دوستان داره بوش میاد که مخابرات داره نامحدودار برمیگردووونه و داره امارشو به مناطق میده..
یکمی صبر کنین فک کنم توی هفته بعد خبر خوبی بشنویم !![]()
دوستان داره بوش میاد که مخابرات داره نامحدودار برمیگردووونه و داره امارشو به مناطق میده..
یکمی صبر کنین فک کنم توی هفته بعد خبر خوبی بشنویم !![]()
سلام من نفهمیدم یعنی برای همه یا فقط برای شما فیبر نوری داره از انحصار مخابرات در میاد ؟
برگردوندن که سهله . قیمتش مناسب باشه . نیاد یه چیزی بده مثل طرح الماسی که گذاشته بود . همین شبانه دارها رو دوباره بزاره ما راضی هستیم .
من با یک شکایت خیلی تند به 195 درخواست کردم خط ام ازاد شه بتونم از اسیاتک نت بگیرم !دقیقا نمیدونم دارن چیکار میکنن و فقط یک جمله نوشته داخل شکایتی که نوشتم !
احتراماً به استحضار مي رساند با پيگيري به عمل آمده امكانات لازم جهت دايري سرويس مشترك محترم ايجاد شده و مراحل تحويل در دست اقدام مي باشد.مراحل تحویل احتمالا منظورش تغییر نوع خط هست که مخابرات دیگه تنها سرویس دهنده نت برای من نباشه ! خط من مسی هست ولی خوب چون مخابرات گویا کمبود جا داشته یک دستگاهی گذاشته که ازش سیم کشیده به کل منطقه ما و به خاطر هزینه ای که کرده مجبوریم از مخابرات سرویس بگیریم!البته این مورد رو هم پشتیبان مخابرات گفت و من خودم نمیدونستم دقیقا مسیه یا فیبر نوریه
در هر صورت داخل روزنامه هم یکی از دوستان گفت قراره کلا مخابرات دیگه نتونه اینترنت ارائه بده و جریمه هم بشه حتی !در هر صورت من بعید میدونم دیگه بیشتر از 1 سال دوام بگیره !چون 90 درصد شکایاتم فکر کنم از مخابراته و خودشون میدونن دارن چیکار میکنن
![]()
lotfan delet shavad
خیلی دوس دارم خوشبین باشم به وضع اینترنت (طرح هاش قیمت هاش کیفیتش شبانه دار بودنش و نامحدودشدنش !!!!) اما ظاهرا نمیشه !!
شما داری می گی نامحدود... اما می دونید استدلال مخابراتی ها چیه ؟ قبلن ها که شکایت می کردم واسه برگرداندن طرح های نامحدودشون ، جوابشون همش این بود که طرح نامحدود داریم !! میگفتم کو ؟؟ می گفتن همون طرح ها که ماهی با حجم زیاد ترافیک دارن !!! مثل ماهی 50 گیگ یا 70 گیگ ایتنا !!!! یعنی به قول خودشون اون طرح ها از نظر اونا مثل نامحدود می مونه که کاربر می تونته بخره منتهی با قیمت گزاف !!!! اما منظور ما از نامحدود مثل نامجدود های قبلی شون بود که اون زمانا حداقل قیمتش مناسب بود !!! نه این نامحدود های ماهانه با قیمت نجومی !!!!
و یا مثل همین استدلالی که چند وقت پیش واسه تغییر ساعات شبانه داشتن که تو طرح ها گذاشتن 4 تا 9 !! استدلالشون اینه که شبا پیک ترافیک زیاده و تست کردن توی ساعات 4 تا 9 پیک ترافیک شبکه کمتره پس تصمیم گرفتن که ساعات شبانه رو به اون ساعت تغییر بدن !!!!
واسع کم شدن تعداد ساعات شبانه والا دلیل نداشتن بگن !! البته دلیلش واضجه !
شبانشون رو چرا دیگه کردن 99% والا دیگه خیلی نوبرش رو آوردن ، واسه این هم دلیل نداشتن یعنی این قدر محتاج پول و ترافیک کاربرن که از هر کاربری اون یک صدم درصد ها رو هم خود مخابرات بخوره ؟؟؟
حداقل طرح های کمپین قبلی با همون شرایط قبلی رو هم بذارن با بذارن تمدید کنیم هم ، عصبانیت مون می خوابه
واقعا سر در نمیارم چرا هر چند وقت یه بار کاربر رو توی منگنه قرار می دن و اذیت می کنن با این کاراشون
- - - Updated - - -
خیلی دوس دارم خوشبین باشم به وضع اینترنت (طرح هاش قیمت هاش کیفیتش شبانه دار بودنش و نامحدودشدنش !!!!) اما ظاهرا نمیشه !!
شما داری می گی نامحدود... اما می دونید استدلال مخابراتی ها چیه ؟ قبلن ها که شکایت می کردم واسه برگرداندن طرح های نامحدودشون ، جوابشون همش این بود که طرح نامحدود داریم !! میگفتم کو ؟؟ می گفتن همون طرح ها که ماهی با حجم زیاد ترافیک دارن !!! مثل ماهی 50 گیگ یا 70 گیگ ایتنا !!!! یعنی به قول خودشون اون طرح ها از نظر اونا مثل نامحدود می مونه که کاربر می تونته بخره منتهی با قیمت گزاف !!!! اما منظور ما از نامحدود مثل نامجدود های قبلی شون بود که اون زمانا حداقل قیمتش مناسب بود !!! نه این نامحدود های ماهانه با قیمت نجومی !!!!
و یا مثل همین استدلالی که چند وقت پیش واسه تغییر ساعات شبانه داشتن که تو طرح ها گذاشتن 4 تا 9 !! استدلالشون اینه که شبا پیک ترافیک زیاده و تست کردن توی ساعات 4 تا 9 پیک ترافیک شبکه کمتره پس تصمیم گرفتن که ساعات شبانه رو به اون ساعت تغییر بدن !!!!
واسع کم شدن تعداد ساعات شبانه والا دلیل نداشتن بگن !! البته دلیلش واضجه !
شبانشون رو چرا دیگه کردن 99% والا دیگه خیلی نوبرش رو آوردن ، واسه این هم دلیل نداشتن یعنی این قدر محتاج پول و ترافیک کاربرن که از هر کاربری اون یک صدم درصد ها رو هم خود مخابرات بخوره ؟؟؟
حداقل طرح های کمپین قبلی با همون شرایط قبلی رو هم بذارن با بذارن تمدید کنیم هم ، عصبانیت مون می خوابه
واقعا سر در نمیارم چرا هر چند وقت یه بار کاربر رو توی منگنه قرار می دن و اذیت می کنن با این کاراشون
رو که نیست سنگ پای قزوینه .
فکر کن اون اولا یه طرح نامحدود بود و یه بعثت . نامحدود ماهی 20 تومن تقریبا در میومد و بعثت ماهی 13 تومن تقریبا .
با بعثت میشد شبانه بیشتر دانلود کنی اما بالاخره نامحدود یه چیز دیگه بود . در کل بهترین سرویسهاشون بود دیگه . نامحدود مخابرات کم دردسر ترین سرویسی بود که داشتم تا حالا .
اومدن این دو تا رو برداشتن جاش طرحهای برنزی و نقره ای و طلایی و الماسی و ... گذاشتن که سه تا اولیش شبانه داشت و قیمتهاش از طرح بعثت بیشتر بود و سرعتش هم کمتر . الماسی که اصلا از دور خارج .
اون زمان ملت هر چی گفتن به گوش اینا نرفت که نرفت و باز اوضاع بدتر شد .
باز اومدن همه اینا رو برداشتن . این بار به شرطی فقط شبانه میداد که قرار داد یک ساله ببندی . یا همون به اصطلاح کمپینشون . باز هم ملت چیزی نگفتن (خوب واقعا صدای کی میخواد در بیاد)
فکر کن نسبت به طرحهای ماهیانه قبلی مخابرات چقدر سود میکنه تو این حالت . تمام پول یه سال رو پیش پرداخت میگرفت و یه نت داغون شبانه دار میداد و پولهای مردم یه سال تو حساب اینا میخوابید .
یعنی پررو بازم به این قناعت نکرد و شبانه همونا رو هم برداشت . اینا پیش خودشون چی فکر کردن ؟ یعنی الان اینا سیاستهای شرکتشونه ؟ این کار که فقط ضرره .
کدوم احمقی میاد یه طرح یه ساله رو میخره که شبانه هم نداره . اون هم با سرعت 3 مگ تازه توی روز (البته استثنا هم داریم) در حالی که شرکتهای دیگه دارن اینترنت بدون شبانه میدن با سرعت بیشتر از 8 مگ . تازه ارزون تر از این .
یه زمانی می گفتن خودشون که تصمیمات با خدمات امور مشترکین خراسان رضوی هست که تصمیم می گیرن چه طرح هایی بذارن یا چه سیاست هایی داشته باشن ، وقتی با یه چن تا مسئولای خدمات امور مشترکین صحبت می کردم می گفتن که دستورات واسه کلیه شرکت های تابعه مخابرات یکسانه و از سازمان تنظیم مقررات میاد !!!!!
، اگه واقعا تصمیمات واسه همه شرکت های زیرمجموعه مخابرات یکسانه ، چرا تهران هنوز نامحدود می ده ؟؟؟؟
جالبه اون زمان هر چی هم به اون بخش امور مشترکین می گفتم که باباااااا تهران نامحدود می ده می گفتن نخیر ، کل کشور محدودیت پهنای باند داره و دیگهه نامحدود هیچ جا ارائه نمی ده هیچ شرکتی و کلا جرفام رو می پیچوند !!!!!!!!!!!!
هر چند که خود اون مسئوله از دهنش پرید که طرح های همکاران مخابرات نامحدود دارن چون اونا با بقیه فرق دارن !!!!
یعنی ادم اینجا می خواد اصلا خودشو خفه کنه با حرف های ضد و متناقض اینا
والا من هنوز موندم تو کف این که چرا تهران نامحدود میده اما مخابرات بعضی استان ها نه !!! تبعیض هم حدی داره والا !!
این مال تهرانه که تعرفه نامحدود هاشو نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعا تصمیمات واسه همه شرکت های زیرمجموعه مخابرات یکسانه و تصمیمات کنترل میشه ، چرا روز به روز تصمیماتی که می گیرن ، بر ضد کاربره و به نفع خودشون با چاپیدن پول بیشتره ؟؟؟ و جالب اینکه طرح های مخابرات همه استانا هم مث هم نیس !!!
- - - Updated - - -
من طرح های جدید رو ندیدم و از همین طرحم هنوز چندماهی مونده اما اگه واقعا طرح ها دو ساله شده یکی از دوستان لطف کنه یه بررسی مختصر و مفید بین طرح های مخابرات و ۳-۴تا شرکت دیگه انجام بده
فاکتورهاشم پهنای باند و شبانه و قیمت و زمان سرویس باشه
بعد همه شکایت کنیم و بخوایم یا انحصار فیبر رو بردارن یا طرح هاشون عوض بشه
دیگه دو ساله واقعا نامردیه
tt
به نظر من این قضیه که به تهرانی ها اینترنت نامحدود میدن هنوز اما به استان خراسان رضوی و استانهای دیگر نمیدن رو به سامانه 195 بگید ببینید چی جواب میدن چون تنها جایی که کمترین توجهی به حرف مشترکین میشه سامانه 195 هست.
اگه جواب قاطعی ندادن چاره ای نداریم جز تسلیم شدن در برابر مخابرات، مگر آنکه یک اعتراض بسیار بزرگ که خبرساز بشه حتی در رسانه های خارج از کشور تا این مخابرات دست از دزدی بردارد.
آشغال ترین،مذخرف ترین،گ ه ترین،س گ ترین، دزدترین ، اینترنت دنیا از آن مخابرات ایران است. بر پدر مادر مخابرات لعنت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)