تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1641 از 2376 اولاول ... 64111411541159116311637163816391640164116421643164416451651169117412141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,401 به 16,410 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

فیروز كریمی:
    به احترام هواداران استقلال روی نیمكت صبا نمی‌نشینم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: به احترام هواداران تیم فوتبال استقلال تهران در بازی روز جمعه روی نیمكت صبا نمی‌نشینم.

فیروز كریمی امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم تصریح كرد: این موضوع را سال گذشته زمانی كه استقلال جدا شدم اعلام كردم و هنوز هم بر این عقیده مصمم هستم و به احترام هواداران تیم فوتبال استقلال، تیمم را از روی جایگاه هدایت خواهم كرد.
    وی اظهار داشت: من در مدت حضورم در استقلال تهران كه همراه با نتایج خوبی هم نبود، سختی‌های زیادی را تحمل كردم، اما وقتی در روزهای بد استقلال در فصل گذشته هواداران این تیم از هر نظر به من محبت داشتند و بارها از من حمایت كردند، به واقع نمی‌توانم از كنار لطف آنها به سادگی بگذرم.
    سرمربی تیم فوتبال صبای قم تأكید كرد: شاید هر كس جای من بود این كار را نمی‌كرد، اما چون به هواداران استقلال قول داده‌ام كه در هر تیمی كه مربیگری كنم در بازی‌هایی كه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، روی نیمكت تیمم ننشینم، در این بازی نیز این كار را خواهم كرد.
    وی در خصوص بازی روز جمعه صبای قم برابر استقلال تهران در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های كشور ابراز داشت: یقیناً بازی سخت و دشواری خواهد بود، اما هم ما و هم استقلال به دنبال سه امتیاز این مسابقه هستیم و امیدوارم به دور از هرگونه حاشیه و اتفاق خاص، تیمی كه شایسته كسب سه امتیاز است به پیروزی در این مسابقه دست یابد.
    كریمی خاطرنشان كرد: وضعیت صبای قم در حال حاضر كاملاً مطلوب است و ما روندی را در پیش گرفته‌ایم كه بتوانیم در پایان فصل جزو سه تیم بالانشین جدول رده‌بندی باشیم و امیدوارم در بازی‌های آینده بتوانیم نتایج خوبی به دست آوریم.
    تیم‌های فوتبال صبای قم و استقلال تهران در دیداری مهم از هفته بیست وسوم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های كشور جام خلیج فارس ساعت 14 و 30 دقیقه روز جمعه چهارم بهمن به قضاوت سید احمد صالحی در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یكدیگر می‌روند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

میر قلعه‌نویی در هفته بیست و سوم رقابت های لیگ مقابل فیروز كریمی ، سرمربی فصل گذشته استقلال قرار می گیرد. این تقابل برای او حساسیتی بیش از هیجانات معمول یك بازی فوتبال دارد.

قلعه نویی در حالی مقابل صبای قم قرار می گیرد كه بازی رفت را با نتیجه سه بر یك واگذار كرد و استقلال با این شكست در بحرانی ترین شرایط قرار گرفت.
    اینبار اما آبی پوشان در صدر جدول قرار دارند و صبا یكی از تعقیب كننده های جدی این تیم به حساب می آید.
    قلعه‌نویی در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ایران، ابتدا در خصوص رویارویی با فیروز كریمی و مسائل مختلفی كه در خصوص عدم حضور سرمربی صبا روی نیمكت‌ تیمش مطرح شده می‌گوید: «فیروز را دوست دارم و احترام خاصی برای او قائلم و با توجه به شناختی كه از تفكرات او دارم، مطمئن هستم كه بازی زیبایی را شاهد خواهیم بود. البته این موضوع كه كریمی روی نیمكت باشد یا نباشد برای ما مهم نیست و فقط روی مسائل فنی بازی تمركز داریم.»
    سرمربی استقلال تاكید كرد: «استقلال بازی بسیار سختی را در پیش خواهد داشت ولی به كسب سه امتیاز در این مسابقه خوشبین هستم چون تیم ما در شرایط ایده‌آلی قرار دارد. اگر این مسابقه را ببریم شانس قهرمانی استقلال بیشتر خواهد شد چون خود صبا هم یكی از مدعیان قهرمانی است.فكر می كنم این بازی با مسابقه رفت تفاوت های زیادی خواهد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

علی علیزاده: شكست دور رفت مقابل صبا را جبران می‌كنیم

بازیكن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: دربازی مقابل صبا شكست دور رفت را جبران می‌كنیم.

علی علیزاده ‌اظهار داشت : در بازی رفت مقابل صبا اشتباهاتی انجام دادیم و شكست خوردیم اما، این بار در ورزشگاه آزادی و در مقابل هواداران خود آن نتیجه را جبران می‌كنیم.

وی افزود: اطمینان داشته باشید كه استقلال سه امتیاز باز ی مقابل صبا را به دست می‌آورد.

علیزاده درباره‌ی احتمال حضورش در این بازی به دلیل محرومیت برهانی نیز گفت: این موضوع به تصمیم كادر فنی بستگی دارد اما، اگر به میدان بروم تمام تلاش خود را انجام می دهم تا همانند بازی مقابل برق شیراز برای تیم موثر باشم.

وی افزود: پس از نتیجه‌ی بسیار خوبی كه در بازی مقابل برق به دست آ‌وردیم روحیه بازیكنان چند برابر شده است و بی تردید با شكست دادن صبا جایگاه‌مان درصدر جدول را حفظ می‌كنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

جانواریو: هیچ تیمی مقابل استقلال كار آسانی ندارد

بازیكن تیم استقلال تهران گفت: امیدوارم در بازی مقابل صبای قم نیز موفق به گلزنی شوم.

فابیو جانواریو اظهارداشت: از این كه در بازی مقابل برق شیراز گل زنی كردم، بسیار خوشحالم و می‌خواهم این كار را در بازی مقابل صبا نیز تكرار كنم.

وی افزود: در صحنه‌ی گل مقابل برق شیراز تلاش كردم تا بهترین ضربه را به توپ بزنم و مطمئن بودم كه این توپ گل می‌شود. در هر صورت در تمامی بازی‌ها بازیكنان ما با تمام توان تلاش می‌كنند و تصور می‌كنم هیچ تیمی مقابل استقلال كار آسانی ندارد.

جانواریو افزود: بازی مقابل صبا نیز دشوار است اما، ما در خانه باید این تیم را شكست دهیم.

وی درباره‌ی آمدن رینالدو به استقلال نیز گفت: او بازیكن خو بی است كه می‌تواند به استقلال كمك كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كاسترو: براي رقابت با استقلال بايد ابومسلم را شكست دهيم

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: براي آنكه از كورس قهرماني با استقلال عقب نمانيم بايد ابومسلم را شكست دهيم.

ايگور كاسترو در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي سختي پيش رو داريم. شرايط ذوب‌آهن خوب است. ما براي كسب پيروي مقابل تيم خوب مشهدي به ميدان مي‌رويم. بنابراين بازيكنان بايد روي اين بازي تمركز خاصي داشته باشند.
    وي ادامه داد: در 3 مسابقه اخير گلزني نكرده‌ام. براي اينكه گلزني را فراموش نكنم در اين مسابقه بايد دروازه ابومسلم را باز كنم. اگر در بازي‌هاي قبلي از موقعيت‌هاي به دست آمده استفاده مي‌كردم مي‌توانستم به آمار گلزني‌ام اضافه كنم.
    مهاجم برزيلي ذوب‌آهن در مورد اينكه تا چه حد به آقاي گلي فكر مي‌كند؛ گفت: اولويت اول براي من پيروزي ذوب‌آهن است نه گلزني خودم، اگرچه سعي مي‌كنم با گلزني به موفقيت ذوب‌آهن و قهرماني اين تيم كمك كنم.
    كاسترو افزود: در صدر جدول رقابت نزديكي براي قهرماني با استقلال داريم. فاصله مان فقط 2 امتياز است. بازيكنان مي دانند كه اگر اين بازي را هم نبريم ممكن است اختلافمان بيشتر شود. بنابراين دليلي ندارد در اين بازي امتياز از دست بدهيم، با اين حال معتقدم براي مشخص شدن تيم قهرمان زمان زيادي باقي مانده است.
    مهاجم تيم ذوب‌آهن خاطر نشان كرد: استقلال، ذوب‌آهن، سپاهان و پرسپوليس در جمع مدعيان قهرماني قرار دارند و از حالا نمي‌توان تيم قهرمان را معرفي كرد.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا از تيم‌هاي ديگر پيشنهاد دارد يا خير؛ اظهار داشت: تا الان كه پيشنهادي ندارم و به اين موضوع هم فكر نمي‌كنم چون به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي فقط بايد روي تيم ذوب‌آهن تمركز كنم. تا پايان فصل با ذوب‌آهن قرارداد دارم و با قدرت به كارم ادامه مي‌دهم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دوستان به نظر من در مورد سازمان تربیت و.... حرفی نزنیم تو این تایپیک.

چون موجب میشه یا تایپیک قفل بشه یا کاربر اخراج بشه...

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوستان به نظر من در مورد سازمان تربیت و.... حرفی نزنیم تو این تایپیک.

چون موجب میشه یا تایپیک قفل بشه یا کاربر اخراج بشه...
    منم موافقم..
    سینا جان و مریم، دستتون درد نکنه بابت اخبار.. خسته شدم بس که خبر خوندم.. یه سریشونو فاکتر گرفتم
    این فیروز کریمیم دیگه آخرشه ها.. مگه میشه مربیه تیم باشی و روی نیمکت نشینی ؟ به تیمت یه سری تعهدات داری که باید بهشون عمل کنی..
    کاش برهانی محروم نبود و با تمام قدرت به دیدار صبا میرفتیم و قدرت واقعیه استقلال رو نشونشون میدادیم که دیگه واسه ما کُری نخونن..
    البته بدون آرش هم مطمئنم که بازی رو میبریم..

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اونجور که تو خبرا اومده علیزاده احتمالا فیکسه ): آخه حیف نیست بازی تهران باشه و علیزاده رو ببینیم
    کاش خذیراویرو بزاره جاش

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

قابلی نداشت عماد ، دایره معلوماتت میره بالا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

صبا را نباید دست کم گرفت خیلی وقت نباختند و مربیشون هم فیروز کریمی هست که خوب استقلال را می شناسه.

تمام این حرفها که الان مطرح شده از نشستن فیروز تا این تلاش صباباطری برای نشون دادن 3 اخطاره بودن جانواریو فقط برای به حاشیه کشیدن استقلال و بهم زدن تمرکز تیم هست!
    استقلال باید خیلی مواظب باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •