واسه من شرقه
شرق و غرب با هم فرقی نمیکنن به خدا راست میگم
بیا اکانت من رو بخر پلیز پلیز![]()
واسه من شرقه
Last edited by Fiddle; 28-10-2015 at 05:02.
اولا که زمین تا آسمون فرق دارهواسه من شرقه
دوما تو کرده بودی 65 تومان دوباره کردیش 100 تومانناقلا
- - - Updated - - -
اولا که زمین تا آسمون فرق دارهواسه من شرقه
دوما تو کرده بودی 65 تومان دوباره کردیش 100 تومانناقلا
چندتا از دوستان هستن میگن eune بهتر از west ـه . یعنی اومدن west میگن چقدر اشغاله
راستی دوستان یه چیزی . من تو همین یه ماهه دو سه تا اکانت ساختم واسه تست و هر کدوم رو تا لول های بالای 10 بردم ببینم چجوریاست اوضاع .
جالبه که اون سوالی که اولش در مورد تجربه ات با بازی های moba میپرسه رو من هر بار یه چیزی جواب دادم . و جالب بود که بر اساس اون هم تیمی هات رو انتخاب میکرد .
اولین اکانتم گزینه expert رو زدم و دیدم از همون اول منو با حرفه ای ها و smurf و ... میندازه . اکانت دیگه veteran رو زدم چنان نوبهایی بهم انداخت که بازی با bot رو هم میباختن شدید . گزینه دومی رو که زدم کلا دیگه هیچی . همون اول ادامه ندادم اکانت رو .
شاید کسایی که میان اکانت میسازن تو سرور های دیگه اون انتخاب رو اشتباه میزنن که واسشون بازیکنهای اینطوری میاره . حداقل فکر کنم تا لول 30 براساس اون انتخابت بهت تیم میده . شایدم بیشتر . در کل توی eune پر از روسی هست که به شدت رو اعصبابن و سطح یه ذره پایینتره .
من واسه اینکه اکانتم رو بفروشم نمیگم ولی غرب تنها فرقش با شرق اینه که توی شرق بچه ها با گرامر اشتباه فحاشی میکنن ولی توی غرب با گرامر درست فحاشی میکنن![]()
Last edited by Fiddle; 28-10-2015 at 15:39.
اگه میخوای معنی واقعی ادم حروم زاده و eloo hell رو بفهمی بیا EUW
هردو عینه همن فقط توی سطح diamond به بالا euw کمی بهتره
- - - Updated - - -
هردو عینه همن فقط توی سطح diamond به بالا euw کمی بهتره
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به اطلاعتون میرسانم که سایت گیم سرویس با هدف بهبود کیفیت اینترنت در انجام بازی ایجاد شده است، تمامی سرور ها اختصاصی و با بهترین کیفیت میباشند، میتوانید خرید کنید و به صورت آنی اطلاعات اکانت را دریافت کنید. دوستانی که مایل به همکاری هستند بخش همکاری در فروش را مطالعه کنند پورسانت 10% برای هر مشتری که خرید کند و زیر مجموعه شما باشد.
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به اطلاعتون میرسانم که سایت گیم سرویس با هدف بهبود کیفیت اینترنت در انجام بازی ایجاد شده است، تمامی سرور ها اختصاصی و با بهترین کیفیت میباشند، میتوانید خرید کنید و به صورت آنی اطلاعات اکانت را دریافت کنید. دوستانی که مایل به همکاری هستند بخش همکاری در فروش را مطالعه کنند پورسانت 10% برای هر مشتری که خرید کند و زیر مجموعه شما باشد.
یک خبر فوق العاده برای بچه های سایت
آپدیت سگی اومده
برای من روی 4 5 مگ شیره. و شات اسپات رو روشن کردم بین 100 تا 215 اینا داره دانلود می کنه. ولی بدون شات اسپات سرعتش زیر 50 60 بود
تا من شروع کردم به جینکس بازی کردن نرف شد
بعد شروع کردم به وارویک بازی کردن نرف شد
بعد شروع کردم به ویگار و رایون اونها هم نرف شدن
بچه ها اگر چمپی دوست دارید نرف بشه بگید پلیز
پارت اول 286
پارت دوم 36
خیلی اتفاق خاصی هم نیفتاده ولی بیخودی این همه آپدیت
Last edited by madmaster_3d; 29-10-2015 at 13:10.
حجم کلی که لانچر دانلود میکنه چند گیگه ؟ دیشب 5 گیگ دانلود کرده الان لانچر رو باز میکنم زده step 1/2 update interface 280 mb این الان چقد دیگش مونده ؟ اگه کمه بزنم دانلود شه اگه نه شب بذارم دانلود رایگان .
اقا امروز پینگ مالی نیست
ماله شما هم اینجوریه؟ زده 136 ولی تو مایه های 250 به بالاست![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)