تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1642 از 1759 اولاول ... 6421142154215921632163816391640164116421643164416451646165216921742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,411 به 16,420 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اخه همسایمون میخواد با لپ تاپ وصل بشه ....وایرلس لپ تاپ چی جواب نمیده؟
    مودم دو انتنه قدرت انت هاش چقدر باید باشه تا جواب بده؟ 5 ؟ 7؟ یا 9؟ بنظرتون جواب میده؟ یا سرمو درد نیارم و معمولی بخرم؟ ممنون
    سرتو درد نیار

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اخه همسایمون میخواد با لپ تاپ وصل بشه ....وایرلس لپ تاپ چی جواب نمیده؟
    مودم دو انتنه قدرت انت هاش چقدر باید باشه تا جواب بده؟ 5 ؟ 7؟ یا 9؟ بنظرتون جواب میده؟ یا سرمو درد نیارم و معمولی بخرم؟ ممنون
    اگر بخواد با خود لپ تاپ وصل بشه به نظرم خودتو تو دردسر و هزینه الکی نندازی بهتره

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

اگر بخواد با خود لپ تاپ وصل بشه به نظرم خودتو تو دردسر و هزینه الکی نندازی بهتره
    باوشه
    حالا اگه بخوایم به اون مسافت برسونیم چه کارایی باید بکنیم و چه هزینه ای برمیداره؟ میشه بگی داداش؟
    مثلا باید چه مدمی بخرم؟ با چه هزینه ای؟ و چه وسایل جانبی ای؟ بگی ممنون میشم

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

خخخ ممنون
    حالا واقعا نمیشه یکاری کرد که بشه؟ با چه هزینه ای؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من مودم shuttel 920 WM سری n دارم . هیج موقع خاموشش نمیکردم و همیشه بصورت بی سیم با لب تاب و گوشی میرفتم نت ، تا اینکه یک ماه پیش به خاطر اینکه میخواسم پسورد وایرلسم رو عوض کنم مودم رو رریست کردم ، خوب از اون روز چند بار تلاش کردم مودم رو تنظیم کنم از طریق ای پی و اینا که نشد و وصل نت نمیشد بعد با کمک سی دی که داخل جعبه مودم بود تنظیم کردم و درست شد و وصل شد .

تنظیم شد و نت هم میرفت ولی بعد چند ساعت فهمیدم این مشکل رو داره ، صبح که میخوام اینترنت وصل بشم ، با گوشی که نمیره و میزنه نت مشکل داره ، لب تاب هم کنار کانکشن وایرلس علامت اخطار زرد رنگ میزنه و هیج سایتی باز نمیکنه ، چراغ های مودم هم همگی سبز هستن ، وقتی مودم رو در این حالت خاموش و روشن میکنم ، بعد از جند ثانیه که لود میشه کامل مودم مشکل حل میشه و میتونم ازش استفاده کنم ، حالا دوباره ظهر ( حدود 6 ساعت بعدش ) که میخوام استفاده کنم مجدد این مشکل رو دارم و باید مودم رو خاموش روشن کنم تا بتونم برم نت ! منم حوصله این کار رو ندارم

با کابل هم که وصل لب تاب میکنم بازم علامت زرد رنگ اخطار کنار کانکشن هست و تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه

تو رو خدا اساتید بگین دلیل این مشکل چیه به نظرتون و چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟!؟!؟ این یه ماه عصبیم کرده

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان

من مودم shuttel 920 WM سری n دارم . هیج موقع خاموشش نمیکردم و همیشه بصورت بی سیم با لب تاب و گوشی میرفتم نت ، تا اینکه یک ماه پیش به خاطر اینکه میخواسم پسورد وایرلسم رو عوض کنم مودم رو رریست کردم ، خوب از اون روز چند بار تلاش کردم مودم رو تنظیم کنم از طریق ای پی و اینا که نشد و وصل نت نمیشد بعد با کمک سی دی که داخل جعبه مودم بود تنظیم کردم و درست شد و وصل شد .

تنظیم شد و نت هم میرفت ولی بعد چند ساعت فهمیدم این مشکل رو داره ، صبح که میخوام اینترنت وصل بشم ، با گوشی که نمیره و میزنه نت مشکل داره ، لب تاب هم کنار کانکشن وایرلس علامت اخطار زرد رنگ میزنه و هیج سایتی باز نمیکنه ، چراغ های مودم هم همگی سبز هستن ، وقتی مودم رو در این حالت خاموش و روشن میکنم ، بعد از جند ثانیه که لود میشه کامل مودم مشکل حل میشه و میتونم ازش استفاده کنم ، حالا دوباره ظهر ( حدود 6 ساعت بعدش ) که میخوام استفاده کنم مجدد این مشکل رو دارم و باید مودم رو خاموش روشن کنم تا بتونم برم نت ! منم حوصله این کار رو ندارم

با کابل هم که وصل لب تاب میکنم بازم علامت زرد رنگ اخطار کنار کانکشن هست و تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه

تو رو خدا اساتید بگین دلیل این مشکل چیه به نظرتون و چطوری میشه این مشکل رو حل کرد ؟!؟!؟ این یه ماه عصبیم کرده
    یعنی فقط صبح ها مشکل داره؟

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی فقط صبح ها مشکل داره؟
    نه فقط صبح ها ، وقتی خاموش روشن میکنم تا چند ساعت خوبه ( حدودا 6 ساعت ) بعد همجنان چراغهای مودم سبزه و به ظاهر وصله اما نه با لب تاب نه با گوشی هیج سایتی نمیشه رفت تا وقتی که مودم رو خاموش روشن کنم بعدش درست میشه ، ینی صبح باید خاموش روشن کنم ، بعد از ظهر همینطور دوباره شب همینطور و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مثلا ساعت هشت صبح مودم رو خاموش روشن میکنم و میتنوم برم نت میرم بیرون برمیگردم ظهر ساعت 2 دوباره باید مودم رو خاموش روشن کنم تا ساعت 5 درسته حدودا دوباره باید ساعت 5 خاموش روشنش کنم و ... در حالیکه قبلا ماه به ماه خاموشش نمیکردم و مشکلی نداشتم اما حالا علارغم اینکه جراغ های مودم سبزه و به ظاهر وصله ولی هیج سایتی باز نمیشه با چندتا گوشی هم تست کردم تا مودم رو خاموش روشن نکنم درست نمیشه !

اینم عکسی از تنظیمات مودمم

Last edited by vahidsabab; 07-02-2014 at 09:06.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نه فقط صبح ها ، وقتی خاموش روشن میکنم تا چند ساعت خوبه ( حدودا 6 ساعت ) بعد همجنان چراغهای مودم سبزه و به ظاهر وصله اما نه با لب تاب نه با گوشی هیج سایتی نمیشه رفت تا وقتی که مودم رو خاموش روشن کنم بعدش درست میشه ، ینی صبح باید خاموش روشن کنم ، بعد از ظهر همینطور دوباره شب همینطور و ...
    وقتی مودم دیگه اینترنت نداد
    یک پینگ بگیر تا ببینیم پینگ میده یا نه

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وقتی مودم دیگه اینترنت نداد
    یک پینگ بگیر تا ببینیم پینگ میده یا نه
    چطوری پینگ بگیرم ؟

از توی cmd ? دستورش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •