نه بابا.شوخی می کنی؟بیچاره.خدا بیامرزتش....
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
نه بابا.شوخی می کنی؟بیچاره.خدا بیامرزتش....
این کوئیست هالووین همین بود؟این ماهی گندیده رو میدی به مایا یا هنری؟
یکیشون رو میده به مایا یکی هم به هنری.. جمعا 20 تجربه و 2 تا att گیرت می یاد تا بقیش که 30 اکتبر باز می شه..
یا ماهی گندیده رو میدی به مایا و پرتقال شکر دار رو میدی به هنری یا برعکس.
گاز + یکجوررایی خودکشیرا؟ گاز یا..؟ خدا رحمتش کنه
واقعا ناراحت شدم اسمش و اسم پدرش رو برام پخ کن یه نماز شب اول قبر براش بخونم. فقط خاکش کردن بهم بگو که بخونم
اونم کباب شدش من از اول تا آخرش بودم حتی مامور کم بود کمک کریدم جنایز رو پوشندیم آتیش خاموش کردیم و... تازه جنازه رو میدیدی خودت کباب میشدی از مچ دو تا پاش قطع شددلمان کباب شد
:(نه بابا.شوخی می کنی؟بیچاره.خدا بیامرزتش....
منم میزنم خوباشو میگیرم ادیت میکنم برا خودمونمن فردا (یعنی شنبه) سعی میکنم کل سایته رو شخم بزنم و اسکریپت ها رو تست کنم
تا عصر هم خوب هاشو با عکس و توضیح میزارم
اسکریپشو نمیدن اما با این اسکریپ ها فکر کنم بشه فارسیش کردمیگم هستید the west فارسی کنیم ؟ اسکریپتشو بگیریم فارسیش کنیم )
این اسکریپ همه کار ها رو با لابور بسیار بالا باز میکنه البته فقط برای نمایش مکان کارها هست که بتونی شهرتو جایی بسازی که کار های تووپی نزدیکش باشه موقعیت خوبی داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکریپی برای minimize کردن همه پنجره های باز به کلید F2 (آماده شده برای تمام سرور ها )
چرا نمیدن
از خداشونم باشه
بازیایی مثل ایکاریام تراوین نمیکسا فارسی شده
چرا بازیای Innogames نمیشه ؟
راستی نگفتید سوالو کدوم ورلد جای پیشرفت داره
حداقل Speed 2 باشه زود لولمون 80 اینا بشه
اینم اسکریپ توپ و معروفی برای حساب کردن برای پیدا کردن بهترین لباس ها برای کار هست:
============
ایکاریام و نمیکسا تبلیغشون خیلی زیاده من مدیر لاشی نمیکسا رو میشناسم بازیها شون پر باگ هست توی پلار و نمیکساشون باگ داشتیم کلا آی پیها مارو اون حامد داد توی کل سرور های شرکت بن کردنچرا نمیدن
از خداشونم باشه
بازیایی مثل ایکاریام تراوین نمیکسا فارسی شده
چرا بازیای Innogames نمیشه ؟
راستی نگفتید سوالو کدوم ورلد جای پیشرفت داره
حداقل Speed 2 باشه زود لولمون 80 اینا بشه
تراوین هم بخاطر سبکشه
تازه اونا هم اسکریپ رو ندادن فقط ترجمه کردن و اونم یک ایرانی هم باید توی شرکتشون کار کنه
اسپید 2 که فقط دوتا ورد آخر هستن
توی اونا هم نمی تونی رنک کمتر از 100 بشی
فعلا فقط میتونی برا یادگرفتن چیزایی که تازه اومده بازی کنی، که پیشنهاد من 9 یا 10 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)