تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1644 از 2376 اولاول ... 64411441544159416341640164116421643164416451646164716481654169417442144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,431 به 16,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تركيب احتمالى استقلال در ديدار مقابل صبا

تيم استقلال در چهارچوب رقابت هاى ليگ برتر فردا به مصاف صباى قم خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما، امير قلعه نويى مربى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، بيژن كوشكى، هادى شكورى، پيروز قربانى، هاشم بيك زاده، خسرو حيدرى، فابيو جان واريو، حسين كاظمى، فرهاد مجيدى، سياوش اكبرپور و على عليزاده به ميدان بفرستد. شايان ذكر است، اين ديدار فردا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقيقه با قضاوت احمد صالحى برگزار خواهد شد. آبى پوشان در ديدار رفت با ۳ گل مغلوب صبا شده بودند.

بازم عليزاده! اي خدااااا.............

كاشكي جباري رو بفرسته تو و فرهاد رو يه خط ببره جلو تا از دسته اين پديدهخلاص شيم!

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ازی استقلال و برق شیراز که تمام شد، تلفن همراه چند خبرنگار که مسائل باشگاه استقلال را تعقیب می کنند به صدا درآمد. استقلال بازی را با نتیجه ۴ بر یک برد و همه از این پیروزی خوشحال بودند. البته در این میان یک بازیکن بود که در تماس با خبرنگاران نزدیکش مسائلی را بیان کرد که معمولاً برای خبرنگاران خوشایند است. این بازیکن سرشناس و البته قدیمی، خبر از برخورد تند و شدید سرمربی تیم با یکی از بازیکنان داد و گفت امیر قلعه نویی در رختکن حسابی از خجالت آقای [ ...] درآمده است.
    سلام..
    صبحتون بخیر..
    آخه چقدر شایعه ؟ چقدر مطالب زرد.. اینا خسته نمیشن ؟ دیدن استقلال داره از حاشیه دور میشه، اینجوری میخوان خواننده هاشون زیاد بشه، رو همین حساب اومدن و اینجور مطالب رو نوشتن..
    باید واسه خبرهای روزنامه ها هم قانون بذارن و هر روزنامه یا خبرگذاری که اخبار بدون منبع درستی گذاشت رو جریمه ی سنگین کنن که دیگه از این مطالب ننویسن.
    گیر دادن به برنامه های تلویزیونی. به جای این کارا باید یه قانون سفت و سخت واسه روزنامه ها و خبرگذاری ها ثبت کنن !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تركيب احتمالى استقلال در ديدار مقابل صبا

تيم استقلال در چهارچوب رقابت هاى ليگ برتر فردا به مصاف صباى قم خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما، امير قلعه نويى مربى استقلال قصد دارد تيمش را با تركيب وحيد طالب لو، بيژن كوشكى، هادى شكورى، پيروز قربانى، هاشم بيك زاده، خسرو حيدرى، فابيو جان واريو، حسين كاظمى، فرهاد مجيدى، سياوش اكبرپور و على عليزاده به ميدان بفرستد. شايان ذكر است، اين ديدار فردا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقيقه با قضاوت احمد صالحى برگزار خواهد شد. آبى پوشان در ديدار رفت با ۳ گل مغلوب صبا شده بودند.
    اینارو از خودشون مینویسن.

بعید میدونم علیزاده تو تهران فیکس باشه....

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم عباسفرد رو بزاره !

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به هیچ تیمی تعلق خاطر ندارم و كاملا شانسی و اتفاقی دروازه‌بان استقلال شدم.

