میگم جایی هست که بیشتر از ماهی 9 روز کسری صادر کنن ؟ یا کرده باشن ؟
ممنون.
میگم جایی هست که بیشتر از ماهی 9 روز کسری صادر کنن ؟ یا کرده باشن ؟
ممنون.
ممنون میشم اگه بزارید
دو تا سوال داشتم
1 - ما دوتا برادر هستیم در حال خدمت امکانش هست که کسر خدمت بین ما تقسیم بشه , 6 ماه کسر خدمت یکی 3 ماه بگیریم
2 - دوتا برادر در حال خدمت مگه نباید یکیشون بیفته شهر خودش من مدارک رو واسه برادرم که توی آموزشی بود فرستادم (گواهی اشتغال به خدمت و .. ) ولی افتاد یه شهر دیگه (سمنان)
حالا چطور میشه اقدام کرد و انتقالش داد به شهر خودمون اصفهان اخه این درسته دوتا برادر هرچفتشون راه دور باشن من خودم اردبیلم ارتش برادرمم افتاده سمنان
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده
دوستان یه سوال
الان برای کسری بسیج ، برای هر سال فعال چقدر کسری میدن ؟
یعنی الان برای یه نفر با 60 ماه سابقه فعال ( که یکسالش هم به صورت شورای پایگاه هستش ) چقدر کسری حداقلش تعلق میگیره ؟
و این موارد همراه با این هستش که من دوره تکمیلی رو ندارم !
با حساب کتا ب خودم باید برای 60 ماه فعالی که میشه معادل 5 سال باید حداقل 5 ماه کسری بدن ! ( بدون احتساب کسری اضافه بر سازمان شورای پایگاه بودن که فکر کنم 45 روز به ازای هر سال هستش )
حالا دوستان با این توضیحات چقدر کسری تعلق میگیره به من ؟![]()
الان من متوجه نشدم . کسری خدمت جبهه از دوباره داره اجرا میشه ؟؟؟ یعنی الان پدر من 6 ماه سابقه جبهه داره چقدر از خدمتم کم میکنن ؟
برای پنج سال بسیج 6 ماه کسری میدن
TAPATALK
ممنون دیجی جان
ولی الان که من تکمیلی ندارم بازم بالاتر از 4 ماه کسر بسیج شامل حالم میشه ؟ ؟؟؟
آخه شنیدم اونایی که دوره تکمیلیبسیج رو نداشته باشند تا سقف 4 ماه بهشون کسری تعلق میگیره ( حتی اگر 10 سال فعال باشی که میشه معادل 10 ماه کسر خدمت ( هر چند که سقفش 6 ماه هستش )! بازم اگر تکمیلی نداشته باشی بهت نهایتا 4 ماه تعلق میگیره ! )
الا با این وجود من امید داشته باشم که نهایتا 4-5-6 ماه بهم با این شریط تعلق بگیره ؟![]()
و یه سوال دیگه بچه ها حداقل میزانی که میشه برای کسری جبهه اقدام کرد چقدر هستش ؟ مثلا ایا کسی که پدرش 2-3-4 ماه نهایتا جبهه داره ( در مورد خودم 3 ماه ) می تونه اقدام کنه و برای هر ماه 9 روز (که برای من میشه 27 روز ) بگیره ؟؟؟؟؟ یا باید حتما از یه مقداری بالاتر باشه![]()
عجب!!!...
شما همونی نیستی که قراره تا ساعت 10 امشب بخشنامه رو اسکن کنی و بزاری اینجا!!
برادر توی بخش نامه همه این موارد نوشته شده قائدتا...
در ضمن ماهی 9 روز کسری میدن یعنی 1 ماه هم جبهه داشته باشه 9 روز کسر خدمت ...
با این حساب جسارت نباشه بنده فکر نمیکنم شما حتی بخش نامه رو دیده باشی چه برسه به اینکه اسکن کنی و بزاری اینجا .... من خودم بخش نامه سپاه رو خوندم اما از اونجایی که برام مقدور نبود کپیش کنم وبزارم اینجا حداقل قولش رو هم به کسی ندادم.
![]()
آقا یعنی الان به ازای هر 1 ماه سابقه جبهه 9 روز کسری خدمت میدن ؟
والا مگه این که قانون جدید اومده باشه و گرنه ربطی به دوره تکمیلی نداشت قبلا
5 سال بسیج فعال 6 ماه کسری
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)