تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1641 از 4428 اولاول ... 641114115411591163116371638163916401641164216431644164516511691174121412641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,401 به 16,410 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستانی که خط 512 دارین میشه بگین شبا سرعتتون چقدره و شبی چقدر دانلود میکنین؟
    من یک مگ دارم و شبی 3 گیگ میگیرم (البته به استثنای دو شب اخیر که 4 گیگ گرفتم).بیشتر فیلم دانلود میکنم و دیگه چیزی برا دانلود گیرم نمیاد.خوشم نمیاد الکی به پارس ماهی 20 تومن بدم و هیچ چیز به درد بخوری هم دانلود نکنم.اگه میتونین راهنماییم کنین.قبلا 512 داشتم حدود 2 گیگ میگرفتم حالا چجوریه وضعش؟

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان با فایر فاکس میشه کاری کرد که عکس ها رو نشون نده تا حجم زیاد کم نشه برا وبگردی ؟
    الان اپرا هم گرفتم قبلا دم دست یه گزینه داشت که عکس ها رو نشون نمیداد الان دم دست نیست.کجاش گذاشتن ؟

4. این کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

tools - options - contents

تیک دومی رو بردار

برای فایرفاکس بود اپرا ندارم!

6. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان با فایر فاکس میشه کاری کرد که عکس ها رو نشون نده تا حجم زیاد کم نشه برا وبگردی ؟
    الان اپرا هم گرفتم قبلا دم دست یه گزینه داشت که عکس ها رو نشون نمیداد الان دم دست نیست.کجاش گذاشتن ؟
    شما میتونی افزونه fastunرو برای فایر فاکس بگیری/این افزونه سایت هارو به صورت فشرده باز میکنه و در ترافیک مصرفی کمک قابل توجهی میکنه

8. 2 کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا اینترنت 1mb داشتم الان که بعد 1سال رفتم پارس انلاین میگن بالای 128 نمیدیم باید اشتغال بکار بیارید...چون بهیارم تو بیمارستان کار میکنم نامه اشتغال گرفتم هر کاری کردم توی نامه نزدن اینترنت 1mb....فقط زدن بنده در فلان بیمارستان کار میکنم جهت ارائه به پارس انلاین...بنظر شما گیر نمیدن؟میتونم 1mb بگیرم؟لطفا راهنماییم کنید...ممنون میشم

10. این کاربر از ebllis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا اینترنت 1mb داشتم الان که بعد 1سال رفتم پارس انلاین میگن بالای 128 نمیدیم باید اشتغال بکار بیارید...چون بهیارم تو بیمارستان کار میکنم نامه اشتغال گرفتم هر کاری کردم توی نامه نزدن اینترنت 1mb....فقط زدن بنده در فلان بیمارستان کار میکنم جهت ارائه به پارس انلاین...بنظر شما گیر نمیدن؟میتونم 1mb بگیرم؟لطفا راهنماییم کنید...ممنون میشم
    نه گیر نمیدن مگه خودشون بهت نگفتن که نامه بیار خوب تو هم بگو شما نامه خواستین این هم نامه...ضمنا من هروقت باواحد فروش صحبت کردم میگن همه این نامه ها فرمالیته است و برای گیر ندادن بازرسایی سازمان مقررات رادیوییه و زیاد به متن نامه اهمیت نمیدن بیشتر مهر و اسم سازمان براشون مهمه.موفق باشی

12. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه خواستی هم میتونی این ماه 128 بگیری بعد ماه بعد رو اینترنتی حتی 2مگ بگیری ، کی به کیه

14. 2 کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مرسی شما هم تو تمام مراحل زنگی موفق باشید....اخه من که رفتم یه فروشنده بود گفت باید توش ذکر کنی سرعت چند میخوای!!!اخه تو کجای ایران نامه اشتغال با این مشخصات میدن که به این اقا اینترنت فلان سرعت بدین؟در ضمن اگه گیر دادن چکار کنم بنظرتون؟شنیدم اگه تلفنم بنام خودم باشه حله راسته؟

16. این کاربر از ebllis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما میتونی افزونه fastunرو برای فایر فاکس بگیری/این افزونه سایت هارو به صورت فشرده باز میکنه و در ترافیک مصرفی کمک قابل توجهی میکنه
    رفیق برای کروم هم همچین افزونه ای هست؟

18. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جدی میشه این کارو کرد؟شنیدم اگه تلفن هم بنام خودم باشه حله راسته؟

20. این کاربر از ebllis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •