نه افزونه ها فقط برا فایر فوکس هستش
نه افزونه ها فقط برا فایر فوکس هستش
جدی میشه این کارو کرد؟شنیدم اگه تلفن هم بنام خودم باشه حله راسته؟
دوستان خرید اکانت 6 ماهه و سرعت 2 مگ یا 1 مگ که تو سایت زده میده به آدم یعنی پول رو بریزی آنلاین براشون وا میشه اون سرعت؟
یا چیزای قانونی می خواد نامه و مجوز؟
سلام دادا
نظر من اینه که این قضیه ای که گفتی یه معجزه ی الهیه که باید سجده شکر به جا آورد که تو این زمونه که همه ی آی اس پی ها دارن مشتریاشونو سرکیسه میکنن یه چنین اتفاقهایی هم میفته(ترافیک دانلود 0 برای شما)
حالا از شوخی گذشته منم فکر میکنم سیستم پارس آنلاین یه جاش میلنگه و یه باگ گنده به قول شما داره ،پس بیاین پیداش کنیم
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
مگه در صورتی که از 6 به بعد دانلود داشتیم نباید حتما قبل از 7 مودم رو خاموش کنیم تا واسمون رایگان بیفته؟
دقت کن در هر دو عکسی که گذاشتم ساعت از 7 گذشته بود و مطمئنا تا بعد 6 هم رو دانلود بود پس چرا یکی رایگان بود و دیگری رایگان نبود؟
من 512 گرفته بودم ازشون ، ولی یادم نمیاد واسشون نامه برده باشم !! بابا فرمالیته هستش ، نبردی هم نبردی ، حالا که گفته ببری ، همون رو ببر
اگه چیزی هم گفتن بگو باشه فعلا همینو بگیرین و وصل کنین بعدا ( !!!!)میاری دیگه
![]()
ای ول ، پس بیاین پیدا کنیم.
نظر شخصیه من اینه که قضیه همونیه که از 12.35 میذاریم دانلود شه و تا 1 دیسکانکت نشیم (که دانلودمون رایگان شه) ، از اون ور هم ساعت 6.30 تا 7 رایگان هستش به شرطی که قبل 7 دیسکانکت شیم ( که اگه بعد 7 دیسکانکت شیم از ساعت 6.30 تا 7 رو هم حساب میکنه که شما بین ساعت 6.30 تا 7 دانلودی نداشتین و حجم 0.01 مگ استفاده شده که این وقتی هستش که مودم روشنه ( سیستم روشنه ) و دانلودی انجام نمیشه )
اگه تو روز معمولی هم فقط کانکت شین و نیم ساعت بعد دیسکانکت شین ، سیستم پارس آنلاین واستون حداکثر 0.5 مگ حساب میکنه
آقا این سرویس من الان اعمال شده . ولی این عیدی.اس.ال که می گفتن 15 روز اضافه میشه اضافه نشده کهچیکار باید کرد ؟
![]()
حرفت درسته و قشنگ جور در میاد
اگه از 6:30 تا 7 رو در اون حالت رایگان حساب نمیکنه،واسه من 274 مگ بریدند،یعنی بر اساس سرعتی که داشتم در عرض نیم ساعت 274 مگ دانلود کردم؟میشه متوسط 150KB/s ! که یادم میاد در همین حدودا اون روز سرعت داشتم و در اون روزی که فقط 01/ مگابایت برام بریدند احتمالا دانلودی نکردم از 6:30 تا 7
نتیجه گیری : پس از 6:30 تا 7 رو رایگان حساب نمیکنند در صورتی که قبل از 7 دیسکانکت نشیم
گرفتم.
تاثیر داره ولی فکر نمیکنم زیاد باشه.
اول اینو مبگم پریشب 250 گیگ ازم تو دانلود رایگان کم کرد البته از 12:35 تا 6.55 از7 یه کی دو دقیقه ای میگذشت که مودمو پاشدم خاموش کردم ولی خوب دیگه ذره ذره جمع گردد وانگهی دریا شوداگه از ترفند هم استفاده نمیکردم هم با کم میشد احتمالا........
دوم اینکه دیشب 12:35 که گذاشتم برای 6:55 بعد قرص خواب اور خوردمورفتم لالا گوشیمو گذاشتم رو 6:56 و با همون گوشی روی 6:58 ... خوابم برده بود
اصلا نفهمیدم کی زنگ خور چیجوری 2 تا زنگو خاموش کردم
صبح وقتی بیدار شدم 9:50 بود کپ کردم اصلا کرکوپرم ریخت
........ گفتم همه ی حجمم رفت
مودمو خاموشو روشن کردم رفتم توی کنترل پنلم فقط چند کیلوبایت کم کرده بود . شاید گذاشتمش روی بریدج مودممو ............
میگم برای اینکه صبحا از خوابم نبره اینجوری کنم >>>>>>>>>>![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)