تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1642 از 4428 اولاول ... 642114215421592163216381639164016411642164316441645164616521692174221422642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,411 به 16,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

رفیق برای کروم هم همچین افزونه ای هست؟
    نه افزونه ها فقط برا فایر فوکس هستش

2. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه خواستی هم میتونی این ماه 128 بگیری بعد ماه بعد رو اینترنتی حتی 2مگ بگیری ، کی به کیه
    جدی میشه این کارو کرد؟شنیدم اگه تلفن هم بنام خودم باشه حله راسته؟

4. این کاربر از ebllis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خرید اکانت 6 ماهه و سرعت 2 مگ یا 1 مگ که تو سایت زده میده به آدم یعنی پول رو بریزی آنلاین براشون وا میشه اون سرعت؟

یا چیزای قانونی می خواد نامه و مجوز؟

6. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

خب قربونت ... دیگه چرا میگی دستکاری کردی !!

به نظر من ایــن سیستم پارس یــه باگــ گنــده داره که اگه بهش پی ببریم ...
    +
    بیـخیـال اصلا ...خودم میگردم ببینم سوراخش کجاس !
    سلام دادا
    نظر من اینه که این قضیه ای که گفتی یه معجزه ی الهیه که باید سجده شکر به جا آورد که تو این زمونه که همه ی آی اس پی ها دارن مشتریاشونو سرکیسه میکنن یه چنین اتفاقهایی هم میفته(ترافیک دانلود 0 برای شما)
    حالا از شوخی گذشته منم فکر میکنم سیستم پارس آنلاین یه جاش میلنگه و یه باگ گنده به قول شما داره ،پس بیاین پیداش کنیم

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

احتمالا دانلودتون ساعت 6.30 تموم شده و تا 7 دانلودی نداشتین. و در اون بازه زمانی فقط 10 کیلوبایت رسیو داشتین که اگه مودم روشن باشه که بوده ، عادیه ، و ساعت 7.09 هم دیسکانکت شدین
    مگه در صورتی که از 6 به بعد دانلود داشتیم نباید حتما قبل از 7 مودم رو خاموش کنیم تا واسمون رایگان بیفته؟
    دقت کن در هر دو عکسی که گذاشتم ساعت از 7 گذشته بود و مطمئنا تا بعد 6 هم رو دانلود بود پس چرا یکی رایگان بود و دیگری رایگان نبود؟

8. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدی میشه این کارو کرد؟شنیدم اگه تلفن هم بنام خودم باشه حله راسته؟
    من 512 گرفته بودم ازشون ، ولی یادم نمیاد واسشون نامه برده باشم !! بابا فرمالیته هستش ، نبردی هم نبردی ، حالا که گفته ببری ، همون رو ببر

اگه چیزی هم گفتن بگو باشه فعلا همینو بگیرین و وصل کنین بعدا ( !!!! )میاری دیگه

10. 2 کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دادا
    نظر من اینه که این قضیه ای که گفتی یه معجزه ی الهیه که باید سجده شکر به جا آورد که تو این زمونه که همه ی آی اس پی ها دارن مشتریاشونو سرکیسه میکنن یه چنین اتفاقهایی هم میفته(ترافیک دانلود 0 برای شما)
    حالا از شوخی گذشته منم فکر میکنم سیستم پارس آنلاین یه جاش میلنگه و یه باگ گنده به قول شما داره ،پس بیاین پیداش کنیم

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

مگه در صورتی که از 6 به بعد دانلود داشتیم نباید حتما قبل از 7 مودم رو خاموش کنیم تا واسمون رایگان بیفته؟
    دقت کن در هر دو عکسی که گذاشتم ساعت از 7 گذشته بود و مطمئنا تا بعد 6 هم رو دانلود بود پس چرا یکی رایگان بود و دیگری رایگان نبود؟
    ای ول ، پس بیاین پیدا کنیم.

نظر شخصیه من اینه که قضیه همونیه که از 12.35 میذاریم دانلود شه و تا 1 دیسکانکت نشیم (که دانلودمون رایگان شه) ، از اون ور هم ساعت 6.30 تا 7 رایگان هستش به شرطی که قبل 7 دیسکانکت شیم ( که اگه بعد 7 دیسکانکت شیم از ساعت 6.30 تا 7 رو هم حساب میکنه که شما بین ساعت 6.30 تا 7 دانلودی نداشتین و حجم 0.01 مگ استفاده شده که این وقتی هستش که مودم روشنه ( سیستم روشنه ) و دانلودی انجام نمیشه )
    اگه تو روز معمولی هم فقط کانکت شین و نیم ساعت بعد دیسکانکت شین ، سیستم پارس آنلاین واستون حداکثر 0.5 مگ حساب میکنه

12. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال :

من الان 6 ماهه تمدید کردم توی حسابش زده بود که 530400 ریال که از کارت بانک هم همینقدر کم کرد . اما الان می رم توی گزارش مالی جمعش شده ( آبونمان و مالیات و ... ) شده 535500 ریال . و روی همین حساب من الان 5100 ریال بدهکار هستم که قطعاً با تمدید قرارداد بعدی از حسابم کسر میشه !!!

510 تومن چیزی نیستا ولی می خوام بدونم رو چه حسابی اینطوری شده ؟ مالیات دوبله سوبله می گیرن ؟؟؟

کسی میدونه جواب بده

ویرایش :

فکر کنم فهمیدم . اینا مالیات و عوارض رو موقعی که می خوای از کارتت پول برداری یه عددی حساب می کنند در حالی که مقدار واقعی از اون بیشتره و باقی مونده ش رو بدهکار میشید !!!!!!!!

شما که می خواید دزدی کنید خب همون اول همه ش رو بگیرید دیگه !!!!!

فکر کنم پارس آنلاین با این کار داره مالیات و شهرداری و ... رو هم دور می زنه و خودش یه چیزی اضافه میگیره !!!!

مثلاً برای 6 ماهه 2گیگ موقعی که می خوای تمدید کنی مالیت و عوارض شهرداری در مجموع 20400 ریال هستش ولی بعد از تمدید بری توی گزارش مالی 25500 ریال حساب شده و تفاوتش (5100 ریال) به صورت بدهی نشون داده میشه !!!!!!!
    آقا این سرویس من الان اعمال شده . ولی این عیدی.اس.ال که می گفتن 15 روز اضافه میشه اضافه نشده که چیکار باید کرد ؟

14. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ای ول ، پس بیاین پیدا کنیم.

نظر شخصیه من اینه که قضیه همونیه که از 12.35 میذاریم دانلود شه و تا 1 دیسکانکت نشیم (که دانلودمون رایگان شه) ، از اون ور هم ساعت 6.30 تا 7 رایگان هستش به شرطی که قبل 7 دیسکانکت شیم ( که اگه بعد 7 دیسکانکت شیم از ساعت 6.30 تا 7 رو هم حساب میکنه که شما بین ساعت 6.30 تا 7 دانلودی نداشتین و حجم 0.01 مگ استفاده شده که این وقتی هستش که مودم روشنه ( سیستم روشنه ) و دانلودی انجام نمیشه )
    اگه تو روز معمولی هم فقط کانکت شین و نیم ساعت بعد دیسکانکت شین ، سیستم پارس آنلاین واستون حداکثر 0.5 مگ حساب میکنه
    حرفت درسته و قشنگ جور در میاد
    اگه از 6:30 تا 7 رو در اون حالت رایگان حساب نمیکنه،واسه من 274 مگ بریدند،یعنی بر اساس سرعتی که داشتم در عرض نیم ساعت 274 مگ دانلود کردم؟میشه متوسط 150KB/s ! که یادم میاد در همین حدودا اون روز سرعت داشتم و در اون روزی که فقط 01/ مگابایت برام بریدند احتمالا دانلودی نکردم از 6:30 تا 7
    نتیجه گیری : پس از 6:30 تا 7 رو رایگان حساب نمیکنند در صورتی که قبل از 7 دیسکانکت نشیم

16. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شما میتونی افزونه fastunرو برای فایر فاکس بگیری/این افزونه سایت هارو به صورت فشرده باز میکنه و در ترافیک مصرفی کمک قابل توجهی میکنه

گرفتم.
    تاثیر داره ولی فکر نمیکنم زیاد باشه.

18. این کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminvgas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اول اینو مبگم پریشب 250 گیگ ازم تو دانلود رایگان کم کرد البته از 12:35 تا 6.55 از7 یه کی دو دقیقه ای میگذشت که مودمو پاشدم خاموش کردم ولی خوب دیگه ذره ذره جمع گردد وانگهی دریا شود اگه از ترفند هم استفاده نمیکردم هم با کم میشد احتمالا........
    دوم اینکه دیشب 12:35 که گذاشتم برای 6:55 بعد قرص خواب اور خوردمو رفتم لالا گوشیمو گذاشتم رو 6:56 و با همون گوشی روی 6:58 ... خوابم برده بود اصلا نفهمیدم کی زنگ خور چیجوری 2 تا زنگو خاموش کردم صبح وقتی بیدار شدم 9:50 بود کپ کردم اصلا کرکوپرم ریخت ........ گفتم همه ی حجمم رفت مودمو خاموشو روشن کردم رفتم توی کنترل پنلم فقط چند کیلوبایت کم کرده بود . شاید گذاشتمش روی بریدج مودممو ............

میگم برای اینکه صبحا از خوابم نبره اینجوری کنم >>>>>>>>>>

20. این کاربر از aminvgas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •