از وقتی دان استریممو بردن بالا سرعت تک کانکشنم افتضاح شده اصلا با موبایل خیلی دیر صفحاتو باز میکنه مگه کم شدن snr تو سرعت تاثیر داره؟
خیلی وضعش خرابه هم پینگ و هم سرعت
از وقتی دان استریممو بردن بالا سرعت تک کانکشنم افتضاح شده اصلا با موبایل خیلی دیر صفحاتو باز میکنه مگه کم شدن snr تو سرعت تاثیر داره؟
خیلی وضعش خرابه هم پینگ و هم سرعت
Last edited by farshad0123; 14-10-2014 at 02:17.
فرشاد چه جوری باید بفهمم چیپستش برودکامه یا نه ؟
نرم افزار DMT رو از کجا باید دانلود کنم ؟
دوست عزیزی که گفتی آخر ماه نامحدود میاد خبرت 100 درصده ؟ من میخوام تخلیه کنم ! اگر خبری نیست دیگه الگی تا سر ماه صبر نکنم ! توی همین ماه نزدیک 60 تومن پول نت دادم و مثل بنز ترافیک میخوره در صورتی که همین الان وایرلس هست توی شهرمون 512 نامحدود ماهی 60 تومن با ضریب اشتراک 1 به 4 و پینگ مشابه مخابرات ! یک بار 300 هزار تومن پول بدم آنتن وایرلس بخرم خیلی به صرفه تره تا بخوام این طوری پول خرج این نت کنم که اصلا هم استفاده نکردم توی طول روز . 4 تا پیج که باز می کنی تمام ترافیک دود میشه میره !لطفا بی اطلاع نذار ! تشکر .
سامسونگ مخابرات اگه میخاست نامحدودا رو برگردونه که دیگه برنمیداشت .اگه هم دوباره بزاره قیمتش فضاییه .همون وایرلیس بگیری بهتره .علاف مخابرات نشو
سرچ كن تو گوگل ببين چيپست مودمت چيه
نظر باقی دوستان چیه
؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان،درحالی که رفته بودم واسه آشنا اول ثبتنام کنم، دیدم وایرلس اومده شهرستانمون،رفتم پرسیدم گفت از مخابرات مرکز سرویس میگیریم (طلوع رایانه گفت)،و سرویس ها ددیکیتد هستن،حالا بنظرتون میصرفه برم وایرلس بگیرم یا همون adsl ثبتنام کنم؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشم دوستان
نمیدونم این دوستمون اومد همچین گفت خبر فوری و فلان که شک کردم ! حالا من که تا اخر ماه قرارداد دارم اگر اومد که بهتر نیومد میزنیم توی گوش یه آنتن وایرلس جهنم به ضرر![]()
دستت طلا ! هر کس به اینا ضربه بزنه حکم جهاد رو داره ! نامردا بی انصاف حرام لقمه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)