تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1642 از 4105 اولاول ... 642114215421592163216381639164016411642164316441645164616521692174221422642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,411 به 16,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

میگم جایی هست که بیشتر از ماهی 9 روز کسری صادر کنن ؟ یا کرده باشن ؟
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقایون سلام
    بخشید چند روزی نبودم و ماموریت بودم امروز رسیدم . ایشالا شب ساعت 10 خودم اینجا یا تایپش می کنم بخش نامه ارتش رو برای کسری ایثارگری یا اسکنش می کنم و عکسش رو میذارم .
    ممنون میشم اگه بزارید

دو تا سوال داشتم
    1 - ما دوتا برادر هستیم در حال خدمت امکانش هست که کسر خدمت بین ما تقسیم بشه , 6 ماه کسر خدمت یکی 3 ماه بگیریم
    2 - دوتا برادر در حال خدمت مگه نباید یکیشون بیفته شهر خودش من مدارک رو واسه برادرم که توی آموزشی بود فرستادم (گواهی اشتغال به خدمت و .. ) ولی افتاد یه شهر دیگه (سمنان)
    حالا چطور میشه اقدام کرد و انتقالش داد به شهر خودمون اصفهان اخه این درسته دوتا برادر هرچفتشون راه دور باشن من خودم اردبیلم ارتش برادرمم افتاده سمنان

ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال

الان برای کسری بسیج ، برای هر سال فعال چقدر کسری میدن ؟
    یعنی الان برای یه نفر با 60 ماه سابقه فعال ( که یکسالش هم به صورت شورای پایگاه هستش ) چقدر کسری حداقلش تعلق میگیره ؟
    و این موارد همراه با این هستش که من دوره تکمیلی رو ندارم !

با حساب کتا ب خودم باید برای 60 ماه فعالی که میشه معادل 5 سال باید حداقل 5 ماه کسری بدن ! ( بدون احتساب کسری اضافه بر سازمان شورای پایگاه بودن که فکر کنم 45 روز به ازای هر سال هستش )

حالا دوستان با این توضیحات چقدر کسری تعلق میگیره به من ؟

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

الان من متوجه نشدم . کسری خدمت جبهه از دوباره داره اجرا میشه ؟؟؟ یعنی الان پدر من 6 ماه سابقه جبهه داره چقدر از خدمتم کم میکنن ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال

الان برای کسری بسیج ، برای هر سال فعال چقدر کسری میدن ؟
    یعنی الان برای یه نفر با 60 ماه سابقه فعال ( که یکسالش هم به صورت شورای پایگاه هستش ) چقدر کسری حداقلش تعلق میگیره ؟
    و این موارد همراه با این هستش که من دوره تکمیلی رو ندارم !

با حساب کتا ب خودم باید برای 60 ماه فعالی که میشه معادل 5 سال باید حداقل 5 ماه کسری بدن ! ( بدون احتساب کسری اضافه بر سازمان شورای پایگاه بودن که فکر کنم 45 روز به ازای هر سال هستش )

حالا دوستان با این توضیحات چقدر کسری تعلق میگیره به من ؟
    برای پنج سال بسیج 6 ماه کسری میدن

TAPATALK

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای پنج سال بسیج 6 ماه کسری میدن

TAPATALK
    ممنون دیجی جان

ولی الان که من تکمیلی ندارم بازم بالاتر از 4 ماه کسر بسیج شامل حالم میشه ؟ ؟؟؟

آخه شنیدم اونایی که دوره تکمیلیبسیج رو نداشته باشند تا سقف 4 ماه بهشون کسری تعلق میگیره ( حتی اگر 10 سال فعال باشی که میشه معادل 10 ماه کسر خدمت ( هر چند که سقفش 6 ماه هستش )‌! بازم اگر تکمیلی نداشته باشی بهت نهایتا 4 ماه تعلق میگیره ! )

الا با این وجود من امید داشته باشم که نهایتا 4-5-6 ماه بهم با این شریط تعلق بگیره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و یه سوال دیگه بچه ها حداقل میزانی که میشه برای کسری جبهه اقدام کرد چقدر هستش ؟ مثلا ایا کسی که پدرش 2-3-4 ماه نهایتا جبهه داره ( در مورد خودم 3 ماه ) می تونه اقدام کنه و برای هر ماه 9 روز (‌که برای من میشه 27 روز ) بگیره ؟؟؟؟؟ یا باید حتما از یه مقداری بالاتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

و یه سوال دیگه بچه ها حداقل میزانی که میشه برای کسری جبهه اقدام کرد چقدر هستش ؟ مثلا ایا کسی که پدرش 2-3-4 ماه نهایتا جبهه داره ( در مورد خودم 3 ماه ) می تونه اقدام کنه و برای هر ماه 9 روز (‌که برای من میشه 27 روز ) بگیره ؟؟؟؟؟ یا باید حتما از یه مقداری بالاتر باشه
    عجب!!!...
    شما همونی نیستی که قراره تا ساعت 10 امشب بخشنامه رو اسکن کنی و بزاری اینجا!!
    برادر توی بخش نامه همه این موارد نوشته شده قائدتا...
    در ضمن ماهی 9 روز کسری میدن یعنی 1 ماه هم جبهه داشته باشه 9 روز کسر خدمت ...
    با این حساب جسارت نباشه بنده فکر نمیکنم شما حتی بخش نامه رو دیده باشی چه برسه به اینکه اسکن کنی و بزاری اینجا .... من خودم بخش نامه سپاه رو خوندم اما از اونجایی که برام مقدور نبود کپیش کنم وبزارم اینجا حداقل قولش رو هم به کسی ندادم.

11. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

عجب!!!...
    شما همونی نیستی که قراره تا ساعت 10 امشب بخشنامه رو اسکن کنی و بزاری اینجا!!
    برادر توی بخش نامه همه این موارد نوشته شده قائدتا...
    در ضمن ماهی 9 روز کسری میدن یعنی 1 ماه هم جبهه داشته باشه 9 روز کسر خدمت ...
    با این حساب جسارت نباشه بنده فکر نمیکنم شما حتی بخش نامه رو دیده باشی چه برسه به اینکه اسکن کنی و بزاری اینجا .... من خودم بخش نامه سپاه رو خوندم اما از اونجایی که برام مقدور نبود کپیش کنم وبزارم اینجا حداقل قولش رو هم به کسی ندادم.
    آقا یعنی الان به ازای هر 1 ماه سابقه جبهه 9 روز کسری خدمت میدن ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دیجی جان

ولی الان که من تکمیلی ندارم بازم بالاتر از 4 ماه کسر بسیج شامل حالم میشه ؟ ؟؟؟

آخه شنیدم اونایی که دوره تکمیلیبسیج رو نداشته باشند تا سقف 4 ماه بهشون کسری تعلق میگیره ( حتی اگر 10 سال فعال باشی که میشه معادل 10 ماه کسر خدمت ( هر چند که سقفش 6 ماه هستش )‌! بازم اگر تکمیلی نداشته باشی بهت نهایتا 4 ماه تعلق میگیره ! )

الا با این وجود من امید داشته باشم که نهایتا 4-5-6 ماه بهم با این شریط تعلق بگیره ؟
    والا مگه این که قانون جدید اومده باشه و گرنه ربطی به دوره تکمیلی نداشت قبلا
    5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •