یه تنویی دادم تا فردا ظهر دیگه فکر کنم دانلودش تموم بشه 8 گیگ
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه تنویی دادم تا فردا ظهر دیگه فکر کنم دانلودش تموم بشه 8 گیگ
![]()
اوه داداش 7 گیگ داری میگیری 10 ساعته؟ من از ظهر دارم یه فایل 1و نیم گیگی میگیرم هنوز تموم نشده (12ساعتی شده)![]()
ای بابا من از غروب تا الان یه 6 گیگی بیشتر زدم .
ضد حاله که نشه یه 1 نیم را تا الان نگیری ؟
به نظرم باید محدود بخری 2048 حداقل شبش صفا کنی . روز هم وب گردی با سرعت بالا و قیمت کم
یا پول بیشتر بدی 1024 نامحدود بخری .
آره واقعا ضد حالهمحدود به دردم نمیخوره هرکاری کنم بازم گیگ کم میارمو فایده نداره 1مگ میگیرم
همین الان از ضحی کیش اومد
گفتم 1 مگ بدید گفتن نکنی بهتره مشکل پهنای باند داریم شدید
بعدش شما بگیری اون چیزی رو که می خوای بهت نمی ده بعدش ما شرمنده می شیم
برای همین فعلا همون 512 رو وکی کردم البته گفت ه مشخص نیست .لی باید هر چه زودتر درستش کنن(از تهران ) چون احتمالا داره یه بو هایی می یا که یه عده دارن جمع آوری می کنن
پسره که اینجوری گفت گفت اگه این کار رونکنن خوب مشتری هاشون می ره برای همین مجبورا این کار رو بکنن
راستی گفت ضحی کیش داره از مازندران می ره راست و دروغش با خودش
یعنی 1مگ هم بخوایم بهمون نمیدن فرقی با 512 الان نداره یعنی؟ آدرسشون کجاست؟ واقعا شرکت بی درو پیکریه
میدونید چرا به تفاهم نمیرسیم ؟
واسه اینکه شما حقایق فنی رو با ترفندهای رقابت تو بازار مقایسه میکنید
من در مورد حقایق فنی قضیه حرف میزنم شما در مورد اینکه فلان شرکت چه سرعتی میده
وقتی هم شکایتی انجام بشه ملاک رسیدگی حقایق فنی هست نه روشهای رقابتی شرکتهای مختلف
حقیقت فنی این هست که سرویس ADSL بصورت 1 به 1 ارائه نمیشه (در هیچ جای دنیا) همه سرویس دهنده ها از کلمات "تا" و یا "حداکثر سرعت" برای تعریف این سرویس استفاده میکنن و خود سرویسهای ADSL هم به دو دسته خونگی و تجاری تنظیم میشه که تفاوتشون در نسبت شیرینگ و مقدار استفاده مجاز حجمی هست.
اگر در این مورد موافقین من بحث فنی و تجاریش رو ادامه بدم
اینکه نمی ده نه ممکنه بده ولی وقتی به من اینجوری گفتت خودم پشیمون شدم پول الکی بدم
آدرس از فلکه گلسار به سمت ایستگاه ازلی نرسیده به پل هوایی فنی و حرفه ای ساختمان بغل MRI نگاه زیر ساختمونش یه لوازم بهداشتی خونه هست وان و جکوزی و از این چیزا اسم ساختمونش پدر هست رفتی تو انتهای راهرو سمت راست یه اسانسور هست اونو بزن برو واحد 3 از درش اومدی برون سمت راست نوشته واحد 1 فکر کنم اینو دقیق یادم نیست![]()
دوستان امروز وضعیت همه فوق ناجوره یا فقط از طرف اندیشه و منه !! وب گردی بد تر از دیال اپ !! یعنی فاجعه !! یه عکس لود نمیشه !! همین الان که دارم این پست رو مینویسم صفحه کامل لود نشده
+
قضیه موقته ! یا بحث کشتی و هشت پای انتخابات و این حرفاست !؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)