تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1641 از 1759 اولاول ... 6411141154115911631163716381639164016411642164316441645165116911741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,401 به 16,410 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ایا تلفن بی سیم ربطی به وصل نشدنه به اینترنت داره ؟؟ پشتیبانی میگه باید دو تا نویزگیر داشته باشید . درسته ؟
    برای هر تلفن باید یه نویز گیر وصل باشه !!!
    و گوشی بیسیم هم فقط برای مودم های دارای وای فای مشکل ایجاد میکنه ولی به وصل شدنش ربطی نداره و فقط به کیفیت انتن دهی تاثیر میزاره

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من 6 ساله که مودم adsl ام asus am602 دارم و مشکلی باهاش نداشتم.2 هفته است به خصوص این 3 روز اخیر چه روز چه شب که بشدت قطعی دارم یعنی کانکت هستم اما دریافت و ارسال بعد از چند دقیقه قطع میشه
    چراغ adsl ثابت است
    پشتیبانی adsl میگه ما 200 یوزر تو مرکز مخابراتیت داریم و اونا مشکلی ندارند
    .بنظرتون چیکار کنم؟
    میتونه از سیستم عامل باشه در واقع یه چیزی از درون ویندوز مانع ارسال دیتا بشه؟
    Last edited by rasoul2005; 03-02-2014 at 22:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چطوری میشه 1 پورت لن مودم رو موقتا از کار انداخت یا اینترنتش رو قطع کرد؟مودم من الان GoldWeb W812N/ND هستش... اصلا مودم های معمولی چنین قابلیتی رو دارند؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

درود
    دوستان من 6 ساله که مودم adsl ام asus am602 دارم و مشکلی باهاش نداشتم.2 هفته است به خصوص این 3 روز اخیر چه روز چه شب که بشدت قطعی دارم یعنی کانکت هستم اما دریافت و ارسال بعد از چند دقیقه قطع میشه
    چراغ adsl ثابت است
    پشتیبانی adsl میگه ما 200 یوزر تو مرکز مخابراتیت داریم و اونا مشکلی ندارند
    .بنظرتون چیکار کنم؟
    میتونه از سیستم عامل باشه در واقع یه چیزی از درون ویندوز مانع ارسال دیتا بشه؟
    منظور از چراغ ADSL همون چراغ لینک هست ؟
    یه عکس از نویز خطتون قرار میدید؟
    یه سری از ویروس ها هستن که اینجوری برنامه ریزی میشن تا اینترنت رو قطع و وصل کنن ولی خیلی کم این مورد پیش میاد
    چطوری میشه 1 پورت لن مودم رو موقتا از کار انداخت یا اینترنتش رو قطع کرد؟مودم من الان GoldWeb W812N/ND هستش... اصلا مودم های معمولی چنین قابلیتی رو دارند؟
    فکر نکنم همچین امکانی تو مودم ها وجود داشته باشه !!! اگر هم داره من اطلاعی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

6. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

این عکس ها را ببینید فقط:
    خطم من به جای اینکه مستقیم به نت وصل بشه به یه مودم در مخابرات وصل میشه که روی حالت dhcp گذاشتن.
    نتم رو در حالت خودکار ppoe در داخل مودم تنظیم کردم اگر در حالت bridge بزارم اصلا آن مودمی که وصل کردن به خطم بعدش بهش نت دادن میاد.

مودم خودم در حالت ppoe در داخل مودم:

عکس از مودمی که در حالت کانکشن در ویندوز 7 میاد با آیپی 192.168.1.1

Last edited by master2014; 05-02-2014 at 18:11.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خطم من به جای اینکه مستقیم به نت وصل بشه به یه مودم در مخابرات وصل میشه که روی حالت dhcp گذاشتن.
    این تریس ای‌پی رو چطوری گرفتید؟؟؟؟
    میتونم منم بررسی بکنم که شاید خطم مشکل داشته باشه که اینجوری شده؟؟ (PPPOE) وصل نمیشه وفقط باید کانکشن داشته باشم؟؟؟؟

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشین
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین
    من تو خرید مودم یکم مشکل دارم ...من میخوام یه مودم 2 انتنه دی لینک بخرم ...ولی مطمئن نیستم که بردش به 100 متر میرسه یا نه ...چون میخوام واسه همسایمون هم امواجش برسه ..بین خونه ی همسایه و خونمون حدود 100 متر یا کمتر فاصله هست ...یه خونه هم بینمون هست ..ولی اپارتمانی نیست و ویلایی و کوتاهه ....بنظرتون یه مودم سری N و دو انتنه واسه این مسافت جواب میده؟ خواهشا راهنمایی کنید چون اگه جواب نده میخام یه مودم تک انته و ارزون تر بخرم و دوبرابر خرج نکنم ..خیلی ممنون میشم جواب بدین ...کارم خیلی گیره .فروشنده که میگه احتمالا جواب میده ولی چون فروشنده ها ققط میخوان جنسشونو بفروشن زیاد اطمینان ندارم به حرفشون ...تورو خدا جواب بدین منتظرم

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

میتونم منم بررسی بکنم که شاید خطم مشکل داشته باشه که اینجوری شده؟؟ (PPPOE) وصل نمیشه وفقط باید کانکشن داشته باشم؟؟؟؟
    شما بار اولی که به نت وصل شدید با بریج وصل شده بودید یا pppoe?
    سلام دوستان خسته نباشین
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین
    من تو خرید مودم یکم مشکل دارم ...من میخوام یه مودم 2 انتنه دی لینک بخرم ...ولی مطمئن نیستم که بردش به 100 متر میرسه یا نه ...چون میخوام واسه همسایمون هم امواجش برسه ..بین خونه ی همسایه و خونمون حدود 100 متر یا کمتر فاصله هست ...یه خونه هم بینمون هست ..ولی اپارتمانی نیست و ویلایی و کوتاهه ....بنظرتون یه مودم سری N و دو انتنه واسه این مسافت جواب میده؟ خواهشا راهنمایی کنید چون اگه جواب نده میخام یه مودم تک انته و ارزون تر بخرم و دوبرابر خرج نکنم ..خیلی ممنون میشم جواب بدین ...کارم خیلی گیره .فروشنده که میگه احتمالا جواب میده ولی چون فروشنده ها ققط میخوان جنسشونو بفروشن زیاد اطمینان ندارم به حرفشون ...تورو خدا جواب بدین منتظرم
    برای 100 متر فکر نکنم جواب بده !!! حتی اگر 2 انتن هم بخرید جوابگو نیست !!! مگر در یه حالت :
    شما همون 2 انتن رو بخرید ولی با قدرت انتن دهی بیشتر
    از اونطرف هم کارت شبکه قدرتمند از بازار بخرید که بتونن با هم مچ بشن و کیفیت اینترنت دریافتی خیلی ضعیف نباشه
    در غیر این صورت توصیه میکنم همون مودم معمولی بخرید

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

شما بار اولی که به نت وصل شدید با بریج وصل شده بودید یا pppoe?

برای 100 متر فکر نکنم جواب بده !!! حتی اگر 2 انتن هم بخرید جوابگو نیست !!! مگر در یه حالت :
    شما همون 2 انتن رو بخرید ولی با قدرت انتن دهی بیشتر
    از اونطرف هم کارت شبکه قدرتمند از بازار بخرید که بتونن با هم مچ بشن و کیفیت اینترنت دریافتی خیلی ضعیف نباشه
    در غیر این صورت توصیه میکنم همون مودم معمولی بخرید
    اخه همسایمون میخواد با لپ تاپ وصل بشه ....وایرلس لپ تاپ چی جواب نمیده؟
    مودم دو انتنه قدرت انت هاش چقدر باید باشه تا جواب بده؟ 5 ؟ 7؟ یا 9؟ بنظرتون جواب میده؟ یا سرمو درد نیارم و معمولی بخرم؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •