در گفتگو با ایسکانیوزحیدری: بازیکنان برق به داور گفتند پنالتی بگیر او هم گرفتتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به صحنه پنالتی دیدار با برق شیراز گفت: بازیکنان برق به داور گفتند پنالتی بگیر او هم گرفت.سپهر حیدری روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: با تمام احترامی که برای حاجی پور قائل هستم اما داوری در این دیدار اشتباهات زیادی داشت و اعلام پنالتی هم جزء این اشتباهات بود.
وی ادامه داد: خطایی که داور اعلام کرد اصلا پنالتی نبود چرا که معتقدم اصلا خطایی رخ نداد ه بود جالب تر آنکه ابتدا کمک داور خطا را بیرون محوطه اعلام کرد اما وقتی بازیکنان برق گفتند پنالتی شده داور نیز به حرف آنان پنالتی اعلام کرد.
وی افزود: برخوردی که بین بازیکنان حریف و رضایی انجام شد بعد از دفع توپ بود و اطمینان دارم که به هیچ وجه ان صحنه پنالتی نبود.
مدافع تیم پرسپولیس عنوان کرد: داور به دلیل شعارهای تماشاگران تمرکز خود را از دست داده بود و من به فرید عابدی مهاجم برق گفتم که داور از حالا فقط به نفع شما سوت خواهد زد که همین طور هم شد.
حیدری گفت: در ده سالی که فوتبال بازی می کنم زمینی به بدی زمین حافظیه شیراز ندیده ام و به همین دلیل اصلا نتوانستیم خوب بازی کنیم.
وی در پایان اظهارداشت: تمام تلاش خود را برای اینکه بتوانیم دوباره به پیروزی های متوالی دست پیدا کنیم انجام خواهیم داد زیرا به هماهنگی خوبی رسیده ایم