رو پیدا کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)