با سلام دوستان عزیز. من Transformers fall of Cybertron رو دانلود کردم. با کرک SKIDROW ..
اما وقتی کلیک میکنم روش و بازی رو اجرا میکنم تو حالت Loading گیر میکنه ...
چیکار کنم ؟ دلیلش چی هست ؟
با سلام دوستان عزیز. من Transformers fall of Cybertron رو دانلود کردم. با کرک SKIDROW ..
اما وقتی کلیک میکنم روش و بازی رو اجرا میکنم تو حالت Loading گیر میکنه ...
چیکار کنم ؟ دلیلش چی هست ؟
سلام sleeping dog به صورت پنجره ویندوز برای من اجرا میشه فول اسکرین میشه اما اون ضربدر و Max , min اون بالا هست عین بروزر ها ! چجوری درست میشه ؟
برو option -->display و اونجا گزینه فول اسکرین رو on کن اگر این کار رو قبلا کردی
تغییر رزولیشن رو امتحان کن
من این مشکل رو داشتم با ور رفتن با تنظیمات حل شد
Last edited by Meysam Raz; 08-09-2012 at 12:00.
نرم افزار STEAM رو نصب کنی مشکلت حل می شه
اگر نشد سطح جزییات بازی رو بیار پایین تر
Last edited by Meysam Raz; 08-09-2012 at 11:58.
ممنون .. این steam چی هست ؟ از کجا پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن بعد بزار آپدیت بشه
میتونی خیلی راحت یه اکانت بسازی و به صورت آنلاین یا اگر نت قطع باشه به صورت آفلاین بازی کنی
اگر گرافیکت ضعیفه سطح جزییات بازی رو حتما امتحان کن
سلام دوستان
من بازی Battlefield 3 رو نصب میکنم که در حین نصب یه پیامی میده که فقط x86 رو یادم میاد بعد 3 تا گزینه داره که من Ignore رو میزنم چون بقیش و بزنم دیگه نصب نمیکنه... خلاصه همه کارا که تموم شد رو بازی کلیک میکنم انگار نه انگار... اصلا" هیچی باز نمیشه!!!
dvd ایش هم اوجیناله از اون ور آوردم
سیستمم هم Asus A53Sv Intel Corel i5 2430m,2.4GH
GT 540 2G
Ram 4G
Win 7 64bit
منم این مشکل رو دارم اما من یکبار توبازی رفتم و بار دوم که میخواستم برم توش تو لودینگش گیر کرد .کمکم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEAM رو نصب کردی؟
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من امروز بازی the run رو نصب کردم . وقتی میخواستم اجراش کنم این ارور رو داد. ممنون میشم راهنمایی کنید :( البته بازی های دیگه هم نصب کردم همین ارور رو میداد و اجرا نمیشد؟؟!!)
![]()
Last edited by mhdas; 09-09-2012 at 18:15.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)