قلعه نويي:
براي حفظ صدرنشيني بايد صبا را شكست دهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي تداوم صدرنشيني در ليگ برتر بايد صبا را مغلوب كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پايان تمرين استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. استقلال بايد در دور برگشت رقابتهاي ليگ تمركز بيشتري داشته باشد و درصد اشتباهاتش را پائين بياورد. با توجه به اينكه اين بازي از حساسيت خاصي برخوردار است بايد تمام تمركز خود را معطوف به كسب سه امتياز اين بازي كنيم.
وي ادامه داد: از صبا شناخت كامل داريم. گروه آناليز ما به خوبي نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايي كرده اند. در خصوص نقاط ضعف تيم صبا صحبتي نمي كنم اما اعتقاد دارم خط هافبك و فوروارد اين تيم فوق العاده كار مي كند و ما بايد نقاط قوت آنها را مهار كنيم.
وي با اشاره به اينكه استقلال تنها با هدف شكست صبا وارد زمين مي شود؛ اظهار داشت: بازي هاي اين دو تيم هميشه زيبا و جذاب بوده است. اعتقاد دارم در دور رفت مسابقات نبايد شكست مي خورديم. اشتباهات داوري در آن ديدار تاثير گذار بود. با توجه به اينكه نتيجه را در دور رفت واگذار كرديم براي پيروزي به ميدان مي رويم تا جاي خود را در صدر جدول مستحكم كنيم.
وي در خصوص غيبت آرش برهاني عنوان كرد: آرش بازيكن بزرگي است ولي اعتقاد دارم جايگزين هاي او مي تواند جاي خالي اين بازيكن را پر كند.
قلعه نويي در خصوص پيش بيني نتيجه اين ديدار گفت: فوتبال قابل پيش بيني نيست و نتيجه را من تعيين نمي كنم اما تلاش مي كنيم كه از اين بازي سربلند بيرون بيايم.
سرمربي استقلال در خصوص حضور تماشاگران در تمرين اين تيم عنوان كرد: ما هميشه ممنوع هواداران هستيم. در واقع آنها سرمايه هاي اصلي اين فوتبال هستند. فكر مي كنم نتايجي كه استقلال طي هفته هاي گذشته گرفته در حضور تماشاگران تاثير گذار بوده است. مطمئن هستم روز به روز به شمار هواداران افزوده خواهد شد.
انتهاي پيام/ا