اقا پینگ شماهام بالا رفته ؟
دیدی به من ندادی دموت شدیفروش اکانت GOLD
109 تا champ
26 تا اسکین
9تا page runs
runs کامل
قیمت توافقی![]()
نه پینگ به نظر خوبه تو 4.2.2.4 که خوبه
پینگ نه ولی تو بازی که میری انگار پینگ یه جورایی زیادتر از اونیه که نشون میده . چند روزیه بیشتر تایم اوت زیاد شده .
خوب برا شما مثل اینکه پینگت با سرور های لول بالا رفته در حالی که ماها همیشه پینگ گوگل رو میگیرم مثل 8.8.8.8 .
برا من 8.8.8.8 هم بالا رفته بود که الان درست شد
همه ساکت بودن ناگهان صبا دز گفت؟پینگ نه ولی تو بازی که میری انگار پینگ یه جورایی زیادتر از اونیه که نشون میده . چند روزیه بیشتر تایم اوت زیاد شده .
روی وین سریز بودم که صبادز مخالفت خودش رو اغاز کرد و چنان تایم اوتی بهم داد که خود اکs پکه هم نمیتونست بازی کنه و بازی رو....
مرسی صبا دز
برای شما ها هم تایم اوته
به نظر سراسریه
جالبه 2تا بازی بدم 17 دونه ای
یک باخت 21 ؟
گاد بلیس یو ریوت اوکی ؟ خیلی دیگه خارجی
Last edited by madmaster_3d; 31-10-2015 at 21:30.
خدایا واقعا تا کی ما باید این اینترنت رو تحمل کنیم . بس نیست این همه عذاب کشیدن از اینترنت ؟
میری تو بازی میبینی نتت خرابه . یعنی باید 40 دقیقه فقط فید کنی تا یه وقت بن نشی به خاطر afk . بازی رو ساختن واسه لذت بردن . ما باید حرص بخوریم و بازی کنیم .
شبا تایم اوت در حدی شده که تو بازی حتی نمیفهمی کی کشتت . یه روحی میاد میکشه و در میره![]()
برای کسایی که euw بازی میکنن 185.40.64.65 یکی از آی پی های سرور بازی هست اون عدد آخر رو میتونید تغییر بدید مشتقات euw هست چون هر دفعه که یه گیم میرید احتمالا به یه سرور جدید وصل میشید. مثل 185.40.64.69
برای eune هم 162.249.73.142
نمونه ی دیگه هم مثل 162.249.73.173
این منظورت برای پینگ گرفتن هستش؟برای کسایی که euw بازی میکنن 185.40.64.65 یکی از آی پی های سرور بازی هست اون عدد آخر رو میتونید تغییر بدید مشتقات euw هست چون هر دفعه که یه گیم میرید احتمالا به یه سرور جدید وصل میشید. مثل 185.40.64.69
برای eune هم 162.249.73.142
نمونه ی دیگه هم مثل 162.249.73.173![]()
یا علی من با janna رسیدم به دیاموند janna اگر بلد باشی همه ی ساپورت هارو میخوره jannaهیچ کانتری هم نداره
+1
jana کلا highe elo supp هستش .
الان اولین challnger euW جانا پلیره.در کل ساپورت بازی میکنه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)