امسال قطعا استقلال را قهرمان می‌كردم

حساس‌ترین بازی هفته تحت شرایطی كاملا ویژه برگزار می‌شود. بحث سه اخطاره شدن محمد نوری، تردید و محرومیت فابیو جان واریو و البته ادعای طلب 40 میلیونی فیروز كریمی از استقلال، شكل متفاوتی به بازی استقلال و صبا باتری بخشیده است، آنچه حساسیت این بازی را به اوج می‌رساند باخت 3 بر یك استقلال در بازی رفت است و بدون تردید فردا قلعه‌نویی پس از پیروزی مقابل مس و پرویز مظلومی در اندیشه فتح دومین نبرد حیثیتی است. صرف‌نظر از بازی انتقام‌جویانه، بازی دو تیم یك تماشاگر ویژه هم دارد؛ ناصر حجازی كه تلاش‌هایش برای بازگشت به لیگ‌برتر با ابومسلم نافرجام ماند، پس از اتفاقات فصل گذشته كه او را یك پای تغییر و تحولات استقلال كرده بود نظرات جالبی در مورد بازی فردا دارد.
    گفت‌وگو با مرد شیك‌پوش و چهره كاریزماتیك فوتبال ایران از بررسی ابعاد فنی استقلال آغاز شد:«در تیم فعلی استقلال عنصر خلاقیت به بالاترین حد خود رسیده است. بازیكنان خلاق، تكنیكی و تاثیرگذاری كه امروز در استقلال حضور دارند كمك قابل‌توجهی به شكل‌گیری كارگروهی و رسیدن به اهداف تاكتیكی كرده‌اند.» حجازی بلافاصله یك فلاش بك به فصل قبل می‌زند:«فصل پیش از باشگاه خواستم همین فابیوجان واریو كه امسال ستاره استقلال است را به خدمت بگیرند اما گفتند باشگاه فولاد 300 میلیون روی او قیمت گذاشته و توان پرداخت این پول را ندارند. علاوه بر او مازیار زارع را هم می‌خواستم. اما بعد از رفتن من باشگاه پولدار شد و دست روی هر بازیكنی كه گذاشت، گرفت.» برای قضاوت در مورد توانایی‌های فنی قلعه‌نویی و فیروز كریمی نظرات حجازی صائب است؛ چه آنكه او سابقه كار كردن با هر دو مربی را دارد:«فیروز كریمی یك مربی تاكتیك محور است اما تاكتیك‌های او اغلب برای خنثی كردن تاكتیك حریف به‌كار گرفته می‌شود و قلعه‌نویی هم با ابزار خوب، فوق‌العاده نتیجه می‌گیرد. او حتی در بعضی پست‌ها بازیكن زیاد آورده و برای اینكه بتواند همه بازیكنانش را راضی نگه دارد، هر بازیكنی كه قهر می‌كند را دو یا سه بازی فیكس بازی می‌دهد اما من با امثال سان‌جان بازی می‌كردم.»
    پیش‌بینی بازی دو تیم از نگاه حجازی حكایت از برتری استقلال به روایت او دارد. حجازی به همان نكته‌ای اشاره می‌كند كه نقطه قوت استقلال به شمار می‌رود. هافبك‌های خلاق وخط میانی ویرانگر آبی‌ها. این ویژگی نقطه مقابل تیم او در فصل گذشته است:«استقلال فورواردهای فوق‌العاده‌ای دارد اما آنچه با دیدن بازی‌های استقلال نمود بیشتری دارد، خط میانی قدرتمند آنهاست. بازیكنی مثل جان واریو به تنهایی یك تیم است و به لحاظ جاگیری، دوندگی، كار با توپ قابلیت‌های منحصر به فردی دارد. فابیو فوتبال را با تمام وجود و احساسش بازی می‌كند، مثل تمام فوتبالیست‌های برزیلی.»
    به‌رغم گذشت یكسال از مسائل و اتفاقات گذشته. حجازی هنوز هم دل پری بابت بركناری‌اش و بیعت با فیروز كریمی دارد:«آوردن فیروز كریمی اشتباه بزرگ من بود، همان‌طور كه اشتباه كردم و در مورد انتخاب دستیار و مربی بدنسازم از باشگاه اختیار تام نگرفتم. من نباید به آنها اعتماد می‌كردم. قبل از آمدن فیروز كریمی و در هفته چهارم استعفا داده بودم اما باشگاه خودش اصرار داشت به كارم ادامه بدهم.»
    حجازی با لحنی آمیخته به حسرت هنوز از مهلت كمی كه فصل پیش در اختیارش قرار دادند می‌گوید:«فصل پیش تیم خوبی ساخته بودم و اگر باشگاه فرصت بیشتری به من می‌داد و بازیكنان مورد نیازم را می‌خرید، تردید نداشته باشید استقلال امسال شانس اول قهرمانی بود. كمااینكه همان تیم من قهرمان جام‌حذفی شد.» بازیكنانی مثل منیعی، برهانی، منتظری و كوشكی كه سال گذشته فصل فاجعه‌باری را تجربه كردند، در تیم قلعه‌نویی به ستاره‌هایی تاثیرگذار تبدیل شده‌اند و حتی به پیراهن تیم‌ملی رسیده‌اند، حجازی اما نزول این بازیكنان در فصل گذشته را به بدشانسی خود ربط می‌دهد:«این از شانس بد من بود كه آرش برهانی در هر بازی چندین و چند موقعیت را به هدر می‌داد اما حالا آقای گل لیگ‌برتر است. همین برهانی را قبل از آغاز فصل جواب كرده بودند و چهار هفته اول نیمكت‌نشین بود، ضمن اینكه اكثر بازیكنان موفق این فصل را من به استقلال آوردم.» حجازی در آستانه بازی استقلال و صبا باتری موضع‌گیری متفاوت و البته عجیبی را از خود بروز می‌دهد:«به هیچ تیمی تعلق خاطر ندارم و كاملا شانسی و اتفاقی دروازه‌بان استقلال شدم. من نه طرفدار استقلال هستم و نه صبا باتری. تیم من بارسلوناست.»
    بااین‌حال او استقلال را یكی از شانس‌های قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا می‌داند؛ «من 11 سال پیش و با تیم «زپرتی» استقلال به فینال جام باشگاه‌های آسیا رسیدم و با این بازیكنانی كه امروز در استقلال حضور دارند، آنها باید قهرمان آسیا شوند
    برای حجازی متاسفم
    با لباس استقلال به همه جا رسیده اون وقت میگه من طرفدار استقلال نیستم.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظرم حجازي شخصيت و شان خودش رو خراب كرده و بهتره بيشتر از اين نفرت انگيز نشه!
    استقلال به وجود حجازي ها اصلا نيازي نداره!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هم بعید بدونم تو ازادی از علیزاده استفاده بشه
    من که دوست دارم یا از عباسفر استفاده بشه و یا از خذیراوی

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جابراهیچ کدومشون نداریم .سیامیره خط حمله جباری هم میاد جای سیا. به نظرم این بازی رانباید 2 5 3 بازی کنیم این بازی باید 1 6 3 بازی کنیم چون صباهم مدعی قهرمانیه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی فردا هست و تا 30 دقیقه پیش از بازی وقت دارید پیشبینی کنید
    لیست کسانی که تا حال پیشبینی کردند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال 3 صبا 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •