برای هر تلفن باید یه نویز گیر وصل باشه !!!
و گوشی بیسیم هم فقط برای مودم های دارای وای فای مشکل ایجاد میکنه ولی به وصل شدنش ربطی نداره و فقط به کیفیت انتن دهی تاثیر میزاره
برای هر تلفن باید یه نویز گیر وصل باشه !!!
و گوشی بیسیم هم فقط برای مودم های دارای وای فای مشکل ایجاد میکنه ولی به وصل شدنش ربطی نداره و فقط به کیفیت انتن دهی تاثیر میزاره
درود
دوستان من 6 ساله که مودم adsl ام asus am602 دارم و مشکلی باهاش نداشتم.2 هفته است به خصوص این 3 روز اخیر چه روز چه شب که بشدت قطعی دارم یعنی کانکت هستم اما دریافت و ارسال بعد از چند دقیقه قطع میشه
چراغ adsl ثابت است
پشتیبانی adsl میگه ما 200 یوزر تو مرکز مخابراتیت داریم و اونا مشکلی ندارند
.بنظرتون چیکار کنم؟
میتونه از سیستم عامل باشه در واقع یه چیزی از درون ویندوز مانع ارسال دیتا بشه؟
Last edited by rasoul2005; 03-02-2014 at 22:11.
چطوری میشه 1 پورت لن مودم رو موقتا از کار انداخت یا اینترنتش رو قطع کرد؟مودم من الان GoldWeb W812N/ND هستش... اصلا مودم های معمولی چنین قابلیتی رو دارند؟
منظور از چراغ ADSL همون چراغ لینک هست ؟
یه عکس از نویز خطتون قرار میدید؟
یه سری از ویروس ها هستن که اینجوری برنامه ریزی میشن تا اینترنت رو قطع و وصل کنن ولی خیلی کم این مورد پیش میاد
فکر نکنم همچین امکانی تو مودم ها وجود داشته باشه !!! اگر هم داره من اطلاعی ندارم
این عکس ها را ببینید فقط:
خطم من به جای اینکه مستقیم به نت وصل بشه به یه مودم در مخابرات وصل میشه که روی حالت dhcp گذاشتن.
نتم رو در حالت خودکار ppoe در داخل مودم تنظیم کردم اگر در حالت bridge بزارم اصلا آن مودمی که وصل کردن به خطم بعدش بهش نت دادن میاد.
مودم خودم در حالت ppoe در داخل مودم:
عکس از مودمی که در حالت کانکشن در ویندوز 7 میاد با آیپی 192.168.1.1
![]()
Last edited by master2014; 05-02-2014 at 18:11.
این تریس ایپی رو چطوری گرفتید؟؟؟؟خطم من به جای اینکه مستقیم به نت وصل بشه به یه مودم در مخابرات وصل میشه که روی حالت dhcp گذاشتن.
میتونم منم بررسی بکنم که شاید خطم مشکل داشته باشه که اینجوری شده؟؟ (PPPOE) وصل نمیشه وفقط باید کانکشن داشته باشم؟؟؟؟
سلام دوستان خسته نباشین
ممنون میشم منو راهنمایی کنین
من تو خرید مودم یکم مشکل دارم ...من میخوام یه مودم 2 انتنه دی لینک بخرم ...ولی مطمئن نیستم که بردش به 100 متر میرسه یا نه ...چون میخوام واسه همسایمون هم امواجش برسه ..بین خونه ی همسایه و خونمون حدود 100 متر یا کمتر فاصله هست ...یه خونه هم بینمون هست ..ولی اپارتمانی نیست و ویلایی و کوتاهه ....بنظرتون یه مودم سری N و دو انتنه واسه این مسافت جواب میده؟ خواهشا راهنمایی کنید چون اگه جواب نده میخام یه مودم تک انته و ارزون تر بخرم و دوبرابر خرج نکنم ..خیلی ممنون میشم جواب بدین ...کارم خیلی گیره .فروشنده که میگه احتمالا جواب میده ولی چون فروشنده ها ققط میخوان جنسشونو بفروشن زیاد اطمینان ندارم به حرفشون ...تورو خدا جواب بدین منتظرم
شما بار اولی که به نت وصل شدید با بریج وصل شده بودید یا pppoe?
برای 100 متر فکر نکنم جواب بده !!! حتی اگر 2 انتن هم بخرید جوابگو نیست !!! مگر در یه حالت :
شما همون 2 انتن رو بخرید ولی با قدرت انتن دهی بیشتر
از اونطرف هم کارت شبکه قدرتمند از بازار بخرید که بتونن با هم مچ بشن و کیفیت اینترنت دریافتی خیلی ضعیف نباشه
در غیر این صورت توصیه میکنم همون مودم معمولی بخرید
اخه همسایمون میخواد با لپ تاپ وصل بشه ....وایرلس لپ تاپ چی جواب نمیده؟
مودم دو انتنه قدرت انت هاش چقدر باید باشه تا جواب بده؟ 5 ؟ 7؟ یا 9؟ بنظرتون جواب میده؟ یا سرمو درد نیارم و معمولی بخرم؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)