تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1643 از 2376 اولاول ... 64311431543159316331639164016411642164316441645164616471653169317432143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,421 به 16,430 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به هیچ تیمی تعلق خاطر ندارم و كاملا شانسی و اتفاقی دروازه‌بان استقلال شدم.

امسال قطعا استقلال را قهرمان می‌كردم

حساس‌ترین بازی هفته تحت شرایطی كاملا ویژه برگزار می‌شود. بحث سه اخطاره شدن محمد نوری، تردید و محرومیت فابیو جان واریو و البته ادعای طلب 40 میلیونی فیروز كریمی از استقلال، شكل متفاوتی به بازی استقلال و صبا باتری بخشیده است، آنچه حساسیت این بازی را به اوج می‌رساند باخت 3 بر یك استقلال در بازی رفت است و بدون تردید فردا قلعه‌نویی پس از پیروزی مقابل مس و پرویز مظلومی در اندیشه فتح دومین نبرد حیثیتی است. صرف‌نظر از بازی انتقام‌جویانه، بازی دو تیم یك تماشاگر ویژه هم دارد؛ ناصر حجازی كه تلاش‌هایش برای بازگشت به لیگ‌برتر با ابومسلم نافرجام ماند، پس از اتفاقات فصل گذشته كه او را یك پای تغییر و تحولات استقلال كرده بود نظرات جالبی در مورد بازی فردا دارد.
    گفت‌وگو با مرد شیك‌پوش و چهره كاریزماتیك فوتبال ایران از بررسی ابعاد فنی استقلال آغاز شد:«در تیم فعلی استقلال عنصر خلاقیت به بالاترین حد خود رسیده است. بازیكنان خلاق، تكنیكی و تاثیرگذاری كه امروز در استقلال حضور دارند كمك قابل‌توجهی به شكل‌گیری كارگروهی و رسیدن به اهداف تاكتیكی كرده‌اند.» حجازی بلافاصله یك فلاش بك به فصل قبل می‌زند:«فصل پیش از باشگاه خواستم همین فابیوجان واریو كه امسال ستاره استقلال است را به خدمت بگیرند اما گفتند باشگاه فولاد 300 میلیون روی او قیمت گذاشته و توان پرداخت این پول را ندارند. علاوه بر او مازیار زارع را هم می‌خواستم. اما بعد از رفتن من باشگاه پولدار شد و دست روی هر بازیكنی كه گذاشت، گرفت.» برای قضاوت در مورد توانایی‌های فنی قلعه‌نویی و فیروز كریمی نظرات حجازی صائب است؛ چه آنكه او سابقه كار كردن با هر دو مربی را دارد:«فیروز كریمی یك مربی تاكتیك محور است اما تاكتیك‌های او اغلب برای خنثی كردن تاكتیك حریف به‌كار گرفته می‌شود و قلعه‌نویی هم با ابزار خوب، فوق‌العاده نتیجه می‌گیرد. او حتی در بعضی پست‌ها بازیكن زیاد آورده و برای اینكه بتواند همه بازیكنانش را راضی نگه دارد، هر بازیكنی كه قهر می‌كند را دو یا سه بازی فیكس بازی می‌دهد اما من با امثال سان‌جان بازی می‌كردم.»
    پیش‌بینی بازی دو تیم از نگاه حجازی حكایت از برتری استقلال به روایت او دارد. حجازی به همان نكته‌ای اشاره می‌كند كه نقطه قوت استقلال به شمار می‌رود. هافبك‌های خلاق وخط میانی ویرانگر آبی‌ها. این ویژگی نقطه مقابل تیم او در فصل گذشته است:«استقلال فورواردهای فوق‌العاده‌ای دارد اما آنچه با دیدن بازی‌های استقلال نمود بیشتری دارد، خط میانی قدرتمند آنهاست. بازیكنی مثل جان واریو به تنهایی یك تیم است و به لحاظ جاگیری، دوندگی، كار با توپ قابلیت‌های منحصر به فردی دارد. فابیو فوتبال را با تمام وجود و احساسش بازی می‌كند، مثل تمام فوتبالیست‌های برزیلی.»
    به‌رغم گذشت یكسال از مسائل و اتفاقات گذشته. حجازی هنوز هم دل پری بابت بركناری‌اش و بیعت با فیروز كریمی دارد:«آوردن فیروز كریمی اشتباه بزرگ من بود، همان‌طور كه اشتباه كردم و در مورد انتخاب دستیار و مربی بدنسازم از باشگاه اختیار تام نگرفتم. من نباید به آنها اعتماد می‌كردم. قبل از آمدن فیروز كریمی و در هفته چهارم استعفا داده بودم اما باشگاه خودش اصرار داشت به كارم ادامه بدهم.»
    حجازی با لحنی آمیخته به حسرت هنوز از مهلت كمی كه فصل پیش در اختیارش قرار دادند می‌گوید:«فصل پیش تیم خوبی ساخته بودم و اگر باشگاه فرصت بیشتری به من می‌داد و بازیكنان مورد نیازم را می‌خرید، تردید نداشته باشید استقلال امسال شانس اول قهرمانی بود. كمااینكه همان تیم من قهرمان جام‌حذفی شد.» بازیكنانی مثل منیعی، برهانی، منتظری و كوشكی كه سال گذشته فصل فاجعه‌باری را تجربه كردند، در تیم قلعه‌نویی به ستاره‌هایی تاثیرگذار تبدیل شده‌اند و حتی به پیراهن تیم‌ملی رسیده‌اند، حجازی اما نزول این بازیكنان در فصل گذشته را به بدشانسی خود ربط می‌دهد:«این از شانس بد من بود كه آرش برهانی در هر بازی چندین و چند موقعیت را به هدر می‌داد اما حالا آقای گل لیگ‌برتر است. همین برهانی را قبل از آغاز فصل جواب كرده بودند و چهار هفته اول نیمكت‌نشین بود، ضمن اینكه اكثر بازیكنان موفق این فصل را من به استقلال آوردم.» حجازی در آستانه بازی استقلال و صبا باتری موضع‌گیری متفاوت و البته عجیبی را از خود بروز می‌دهد:«به هیچ تیمی تعلق خاطر ندارم و كاملا شانسی و اتفاقی دروازه‌بان استقلال شدم. من نه طرفدار استقلال هستم و نه صبا باتری. تیم من بارسلوناست.»
    بااین‌حال او استقلال را یكی از شانس‌های قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا می‌داند؛ «من 11 سال پیش و با تیم «زپرتی» استقلال به فینال جام باشگاه‌های آسیا رسیدم و با این بازیكنانی كه امروز در استقلال حضور دارند، آنها باید قهرمان آسیا شوند

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قربانى: خودم تشخیص مى دهم به سمت نیمکت صبا بروم یا نه!

پیروز قربانى کاپیتان استقلال از انگیزه هاى خاصى براى رویارویى با فیروز کریمى سرمربى فعلى صبا برخوردار است. گفت و گو با وى را در آستانه این بازى حساس بخوانید:
    • شرایط تمرینات بعد از پیروزى مقابل برق چطور است؟
    - از لحاظ روحى و روانى در شرایط خوبى به سر مى برم. خوشبختانه برد خوبى مقابل صبا به دست آوردیم که باعث شد با روحیه بیشترى به مصاف صبا برویم.
    • انتظار برد پرگل مقابل برق را داشتید؟
    - بله، ما در نیمه دوم خیلى خوب بازى کردیم. به علاوه ۴ گل، موقعیت هاى فراوان گلزنى باز هم داشتیم که استفاده نکردیم.
    • بازى با صبا را چگونه ارزیابى مى کنید؟
    - این یک بازى معمولى است. رسانه ها آن را حساس کرده اند. ما براى حفظ صدرنشینى باید همه تیم ها را ببریم که یکى از آنها صبا است.
    • مى توانید شکست دور رفت را جبران کنید؟
    - ما در دور رفت هم نباید مى باختیم اما شما مطمئن باشید ۳ امتیاز را کسب خواهیم کرد.
    • تقابل با فیروز کریمى چه حسى دارد؟
    - نظرى ندارم. مربى قبلى استقلال بوده و احترامش واجب است.
    • قلعه نویى گفته همه بازیکنان باید به سمت نیمکت صبا بروند؟
    - راست گفته اند. به هر حال ایشان براى استقلال زحمت کشیده اند.
    • شما چطور، مى روید؟
    - خودم تشخیص مى دهم که به سمت نیمکت صبا بروم یا نه. اگر صلاح بدانم مى روم.
    • حالا به نظر شما صلاح در چیست؟
    - به احتمال فراوان مى روم.
    • به نظرتان ایشان روى نیمکت مقابل استقلال مى نشیند؟
    - به هر حال ایشان به عنوان سرمربى صبا باید هدایت تیم خود را در طول بازى بر عهده بگیرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فشنگچی: اجازه انتقام گرفتن را به استقلال نخواهیم داد.

تیم صبای قم روز جمعه در دیداری سخت ونفسگیر مقابل ذوب آهن اصفهان قرار گرفت که در پایان نتیجه ای بجز تساوی بدون گل کسب نکرد. امیرحسین فشنگچی، بازیکن تاثیرگذار صبا از شرایط فعلی تیمش اظهار رضایت کرد و معتقد است صبا در دیدار روز جمعه مقابل استقلال به پیروزی خواهد رسید.
    • از دیدار با ذوب آهن شروع کنیم.
    - بازی خوبی بود اما می توانستیم برنده بازی باشیم. داور مسابقه گل صحیح ما را قبول نکرد و یک پنالتی را نیز برای ما نگرفت. قبل از بازی گمان می کردیم ذوب آهن تیمی هجومی است اما در جریان بازی چنین چیزی را مشاهده نکردیم. ذوب آهن در این بازی فقط دفاع کرد و به دنبال یک امتیاز بود که به هدفش رسید.
    • چرا صبا اینقدر مساوی می کند؟
    - معتقدم در بسیاری از بازی ها بدشانس بوده ایم. ما بیش از ۱۵ بار تیر دروازه حریفان را به لرزه درآورده ایم و جدا از این مساله داوران نیز نسبت به صبا در برخی بازی ها کم لطفی کرده اند که از این موضوع نیز ضرر کردیم.
    • صبا اکنون در رده پنجم جدول است. این رتبه برای شما راضی کننده است؟
    - برای ما کسب رتبه پنجم بد نیست اما خوب هم نیست. اکنون فاصله بین تیم ها بسیار کم است و هر هفته در جدول تغییراتی حاصل می شود. معتقدم ما با کسب چند پیروزی بالاتر می رویم. هدف ما در لیگ قرار گرفتن در بین ۳ تیم ابتدایی جدول است و مطمئنم که به آن دست پیدا می کنیم. بازیکنان ما با جان و دل برای موفقیت صبا تلاش می کنند و قطعاً مزد زحمات خود را خواهیم گرفت.
    • از دست دادن امتیازات حساس برای صبا دردسرساز نمی شود؟
    - معتقدم تقریباً بازی های سخت خود را پشت سر گذاشته ایم و بعد از بازی با استقلال بازی های نسبتاً آسانی را در پیش داریم و باید از آن تیم ها امتیاز بگیریم.
    • یعنی مقابل استقلال به دنبال کسب امتیاز نیستند؟
    - من چنین حرفی نزدم. در بازی روز جمعه باید ۳ امتیاز را بگیریم و فکر می کنم به هدف خود می رسیم.
    • استقلال را چطور می بینی؟
    - استقلال تیم قدرتمند و خوبی است. آنها صدرنشین لیگ هستند و برای حفظ صدرنشینی خود فقط باید صبا را شکست دهند. ما در بازی رفت، آنها را شکست دادیم و استقلال برای انتقام گرفتن به میدان می آید اما ما هم صبا هستیم و اجازه این کار را به استقلالی ها نخواهیم داد. در بازی های قبلی نشان داده ایم مقابل تیم هایی که فوتبال هجومی به معرض نمایش می گذارند خوب بازی می کنیم. نمونه اش هم دیدار با استقلال و پرسپولیس است. روز جمعه نیز بار دیگر قدرت صبا را به رخ حریفان خواهیم کشید.
    • تو یک بازیکن تکنیکی هستی. فکر می کنی مقابل مدافعان استقلال هم می توانی تکنیکت را عرضه کنی؟
    - چرا که نه. در بازی رفت واقعاً خط دفاع استقلال را آزار دادم و در ورزشگاه آزادی نیز اگر فیروزخان به من اختیار بدهد سعی می کنم با حرکاتم مدافعان استقلال را اذیت کنم.
    • درخصوص قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا و گروه صبا چه نظری داری؟
    - به نظر من صبا در سخت ترین گروه از این رقابت ها قرار گرفته است. با این حال فکر می کنم اگر بازیکنان ما نهایت کوشش خود را انجام دهند صعود از گروه، دور از دسترس نیست.
    • صباباتری می تواند در هر ۳ جام، حضوری قدرتمندانه داشته باشد؟
    - قطعاً اینطور خواهد بود. ما اساس کار خود را روی کسب یک جام از جام های موجود گذاشته ایم و فکر می کنم به هدف خود می رسیم.
    • در پایان اگر صحبت خاصی مانده بفرمایید.
    - از ابرار ورزشی که به همه جوانان بها می دهد ممنونم و امیدوارم این عادت هیچ گاه ترک نشود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اکبرپور: نگران نباشید، جای برهانی را پر می کنم.

سیاوش اکبرپور، مهاجم استقلال در آستانه بازی تیمش مقابل صبای قم شرایط استقلال را خوب توصیف کرد. او معتقد است به خوبی می تواند جای خالی آرش برهانی را در خط حمله استقلال پر کند.
    • باز هم استقلال به صبا رسید.
    - به نظر من صبا تیم پرمهره ای است. این تیم مربی بادانش و خوبی مثل فیروز کریمی را بالای سر دارد. با این حال ما برای ادامه صدرنشینی مان نیاز مبرمی به ۳ امتیاز این دیدار داریم و معتقدم می توانیم به آن دست پیدا کنیم.
    • در نبود آرش برهانی هواداران استقلال امید زیادی به سیاوش اکبرپور دارند. فکر می کنی می توانی انتظارات را برآورده کنی؟
    - من تمام تلاشم را می کنم. به هواداران می گویم که نگران خط حمله نباشند چرا که سعی می کنم جای برهانی را در خط آتش استقلال پر کنم.
    • قبلاً گفتی که برهانی را در کسب عنوان آقای گلی یاری خواهی کرد. عده ای می گویند اکبرپور این حرف را به خاطر این مطرح کرده که خودش نمی تواند گل بزند. با این گفته موافقید؟
    - متاسفانه برخی ها قصد تخریب استقلال و سیاوش اکبرپور را دارند، خطاب به آنان می گویم که تاکنون ۹ گل به ثمر رسانده ام و قطعاً این تعداد گل را افزایش خواهم داد. من یک بازیکن تکنیکی هستم و به همین خاطر کمتر در موقعیت گلزنی قرار می گیرم. با این حال آمار گلزنی خوبی دارم و اصلاً با این گفته موافق نیستم.
    • سیاوش اکبرپور معمولاً در بازی با تیم های بزرگ گل نمی زند. در بازی فردا این طلسم شکسته می شود؟
    - اولاً قبول ندارم در بازی با تیم های بزرگ گل نمی زنم. من در بازی رفت مقابل همین صبا گل زدم. در ثانی امیدوارم در بازی فردا هم برای استقلال گل بزنم و سهمی در موفقیت استقلال داشته باشم.
    • علاقه امیر قلعه نویی نسبت به سیاوش اکبرپور بر هیچ کس پوشیده نیست. قبول داری اگر سرمربی استقلال کس دیگری بود بازی کمتری به تو می رسید؟
    - اصلاً، امیرخان یکی از بهترین و عادل ترین مربیان ایران است. اینکه به دلیل علاقه اش مرا در ترکیب قرار می دهد مسخره است. او قطعاً موفقیت استقلال را بیشتر از من دوست دارد و به همین خاطر آماده ترین ها را در زمین قرار می دهد.
    • به آقای گلی هم فکر می کنی؟
    - من بیشتر از گل زدن دوست دارم پاس گل بدهم. با این حال هیچ بازیکنی از گل زدن بدش نمی آید و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فشنگچی: اجازه انتقام گرفتن را به استقلال نخواهیم داد.
    بدجور توهم زده به سرش....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نوروزی: مصدومیت امیر آبادی جدی نیست.

پزشک تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص مصدومیت امیرآبادی گفت: مصدومیت امیر آبادی جدی نیست و می تواند در بازی با صبا بازی کند.
    دکتر نوروزی خاطرنشان کرد: ضربه ای که در تمرینات روز گذشته به سر امیر آبادی وارد شد باعث خونریزی جزئی این بازیکن گردید ولی با معالجاتی که روی وی انجام داد مشکل خاصی برای حضور در بازی مقابل صبا ندارد.
    امیر آبادی در حین انجام تمرینات دیروز تیم استقلال دچار مصدومیت از ناحیه سر شده بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برهانی: هیچ کس نمی تواند آقای گلی را از من بگیرد.

تیم استقلال فردا در چهارچوب رقابت های هفته بیست و سوم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی میزبان صبای قم خواهد بود. آرش برهانی که به علت ۳ اخطاره بودن نمی تواند در ترکیب تیمش مقابل صبا بازی کند قصد دارد فردا در ورزشگاه آزادی حاضر شود و به تشویق تیمش بپردازد.
    • آخرین وضعیت استقلال چگونه است؟
    - شرایط تیم خوب است. در تمرینات همه با انگیزه هستند حتی در تمرین امروز (دیروز) نیز همقسم شدیم که صبا با دست خالی تهران را ترک کند و ۳ امتیاز از آن استقلال شود.
    • چند روزی در تمرینات استقلال غیبت داشتی. علت خاصی داشت؟
    - من در جریان بازی با برق از ۳ ناحیه مصدوم شدم و نمی توانستم در تمرینات تیم شرکت کنم. در این مورد امیرخان نیز کاملاً در جریان بود و با اجازه وی در تمرین حاضر نمی شدم.
    • الان وضعیتت چگونه است؟
    - خدا را شکر پس از چند جلسه تمرین اختصاصی زیر نظر دکتر نوروزی مشکل خاصی ندارم. در تمرین امروز (دیروز) استقلال نیز حاضر شدم و همراه سایر بازیکنان تمرین کردم. آمادگی بدنی خوبی دارم اما نمی توانم مقابل صبا بازی کنم.
    • از اینکه نمی توانی مقابل صبا بازی کنی، ناراحت نیستی؟
    - ناراحت که هستم اما محرومیت هم جزیی از فوتبال است. اکنون آمادگی بازی کردن مقابل صبا را دارم اما بنا بر قانون نمی توانم در این دیدار حاضر شوم. به هرحال به ورزشگاه آزادی خواهم رفت و تیم محبوبم را تشویق می کنم و برای پیروزی استقلال دعا می نمایم.
    • با این که محروم هستی اما بازی با صبا را چطور می بینی؟
    - صبا یکی از بهترین تیم های ایران است. قدرت این تیم بر هیچ کس پوشیده نیست. با این حال ما استقلال و صدرنشین لیگ هستیم. صدرنشین لیگ هم پتانسیل شکست دادن هر تیمی را دارد. مطمئن هستم بچه ها با انجام بازی خوب و تماشاگرپسند صبا را در آزادی غافلگیر خواهند کرد.
    • بعد از اینکه مقابل برق گل نزدی، در یک بازی دیگر هم حضور نداری و طبعاً گلزنی هم نمی کنی. فکر نمی کنی این موضوع باعث شود رقیبانت به تو نزدیک شوند؟
    - من در حال حاضر ۳ گل بیشتر از نفر دوم جدول گلزنان زده ام و فکر نمی کنم کسی در یک بازی بتواند این تعداد گل را جبران کند. با این که خیلی دوست داشتم مقابل صبا بازی کنم و برای استقلال گل بزنم اما هیچ کس نمی تواند آقای گلی را از من پس بگیرد.
    • امیر قلعه نویی گفته که برهانی می تواند در اروپا بازی کند در این مورد چه نظری داری؟
    - امیرخان نظرش را گفته است و از وی ممنونم. امیدوارم با درخشش در استقلال به لیگ های معتبر اروپایی نیز برسم.
    • امکان دارد در پایان فصل به اروپا بروی؟
    - اگر همین روند را ادامه دهم قطعاً پیشنهادات اروپایی خوبی در انتظارم خواهد بود. با این حال در حال حاضر تمام فکر و ذکرم موفقیت استقلال است و همه چیز را به پایان فصل موکول می کنم.
    • فکر نمی کنی جای خالی ات در ترکیب استقلال مقابل صبا احساس شود؟
    - استقلال آن قدر بازیکن خوب دارد که همه آنها می توانند جای مرا پر کنند.
    • به نظر خودت کدام بازیکن بهتر می تواند جای تو را پر کند؟
    - همه مهاجمان در یک سطح هستند و امیرخان تصمیم می گیرد که چه کسی به جای من در ترکیب استقلال بازی کند.
    • حضور فیروز کریمی روی نیمکت صبا حاشیه ساز نمی شود؟
    - فیروزخان مربی بزرگی است. او در هر تیمی که باشد با قدرت تیمش را در زمین هدایت می کند. حضور او در استقلال مربوط به سال پیش است و کریمی اکنون سرمربی صبای قم است. به نظر من نباید حضور او در استقلال بیش از حد بزرگ شود و از هواداران نیز می خواهم احترام کریمی را نگه دارند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آغاز تحولات در مدیریت پرسپولیس و استقلال

مدیران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دیروز در نشستی صمیمانه در دفتر یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال با یکدیگر به صحبت پرداختند.
    دیروز در دفتر علی انصاری؛ امیر واعظ آشتیانی و عباس انصاری‌فرد نشست صمیمانه‌ای را برگزار کردند.
    در این نشست انصاری؛ عضو هیات مدیره استقلال، با خیر مقدم به عباس انصاری‌فرد و تبریک به وی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای او آرزوی موفقیت کرد.
    علی انصاری اظهار داشت: امروز در تحول مدیریت یک تحول نرم افزاری داریم که در باشگاه استقلال به این مهم نائل آمدیم. امیدواریم این توفیق نصیب دیگر باشگاه‌ها از جمله پرسپولیس نیز شود.
    عضو هیات مدیره استقلال عنوان کرد: ثبات نسبی در مدیریت در کنار تحول در تغییر مدیریت، مدیریت را در درازمدت هدفمند می‌کند.
    همچنین واعظ آشتیانی در این جلسه اظهار داشت: ورزش میدان رقابت است اما نباید رقابت‌ها تحت تاثیر قرار گیرد. بیشترین جذابیت لیگ به حضور این دو تیم است.
    مدیرعامل استقلال ادامه داد: یکی از موارد تفاهم دو باشگاه بحث نقل و انتقال بازیکنان است. اگر دو باشگاه بتواند به خوبی عمل کنند در کاهش قیمت‌ها تاثیر به سزایی دارند.
    عباس انصاری فرد نیز ضمن تشکر از علی انصاری گفت: این دو تیم لازم و ملزوم یکدیگرند و بدون هم معنی ندارند. اگر دو تیم بازیکنان بیشتری در تیم داشته باشند تماشاگران بیشتری هم به ورزشگاه خواهند رفت.
    مدیرعامل پرسپولیس در باره نحوه برخورد تماشاگران دو تیم عنوان کرد: اگر مدیران عامل دو تیم برخورد محترمی با هم داشته باشند تماشاگران هم با یکدیگر هم محترم رفتار می‌کنند.
    در پایان این نشست علی انصاری ضمن تشکر از مدیران عامل دو باشگاه به دلیل حضور در این جلسه صمیمانه ابراز امیدواری کرد که این جلسه مقدمه‌ای برای تعامل بیشتر دو باشگاه در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و .. باشد.
    قرار بود در این جلسه حسین هدایتی نیز حضور داشته باشند که به دلیل حضور رئیس هیات مدیره پرسپولیس در اصفهان در این جلسه حضور نیافت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شکایت بازیکنان استقلال به قلعه نویی

ازی استقلال و برق شیراز که تمام شد، تلفن همراه چند خبرنگار که مسائل باشگاه استقلال را تعقیب می کنند به صدا درآمد. استقلال بازی را با نتیجه ۴ بر یک برد و همه از این پیروزی خوشحال بودند. البته در این میان یک بازیکن بود که در تماس با خبرنگاران نزدیکش مسائلی را بیان کرد که معمولاً برای خبرنگاران خوشایند است. این بازیکن سرشناس و البته قدیمی، خبر از برخورد تند و شدید سرمربی تیم با یکی از بازیکنان داد و گفت امیر قلعه نویی در رختکن حسابی از خجالت آقای [ ...] درآمده است. البته خبرنگاران هم با شنیدن این جملات خوشحال می شوند زیرا هر چه باشد یک خبرنگار هیچ وقت به اندازه نوشتن خبر یا مصاحبه جنجالی و تاثیرگذار از کارش لذت نمی برد. پس از بازی با برق این خبر در چند روزنامه به چاپ رسید و بازتاب های خاص خود را داشت. البته اصل مطلب درست بود و امیر قلعه نویی بنا به دلیلی به یکی از مهاجمانش اعتراض کرده بود اما موضوع زمانی جالب تر شد که بازیکنان از دهان خبرنگاران شنیدند بازیکنی به نام [...] این خبر را به گوش مطبوعات رسانده، البته با آب و تاب بیشتر و مقداری هم غلو. این مساله باعث ناراحتی مهاجم مذکور و یکی، دو بازیکن دیگر تیم شد. آنها برای تلافی نزد سرمربی تیم رفته و این موضوع را با او درمیان گذاشتند و خواستار جلوگیری از چنین رفتارهایی شدند. در حال حاضر تعدادی از آبی پوشان از دست این بازیکن بشدت دلخور هستند اما شرایط به هیچ وجه اجازه نمی دهد کار را به مطبوعات بکشانند و هر صحبتی هم که مطرح می شود در گوشی است و غیرقابل چاپ! بازیکنی هم که موضوع برخورد قلعه نویی با یک آبی پوش را به گوش مطبوعاتی ها رسانده طی چند ماه اخیر حال و روز خوبی نداشته و دچار مشکلات بسیاری بوده است. با وجود اینکه او به دلیل با سیاست بودنش بسیار کم حرف و کم مصاحبه است اما هر زمانی که بخواهد سر و کارش به یک روزنامه بیفتد، نه تنها به راحتی قابل دسترس می شود بلکه خودش با خبرنگاران تماس می گیرد و به آنها اطلاعات می دهد. احتمال دارد تبعات این اختلافات، خود را در دیدار استقلال و صباباتری نشان دهد و یکی، دو بازیکن با رفتارهای خود ناراحتی شان را نشان دهند چرا که این مساله را در صحبت های خودمانی تایید کرده و گفته اند دیگر چنین رفتارهایی را تحمل نخواهند کرد. البته اگر این بازیکن دردسرساز یکی از نفرات جوان تیم بود تا به حال با اعتراض شدید همبازیانش روبرو شده بود و استقلالی ها کاری می کردند که دیگر هوس چنین رفتارهایی به سرش نزند اما چه کار کنند که درافتادن با این بازیکن چندان هم آسان و بی دردسر نخواهد بود. یکی از بازیکنان استقلال در این مورد گفت: هر کدام از ما با چند خبرنگار دوست هستیم و روابط صمیمی داریم. ممکن است در صحبت های خودمانی و غیرقابل چاپ مسائلی میانمان مطرح شود اما اینگونه نیست که خودمان با خبرنگاران تماس بگیریم و برای تخریب یک همتیمی اخبار درون رختکن را با آب و تاب زیاد برایشان تعریف کنیم زیرا تیمی که چنین بازیکنی دارد چطور می تواند به آینده اش امیدوار باشد؟ یک بازیکن وقتی اینگونه رفتار می کند معنایش این است که محرم تیم به حساب نمی آید و در خدمت روزنامه هاست. بازیکنی هم که برای رسیدن به ترکیب اصلی و نیمکت نشین کردن رقبایش دست به دامن رسانه ها می شود و همبازیانش را تخریب می کند، همان بهتر که اصلاً در ترکیب نباشد. برخی از بازیکنان این مساله را به سرمربی تیم منتقل کرده اند و می خواهند قلعه نویی به عنوان نفر اول و بزرگتر تیم مسائل به وجود آمده را کنترل و رفع و رجوع نماید زیرا تحمل چنین حاشیه هایی را نداریم، آن هم از جانب یک بازیکن خودی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*خبر ورزشی
    فردوسی پور خاموش شد!
    قلعه نویی: خودم فیروز خان را روی نیمکت صبا می نشانم!
    واعظ آشتیانی: پول نداریم عنایتی نمی آید!
    صادقی به یک شرط می تواند مقابل پرسپولیس بازی کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •